Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    SHQIPËRIA është GJAKU im Maska e fano
    Anëtarësuar
    11-05-2009
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    193

Post Ristovski: Nuk e bëmë Enciklopedinë që dikush ta tërheqë!

Redaktori kryesor i Enciklopedisë maqedonase, akademiku Bllazhe Ristovski, në një deklaratë për BBC ka deklaruar se nuk do ta tërheqin nga qarkullimi këtë enciklopedi, përkundër reagimeve të ashpra nga faktori shqiptarë dhe ai ndërkombëtarë. “Qëndrimi ynë është thënë në atë Enciklopedi maqedonase. Ne nuk e bëmë atë që dikush ta tërheqë, por që të shërbejë si produkt shkencor nga shkenca maqedonase në tërësi dhe të shërbejë si dëshmi për Maqedoninë dikur dhe tani dhe nuk mund të mendojmë që ta tërheqim. Për sa i përket ndryshimeve..., rreth ndryshimeve le të urdhërojnë do të flasim atëherë për atë. Në tërë botën bëhen enciklopedi”, deklaroi Ristovski.

nga alsat.m 21.09.2009

SHQIPËRIA është GJAKU im Maska e fano
    Anëtarësuar
    11-05-2009
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    193
    mendoj se kjo nuk esht ne regull mendoj se ne shqiptaret duhet te bashkohemi e vetem gryka e pushkes esht ajo qe i regullon punen.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Tani me intereson se sa akademik shqipetar punuan per ket enciklopedi,dihet se se paku dy akademik shqiptar te maqedonis ishin bashkpuntor te kesaj enciklopedie.

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Do te vije dita qe urragani shqiptar do ti thyeje brinjet te gjithe atyre qe tallen me identitetin e tij,qofshin keta sllave apo dreqi me brina..

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anëtarësuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Si thote Ristovski: Ne tere boten behen enciklopedi?
    E pyes:Po ju bete apo shpiket enciklopedi?
    Enciklopedia nuk shpiket, aq me keq te trillohet, o trilluesa qe ofendoni origjinen tuaj te vertete.
    Nuk vidhet origjina e tjetrit, as imponohet tjeterlloj, as i mohohet, as i ofendohet dhe as i tjetersohet.
    -Pasja e shpirtit është privilegj për trupin. (E SH)

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

a ka rast me te mire...

Citim Postuar më parë nga fano Lexo Postimin
    Redaktori kryesor i Enciklopedisë maqedonase, akademiku Bllazhe Ristovski, në një deklaratë për BBC ka deklaruar se nuk do ta tërheqin nga qarkullimi këtë enciklopedi, përkundër reagimeve të ashpra nga faktori shqiptarë dhe ai ndërkombëtarë. “Qëndrimi ynë është thënë në atë Enciklopedi maqedonase. Ne nuk e bëmë atë që dikush ta tërheqë, por që të shërbejë si produkt shkencor nga shkenca maqedonase në tërësi dhe të shërbejë si dëshmi për Maqedoninë dikur dhe tani dhe nuk mund të mendojmë që ta tërheqim. Për sa i përket ndryshimeve..., rreth ndryshimeve le të urdhërojnë do të flasim atëherë për atë. Në tërë botën bëhen enciklopedi”, deklaroi Ristovski.

nga alsat.m 21.09.2009
    a ka rast me te mire qe shqiptaret ne maqedoni te tregohen pak me kokeforte.
    a ka rast me te mire qe politikanet shqiptare ne maqedoni te tregojne kush jane..
    a ka rast me te mire qe ali ahmeti te jape doreheqje nga qeveria nacional-shoviniste e maqedonise..
    a ka rast me te mire qe kolektivish apo individualisht ministrat shqiptar te dorehiqeshin nga postet e tyre ministrore..
    a ka rast me te mire qe te gjithe deputetet shqiptare kolektivisht apo individualisht te heqin dore nga mandatet e tyre...
    a ka rast me te mire qe administrata shqiptare te dorehiqet masivisht...
    a ka rast me te mire se kush i thot vehtes shqiptare te tregoje kush eshte...
    te tregojne a jane qytetare autoktone apo shpellar...
    e cka i duhet maqedonise nje popull shpellar siq na i cilesojne vellezerit dhe motrat tona ne maqedoni...
    e cka i duhen qeverise dhe parlamentit te maqedonise deputete apo ministra shpellar...

eh a ka rast me te mire..nuk besoj...por cedo se ajo e shkrete karrige dhe karriere te ben te ulesh koken perpara fyerjes...te pranosh te jesh shpellar..e te sillesh si shpellar..ashtu siq po sillen shpellaret politikane ne maqedoni...

priteni kur ne botimet e tjera enciklopedike te shkruajne se shqiptaret e maqedonise i ulen breket dhe ne maqedonet beme ate qe ti bejme qytetare.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 21-09-2009 më 13:59

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga fano Lexo Postimin
    mendoj se kjo nuk esht ne regull mendoj se ne shqiptaret duhet te bashkohemi e vetem gryka e pushkes esht ajo qe i regullon punen.
    E pse pra nuk i rregualluat keto pune me gryke te pushkes kur ishte koha e grykes se pushkes qe shkonte ne favor te shqiptarve, por lejuat te jua futin deri ne rrenje. Tash eshte shum vone, tash i ka ardhe koha me pjelle.

Po te isha une ne vend te bullgarve do te jua ndaloja juve qe te mos guxoni te flisni shqip as mbrenda kater mureve te shtepise suaj.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    a ka rast me te mire qe shqiptaret ne maqedoni te tregohen pak me kokeforte.
    a ka rast me te mire qe politikanet shqiptare ne maqedoni te tregojne kush jane..
    a ka rast me te mire qe ali ahmeti te jape doreheqje nga qeveria nacional-shoviniste e maqedonise..
    a ka rast me te mire qe kolektivish apo individualisht ministrat shqiptar te dorehiqeshin nga postet e tyre ministrore..
    a ka rast me te mire qe te gjithe deputetet shqiptare kolektivisht apo individualisht te heqin dore nga mandatet e tyre...
    a ka rast me te mire qe administrata shqiptare te dorehiqet masivisht...
    a ka rast me te mire se kush i thot vehtes shqiptare te tregoje kush eshte...
    te tregojne a jane qytetare autoktone apo shpellar...
    e cka i duhet maqedonise nje popull shpellar siq na i cilesojne vellezerit dhe motrat tona ne maqedoni...
    e cka i duhen qeverise dhe parlamentit te maqedonise deputete apo ministra shpellar...

eh a ka rast me te mire..nuk besoj...por cedo se ajo e shkrete karrige dhe karriere te ben te ulesh koken perpara fyerjes...te pranosh te jesh shpellar..e te sillesh si shpellar..ashtu siq po sillen shpellaret politikane ne maqedoni...

priteni kur ne botimet e tjera enciklopedike te shkruajne se shqiptaret e maqedonise i ulen breket dhe ne maqedonet beme ate qe ti bejme qytetare.....
    Bravo breee

Ska rast mat mir per mi bashku Shqiptaret , duhet edhe Shqiperia e Kosova te reagojne ashper duhet me fillu me jau qit dhomt ktyne mutav.
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    E pse pra nuk i rregualluat keto pune me gryke te pushkes kur ishte koha e grykes se pushkes qe shkonte ne favor te shqiptarve, por lejuat te jua futin deri ne rrenje. Tash eshte shum vone, tash i ka ardhe koha me pjelle.

Po te isha une ne vend te bullgarve do te jua ndaloja juve qe te mos guxoni te flisni shqip as mbrenda kater mureve te shtepise suaj.
    Ncncnc let pe ki me fol ti mas p.c-s kali bre
    We are all Aliens

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •