Kok katror kam thene une je inteligjent ti inteligjenca do edhe ushqim. Punene mos e le derisa te licensojn shoku sepse jemi koh krize a kupto ahhahaah
Kok katror kam thene une je inteligjent ti inteligjenca do edhe ushqim. Punene mos e le derisa te licensojn shoku sepse jemi koh krize a kupto ahhahaah
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
ki kujdes me keto qe ben, me e mire eshte qe ti ti thuash troc nuk jam i interesuar per ty sepse je e martuar. Ndaji punet personale nga ato private. Mos u perpiq tia fusesh se ndryshe nuk e di ti se si do te reagoje ajo.
Si mendim te keshilloj qe ti zgjidhesh gjerat qete dhe me respekt. Se ndryshe del situata jashte kontrollit. Ki kujdes.Keshtu ke edhe mundesi ta mbash punen, po nuk pate sukses me mire kerko nje pune tjeter.
Per aq kohe sa je i ri te largohesh nga problemet nuk quhet pjekuri, por kur di si ti zgjidhesh problemet kjo quhet maturi.
Gloreta sa deshir do kisha te punonim bashk te me sheroje ndergjgjen e kalbur qe kam ti je me te vertet e mrekullueshme te pergezoj paska edhe ne kete bote njerez te cilter.......hahahahahaha kiss gloretaTi them nga aqna e kok trekendeshit keto mi se mos mi merr personale se me tha vet ai te ti thoja
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Krijoni Kontakt