Close
Faqja 24 prej 25 FillimFillim ... 1422232425 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 241
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-08-2009
    Postime
    74
    Citim Postuar mė parė nga Marinari Lexo Postimin
    Mark, na trego ne te cilat kampe u ka rekrutuar UDB-a, kur dolet ne Jugosllavi dhe ēfare detyrash u dha kur u liroi te emigroni ne Amerike? Behu i sinqerte, se une e dije mire punen si qendron...
    Po UDB, na bani pytje mas do ditesh kryqi i kuq na ndihmoj e ikem ne itali, Na rrahen mire ne serbi na lane ne gjake e kujtofshin se ishim shpihuna.
    me thane se tane bota i pagy spihunat vetem ne Kosove i gja fale. Pytjet i banin nepermes shiptarit e ai shiptari me ka ra disahere vet, e pshty ne ftyre se nuk i thash se jam i sigurimit te Shipnise. E njai zot, enja i krisht e di te verteten kijo ashte puna.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-08-2009
    Postime
    74
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    o mark kam pa da foto te ny mram e me lujti mendja
    lum si ti qe jeton aty
    Po NY ashte i mirre po me pune a ba jo me fjale koti, une kame punu dite e nate se 30 vjet e kujtojn gjindja me jau dhane ndjersen atyne si rrin kafeve tan diten

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar mė parė nga Mark NYC Lexo Postimin
    Shkrimet u hoqen se ishte shume e keqe ofendimet qe Ju bane nderit te Kombit Behxhet Pacolit, Kijo teme nuk u hape per Bexhetin u Hape per nje Djale te Malsise se Gjakoves i cile eshte shume patriot ka dhene pare UCK ne NY brigades Atlantiku Ka pase Dy vellezer Ne lufte nga Tropoja Aremet e UCK kane hy nga Djemte e Familjes se tije nga Hasi. Une e njoh shume mire Bexhetin e eshte burre i mire e patriot. Po ne kete teme ne Po flasim per nje Tjeter e ti ja nise gabimisht duke thane se Sahit Muja nuk eshte kurrkushi.
    Ai ne fakte eshte dikushi e njeri i dekun per Kosove, Ka nje dhanderr nga Peja quhet Florim Lajci i ka plumbat ne Trup edhe vellau i tije eshte plagos ne Lufte. Kame kontaktu ligen Shqiptare ne Washington e me thane se Sahit Muja esht njeri shume, shume i fuqishem ne amerike ne cdo drejtim.

Po jo more burr edhe as nje her nuk thash se sahit muja nuk esht kerkush kabim e ke per kundrazi tash e tutje edhe nje shqiptar tjeter miliarder me te cilin mund te mburremi ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-08-2009
    Postime
    74
    Citim Postuar mė parė nga drifilon Lexo Postimin
    Po jo more burr edhe as nje her nuk thash se sahit muja nuk esht kerkush kabim e ke per kundrazi tash e tutje edhe nje shqiptar tjeter miliarder me te cilin mund te mburremi ...
    Me fale se ndoshta dikush tjeter tha ja kane sha nanen ne kete forum disa here me ka ardhe turp, Kame tvet cdo Tropojan e kane thane shpie e mire Fort jane ne Bytyc kta Bytyci kakan nga Kosova ardhe dy vllazen me Gja atje e nejt e shtu Sahiti me Kane thane prezento veten jam prej malsis se Gjakoves. A din me perkthy keta ne serbisht per Sahitin lexo http://www.radiosarajevo.ba/content/view/10365/93/

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-08-2009
    Postime
    74
    Kush din pe perkthy kete per Sahit Muja
    Američko-albanski milijarder i publicista Sahit Muja za magazin Examiner.com piše o problemima odnosa Evropske unije prema Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu i Turskoj.

Zemlje Evrope trebale bi prevazići svoj strah od islama te ulazak Albanije, Bosne i Hercegovine i Turske u Evropsku uniju prestati posmatrati u kontekstu sukoba kultura. Jedini kriteriji koje ove tri zemlje trebaju ispuniti jesu „Kriteriji iz Kopenhagena“ (1993), a izvještaj Evropske komisije iz 2009. godine potvrđuje da su spomenute zemlje skoro pa potpuno zadovoljile kriterije.

Evropski političari ignoriraju dugoročne društveno i ekonomske interese svojih zemalja za račun kratkoročnih kulturnih i religijskih strahova svojih klijenata. Milioni ljudi i žena već su istovremeno i Evropljanima i muslimanima, članstvo Turske ne bi predstavljalo ništa novo, isto tako kako ne predstavlja nikakvu opasnost. Islam je, de facto, evropska religija, a Turska kulturalno, ekonomski i politički sačinjava integralni dio evropske budućnosti.

Potrebni su nam hrabri evropski političari koji će razviti novu viziju odnosa između Albanije, BiH i Turske s Evropskom unijom te podsjetiti svoje građane da su Albanija, BiH, Kosovo i Turska, sa svojim ekonomskim potencijalima, geografijom, historijom i pozicijom između Evrope i „Islamskog svijeta“, glavni dobitak za Evropu i njenu budućnost. Umjesto toga, čeka se da historijska sile natjeraju Evropsku uniju da prihvati Albaniju, BiH, Kosovo i Tursku.

Evropski državnici bi trebali razviti jasnu i utemeljenu politiku priključenja Albanije, BiH, Kosova i Turske Evropskoj uniji. Politiku koja će se pridržavati političkih principa i poštovati kulturnu i religijsku različitost.

Prihvatanje Albanije, BiH, Kosova i Turske u članstvo EU znači da bi se Evropska unija morala pomiriti sa svojim vlastitim principima.

Principima koji su počesto u praksi izdani.
    http://www.radiosarajevo.ba/content/view/10365/93/

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-08-2009
    Postime
    74
    Citim Postuar mė parė nga drifilon Lexo Postimin
    Edhe pse Sahiti ka para e do kete ma shume vendin e Bexhetit nuk ka me zane se bexheti ka ba legjende si ipari biznesmen ma i madhi ne bote. Nja kalofte Sahiti me Pare e ka zor me ja kalu Behxhetit me vepra.
    disa gjana se ka ba Bexheti ne Rusi, Kazakistan ato jane vepra historike zor i ban kush, sot me dhane 5 miljard nuk te le kush me Ndertu kremlinin. ikni more Hajvana Bexheti ashte Legjenda e Shkrume e Biznesit Botnore. Sahit mos ma merr per keq je patriot e je trim, e ke para. Ni Behxhet ka ba nana ne Biznesin Shiptar . Ay ni hupt tana ka ba histori Sahiti te njekin rrugen e bexhetit ishalla e mson Behxheti se Me 10- 20 miljard dollare se do ti kene Sahiti e Femija e tije ne te Ardhmen nje kshilltar duhet e ai eshte legjenda e biznesit Ilire Behxhet Pacoli. mbreti i Ilirise ne Biznes

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-08-2009
    Postime
    74
    Luan amanet thuj Sahiti te lidhet me Behxhetin Miqt e Sahitit dhe ai e partnert e tyre investojn 20 miljard dollar ne ndertime ne bote ne vite Sahiti kontrollon 5 vota se ku shkojne kto pare me u investue, ndoshta bre vlla ja epin behxhetit kto pare e ta ba Behxheti Shipnin e Kosoven Lule. Me dite ju se ckare punimesh ka ba Behxheti ne Kazakistan per nji vit cuditi, bota a cudite. AH< bre me i fute miqt e Sahitit Ato pare si ishim ba. O ne bese Sahit Muja ndihmona , Do tja coi do letra te Adresat e tija.

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anėtarėsuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Mark, sa me lehtesi i fton ti Sahitin dhe Behxhetin te investojne! Kurse ne anen tjeter fare nuk t'i rrahe zemra brinjet te investoshe vete ne Shqiperi. Metode kulake kjo e tejdukshme.

Nje bisnismen nga Kosova jeton ne Amerike quhet Vehat Kastrati nga Peja, ish polic i njesise speciale ne Hajvali-Prishtine, ka marre pjese ne vrasjen e atdhetarve Rexhep Mala e Nuhi Berisha me 12 janar 1984. Edhe ai si ju bisnismenet tjere ka filluar te beje emer, por nder nuk ka fare.
    Kurse patriotizmin e Behxhet Pacollit, lirisht lidhe per bisht te qenit dhe qeni le ta sjelle verdalle!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-08-2009
    Postime
    74
    Citim Postuar mė parė nga Marinari Lexo Postimin
    Mark, sa me lehtesi i fton ti Sahitin dhe Behxhetin te investojne! Kurse ne anen tjeter fare nuk t'i rrahe zemra brinjet te investoshe vete ne Shqiperi. Metode kulake kjo e tejdukshme.

Nje bisnismen nga Kosova jeton ne Amerike quhet Vehat Kastrati nga Peja, ish polic i njesise speciale ne Hajvali-Prishtine, ka marre pjese ne vrasjen e atdhetarve Rexhep Mala e Nuhi Berisha me 12 janar 1984. Edhe ai si ju bisnismenet tjere ka filluar te beje emer, por nder nuk ka fare.
    Kurse patriotizmin e Behxhet Pacollit, lirisht lidhe per bisht te qenit dhe qeni le ta sjelle verdalle!
    Per Mua mire e ke une skam ba gja. Une kam kene ne Shipni me interesim me ba ni Hotel ne dete ne Lezhe u murem vesh me pronarin qe thoshte toka e jeme, kur shkova te vertetoj tapine kush nuk e kishte mbi veti, gjithkush filloj me thane ashte e jemja me ba gja ta minoj, ju vrase , ju pres. Shteti thoshte asht e jemja po nuk kish tapi, e lashe ate pune. pse me u vra me vellezer. Une nuk e di per Kastratin ne paste vra ti hapni gjygjin ne kosove dhe e bje interpoli menjehere. Behxheti e Sahiti ata kane fuqi te madhe une nuk u afrohem atyre te kpuca per biznes.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-08-2009
    Postime
    74
    Nje Shkrim i botuar ne Medjen Amerikane e Evropjane nga Sahit Muja i cili kritikon Greqine dhe i ben thirrje te njohe kosoven ky lajm u dha ne stacionet greke televizive. lexoni ketu
    http://www.examiner.com/x-20010-NY-B...nian-interests

Faqja 24 prej 25 FillimFillim ... 1422232425 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •