Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33
    =ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266

pak ndihme.......

Kisha Nje Pyetje Per Gjithe Emigrantet Qe Jetojne Ne Vendet E Komunitetit Europian..un Aktualishte Ndodhem Ne Itali Dhe Kisha Shume Deshite Te Shkoja Ne Gjermani Dhe Pyetja Ime Per Ju Ishte Kjo: me Karte Soxhorno Italiane Munde Te Qendroj Dhe Te Punoj Ne Shtetet E EuropeS Njesoj Si Me Qene Ne Itali?
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Jo, per te punuar ne nje shtet evropjan te duhet leje-pune !

Vizen qe ke aktualisht eshte vetem tranzitore, pra mund te qarkullosh pa fije problemi nese ke deshir per t'ber kontrata te reja me shtetet e huaja te BE, por gjithe duke qendruar me seli ne itali.

Un keshtu e di.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga toni007 Lexo Postimin
    Kisha Nje Pyetje Per Gjithe Emigrantet Qe Jetojne Ne Vendet E Komunitetit Europian..un Aktualishte Ndodhem Ne Itali Dhe Kisha Shume Deshite Te Shkoja Ne Gjermani Dhe Pyetja Ime Per Ju Ishte Kjo: me Karte Soxhorno Italiane Munde Te Qendroj Dhe Te Punoj Ne Shtetet E EuropeS Njesoj Si Me Qene Ne Itali?
    Sapo pyeta ne komunen time ketu ne Gjermani.Por ai qe merret me keto probleme nuk ishte sot.Neser kam lene takim ne oren 09.00 dhe te jap pergjigje me te sakte.
    Une se kam idene e soxhornos italiane,me sqaro pak me gjate.
    Shendet.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    Sapo pyeta ne komunen time ketu ne Gjermani.Por ai qe merret me keto probleme nuk ishte sot.Neser kam lene takim ne oren 09.00 dhe te jap pergjigje me te sakte.
    Une se kam idene e soxhornos italiane,me sqaro pak me gjate.
    Shendet.
    karka e soxhornos nuk ka skadence, por fakti eshte se un e kame mare karten e soxhornos ne 2003 dhe vetem ne 2007 ka hyre ne ligje karta "ce" qe vlen per te gjithe emigranit e shteteve shengen dhe vetem me kete lloj karte munde te qendrojne pa kufi ne shtetet shengen.
    aktualishte i kame hedhumr me poste seriste dokumentat per te regjistruar djalin time ne karte dhe nuk e di do ma japin serishte leter karten ku nuk eshte shkruar "ce" apo do me japin apo kartat qe kane dele tani te ngjashme me patentat e vogla ku eshte shkruajtur "ce".

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Per sorxhorno nuk e di,sepse Pashapotra Italiane ,me soxhornon kane ndryshim apo jo???

Po te jesh me Pashaporte Italjane,ke te drejte te punosh dhe jetosh ne Gjermani ..por ndihme nuk ke te drejte te maresh nga shteti(me kaq sa e di un ,nga nje njeriu im),dhe te gjitha duhet ti paguash vete
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin
    Per sorxhorno nuk e di,sepse Pashapotra Italiane ,me soxhornon kane ndryshim apo jo???

Po te jesh me Pashaporte Italjane,ke te drejte te punosh dhe jetosh ne Gjermani ..por ndihme nuk ke te drejte te maresh nga shteti(me kaq sa e di un ,nga nje njeriu im),dhe te gjitha duhet ti paguash vete
    jo skame pashaporte, po aplikoje per te ...thjeshte kisha deshire nga personat qe jetojne ne gjermani te me mesonin hapat e para qe munde te beje ne qeftese mare vendimin per te ardhur e jetuar ne gjermani.

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Me fal qe nuk mund te te ndihmoje sepse nuk jam emigrant !!
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar mė parė nga toni007 Lexo Postimin
    prsh

do te sygjeroja te telefonoje ose ambasade gjermane ne itali ose ambasaden shqiptare ne gjermani po te jap dhe contact info-t

Embassy of Albania in Berlin, Germany

Friedrichstr. 231
    10 969 Berlin
    Germany
    Phone:
    +49-30-259-3040
    Fax:
    +49-30-259-318-90
    Email:
    kanzlei@botschaft-albanien.de
    Website URL:
    www.botschaft-albanien.de

-----------------------------------

Germany Embassy , Italy

Via San Martino della Battaglia, 4
    Roma
    Italy
    00185
    Phone:
    +39-6-492131
    Fax:
    +39-6-4452672
    Email:
    mail@deutschebotschaft-rom.it
    Website URL:
    www.ambgermania.it
    www.rom.diplo.de

Germany Consulate , Italy

Corso Vittorio Emanuele II, 98
    Torino
    Italy
    10121
    Phone:
    +39-11-531088
    Fax:
    +39-11-531088
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Une nga ana ime te te them ki kujdes se cfare te thone se jo te gjitha mund te jene te verteta. Me mire pyet tek ambasadat gjermane dhe informohu me mire se keshtu do te jesh me i sigurte per te ikur ne Gjermani.
    Nje gje po te them Ne Gjermani ka ligje shume te forta ndryshe se ne Itali.

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Me carta di soggiorno punohet dhe shnderrohen dokumentat ne vendin qe do te shkosh pervec anglis, me duket edhe per vendet nordike por nuk jam i sigurt. Kuptohet nese ke person garant qe te sistemoj me kontrat pune dhe shtepi.
    Ti e ke carten e soggirnos pa date skadenze po kur te shkosh per ti nderruar numrin e pashaportes do ta bejn 5 vjecare.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •