Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    .................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Kok katror kam thene une je inteligjent ti inteligjenca do edhe ushqim. Punene mos e le derisa te licensojn shoku sepse jemi koh krize a kupto ahhahaah
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Kok katror kam thene une je inteligjent ti inteligjenca do edhe ushqim. Punene mos e le derisa te licensojn shoku sepse jemi koh krize a kupto ahhahaah
    ncncncnc 6 vivo ? che peccato :P
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga _-^VLoNjate^-_ Lexo Postimin
    ncncncnc 6 vivo ? che peccato :P
    grazie al dio...
    che peccato?
    shtat jane mekatet qe ndeshkohen me shume kush eshte i imi. mekatin tend e di hakmarrja......
    puthje per ty se te kam xhan hahahahahahahaha
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    grazie al dio...
    che peccato?
    shtat jane mekatet qe ndeshkohen me shume kush eshte i imi. mekatin tend e di hakmarrja......
    puthje per ty se te kam xhan hahahahahahahaha
    mekati i 3-4-5-6-7 kjo qe ke shkruajt
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga _-^VLoNjate^-_ Lexo Postimin
    mekati i 3-4-5-6-7 kjo qe ke shkruajt
    Kete e thua nga simpatia dhe mirdashja qe ke per mua te kuptoj flm jeni shume e sjellshme

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    ki kujdes me keto qe ben, me e mire eshte qe ti ti thuash troc nuk jam i interesuar per ty sepse je e martuar. Ndaji punet personale nga ato private. Mos u perpiq tia fusesh se ndryshe nuk e di ti se si do te reagoje ajo.
    Si mendim te keshilloj qe ti zgjidhesh gjerat qete dhe me respekt. Se ndryshe del situata jashte kontrollit. Ki kujdes.Keshtu ke edhe mundesi ta mbash punen, po nuk pate sukses me mire kerko nje pune tjeter.
    Per aq kohe sa je i ri te largohesh nga problemet nuk quhet pjekuri, por kur di si ti zgjidhesh problemet kjo quhet maturi.

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    ki kujdes me keto qe ben, me e mire eshte qe ti ti thuash troc nuk jam i interesuar per ty sepse je e martuar. Ndaji punet personale nga ato private. Mos u perpiq tia fusesh se ndryshe nuk e di ti se si do te reagoje ajo.
    Si mendim te keshilloj qe ti zgjidhesh gjerat qete dhe me respekt. Se ndryshe del situata jashte kontrollit. Ki kujdes.Keshtu ke edhe mundesi ta mbash punen, po nuk pate sukses me mire kerko nje pune tjeter.
    Per aq kohe sa je i ri te largohesh nga problemet nuk quhet pjekuri, por kur di si ti zgjidhesh problemet kjo quhet maturi.
    Gloreta sa deshir do kisha te punonim bashk te me sheroje ndergjgjen e kalbur qe kam ti je me te vertet e mrekullueshme te pergezoj paska edhe ne kete bote njerez te cilter.......hahahahahaha kiss gloretaTi them nga aqna e kok trekendeshit keto mi se mos mi merr personale se me tha vet ai te ti thoja

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Gloreta sa deshir do kisha te punonim bashk te me sheroje ndergjgjen e kalbur qe kam ti je me te vertet e mrekullueshme te pergezoj paska edhe ne kete bote njerez te cilter.......hahahahahaha kiss gloretaTi them nga aqna e kok trekendeshit keto mi se mos mi merr personale se me tha vet ai te ti thoja

ehu kini kujdes djem se ka edhe femra qe te bejne te zezen

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin

Ketu qendron dilema :

Personi qe nuk ka c'fare te humbasi eshte me i lire ne veprim .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Ketu qendron dilema :

Personi qe nuk ka c'fare te humbasi eshte me i lire ne veprim .

me mire ashtu se te rroje me frike

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •