Close
Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 216
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga bombona Lexo Postimin
    saura me pelqejn keta sahane se shprehin mendimin lirshem po me par kam qef te kuptojn se qa po thojn mir..
    askush nuk doli e tha se te mos jet shqiptar mir,,,, thjesht thash e du mysliman pse u ekzaxheru kaq shum ky muhabet se marr vesht...
    e un nuk e kam femijen tim kete qe tia ve si te dua un po thjesht eshte nje femi ne pritje po qe me eshte ven si detyre e deshir se bashku per tia ven emrin se un si te thuash e kam ndjer me shum ardhen e saj ne jet,,,
    e persa i perket fese eshte sepse kjo goca qe do lindi ka nje familje shum te dhen pas fes e jo ekstremiste po normale,,e skam si te shkoj un e ti ve nje emer si psh.kristina.marjana,etj etj
    jo se jan te keqinje se mua me pelqejne po ata duan emra me afer vetes se tyre dhe me te drejte..
    e sa p[er emrin mos qyrni me me dhan emra arab po dhe emra qe keni rreth e rrotull jush se jua di me per nder,,
    ps, shpresoj te jesh sqaruar dhe ti daniel..
    Ej rrusho ,se jam duke folur ne ms ,dhe do dal ..
    Nuk te tha njeri qe ti vesh emer kristian ,ne kemi qene pagan dikur ...ka emra shume te bukur ne shqip te pa lidhura me fete ,une femijeve ja kam vene te dyve shqiptar dhe shume te bukur ...
    Ja nje emer i bukur nga nje fis ilir dasaret '' DASARA ''e ka nja vajza i nje shoqes sime etj etj shendet .
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Ej rrusho ,se jam duke folur ne ms ,dhe do dal ..
    Nuk te tha njeri qe ti vesh emer kristian ,ne kemi qene pagan dikur ...ka emra shume te bukur ne shqip te pa lidhura me fete ,une femijeve ja kam vene te dyve shqiptar dhe shume te bukur ...
    Ja nje emer i bukur nga nje fis ilir dasaret '' DASARA ''e ka nja vajza i nje shoqes sime etj etj shendet .
    po dhe pagan te jet ska problem se shum i bukur eshte desara psh....
    gjithsesi shum flm..
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

dallendyshe --- dyshke
    manushaqe---- shaqe
    Trendeline--- lina
    Lirije--- lirke

looool
    --------------------------

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga BarBie_GirL Lexo Postimin
    dallendyshe --- dyshke
    manushaqe---- shaqe
    Trendeline--- lina
    Lirije--- lirke

looool
    sme bera fare per te qesh po hajt liri demokraci kan than duhet me duru.......

sme bera fare per te qesh po hajt liri demokraci kan than duhet me duru.......
    eme mjaaaa po si me nuk qeshe ti lol pastaj une si shkruajta ato per te te bere ty te qeshish ti , ishte mendimi im. kta jane emra myslymane pra vet i kerkove...po kjo re.

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    eme mjaaaa po si me nuk qeshe ti lol pastaj une si shkruajta ato per te te bere ty te qeshish ti , ishte mendimi im. kta jane emra myslymane pra vet i kerkove...po kjo re.
    ja ke fut kot se njeri eshte emer shpendi tjeter eshte emer luleje tjetera liri etj etj
    pra shkurt pe lidhje
    shko flej me mir se eshte von..

ja ke fut kot se njeri eshte emer shpendi tjeter eshte emer luleje tjetera liri etj etj
    pra shkurt pe lidhje
    shko flej me mir se eshte von..
    moj kujt i flet ashtu ti minorene e vogel? kur e hap temen surrati jot duhet ti presish dhe pergjigjet e anetarve ashtu sic i thone ata...mire/ keq respektoi .
    dhe me kto emra qe thashe une saper djeni jane emeruar njerezit moj goce ndaj dhe i thashe po ec mo '' njeriut zemeroju me aq sa di''

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Franush (si ajo gruaja e Jim Carrey nga Irani)

(mu kujtua nga filmi "YES MAN" )
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    moj kujt i flet ashtu ti minorene e vogel? kur e hap temen surrati jot duhet ti presish dhe pergjigjet e anetarve ashtu sic i thone ata...mire/ keq respektoi .
    dhe me kto emra qe thashe une saper djeni jane emeruar njerezit moj goce ndaj dhe i thashe po ec mo '' njeriut zemeroju me aq sa di''
    ke shum te drejt po varet kujt duhet tia drejtosh ate shprehje se.............

ke shum te drejt po varet kujt duhet tia drejtosh ate shprehje se.............
    pikerisht ty, se per ty po plasim.

Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •