Close
Faqja 11 prej 25 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 241
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-08-2009
    Postime
    74
    [QUOTE=Pogradecari;2412946]
    sorry man nuk i bashkon feja shqiptaret nuk jane te gjithe muslimane ka dhe kaure ka dhe katolike ka dhe nja 100 te tjeraa qe kane dale mbas 90
    sorry qe dola nga tema
    shendet e para
    BB
    [/QUOTE

Une Jame Katolike dhe nuk besoj qe shqiptari i vertete te jete kunder vellezerve te fese tjeter

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-08-2009
    Postime
    74
    Citim Postuar mė parė nga Pogradecari Lexo Postimin

Mic Sokoli ka qene nje hajvan
    ne vend ti vinte topit nga mbrapa dhe te vriste topciun i vajti nga perpara dhe i zuri gryken me gjoks c'fare kujtonte ai se predha ishte prej pambuku
    sa per nipin e ketij mic sokolit une e njof dhe do te te prezantoj me behet qefi shume qe ariten dhe shqiptaret te dalin nga kafazi dhe kerkojne partnerin e te te njejtes gjini ketu ne forum publik
    ti do kesh fatin te lidhesh me kete person dhe ishalla kurre te mos ndaheni dhe nje jete te lumtur tani qe dhe ligji ju aprovua
    shendet e para

BB

Djaloc i mire me ato fjale qe thua jane shume ofenduese per te gjithe Shqiptaret. Mic Sokoli eshte hero Kombetare. Per partneret e te njejtes gjini une nuk e di as qe ky ligje kurre nuk do miratohet ne Shqiperi ky ishte promise e Idjotit Berisha a ka thene kete. Ti po shkojshe te kerkosh keta njerz. KU e DI, TI kush e cka po kerkon???

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-08-2009
    Postime
    74
    Citim Postuar mė parė nga lirikk Lexo Postimin
    Sahit Muja gjak malsori
    porsi ylli e meteori
    e ndihmoj qeshtjen kombtare
    po e kish zemren argjentare
    por si gurrė qe del prej mali
    at kullim atdheut ia fali
    kaloj shtete nderkombtare
    tue ndjekė hijet ziliqare
    kush me e gri e kush me e pre
    veq pse i thonė shqiptarė me fe

lindė e rrit ė n 'male kreshnike
    ne shqipninė e lashtė etnike
    po kish ndjenjat patriote
    i kish ndjenjat atdhetare

----------
    ndihmoj luften qlirimtare

si sokol ai si zog zane
    e ka ndihmue ushtrinė dardane

zemra e tij zemer malsore
    gjith tue dasht token arbnore

fort i shkatht thonė si rrymė rrrfeje
    gjaku shqip po i rrjedh nder deje

po ma kish zemren bujare
    e i ka hapė ato thesare

si e hapė dielli driten te arit
    ashtu e qelė qehren t' dollarit
    me i ndihmue prore shqiptarit

per biznes mjeshter i rrallė

vargu im ylė e ka shpallė

patriot me shenj t' simbolit

ky sternip i mic sokolit

fort i njohur per suksese
    i leht si zog flutron n biznese

ja hjeshon artin zanatit

por si zog shkon n maja t shpatit
    lart e ma lart u njit sahiti

gjak shqiptari e zog petriti

mori famė e mori emer
    plot me dritė ma kish at zemer
    po ma kish zemren bujare
    perkushtue per troje te parve
    shquhet ne punė por si vizllima
    lindė n malsi e u rrit me trima
    vlera e mallit kapitale
    ka shkue lart sa i bjeshk me male
    depertues esht por si zhgjeta
    lidhė me shpirt per troje t' veta
    ------------------------
    Nga autori xhelal ferizi autori i dy miljon vargjeve shqiptare
    ne mergim
    kontakti me autorin
    integro_fat@hotmail.com

strofat e kenges shqiptare
    per sahit mujen vazhdojnė
    pe ket shqiptar sternip te mic sokolit
    qe e ndihmoj ushtrinė qlirimtare
    te kosves si dhe per talentin e tij e kontribiutin kombtarė

dhe qe e sht i shkatht dhe i suksesshem ne biznese
    A ke webside ku mund te lexoj poezit e tua? ku Jetoni?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    56
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Hey jackass, boll na bere si CEO i Chase Bank kur qenke the most illiterate person on this field. Eshte Albanian Minerals & Bytyci Shpk a public trading company in the US you freaken genius?!

IF A COMPANY IS A PUBLIC TRADING COMPANY, THEN ITS FINANCIAL RECORDS ARE PUBLIC, BUT EVEN THEN, THE COMPANY MAKES THEM PUBLIC, NOT THE BANK!

KOMPANIA E TIJ NUK ESHTE PUBLIC. IT DOES NOT TRADE IN THE STOCK EXCHANGE!

Nuk do e harxhoja kohen me nje si puna jote, por kujdes kur ju jep gishtave se mund ta gjesh veten te Unemployment Office soon, and guess what, you cannot collect unemployment se theve rregullat e kompanise.

Lexo me mire ate bej.
    Shiko eja ne NY dhe do ta bej nje ndere te tregoj kush jame e te kenaqi saqe kurre ti nuk do te jeshe e hidhur me, do ti qetsoj nervat dhe problemet psiqike qe keni. Ti vazhdo te lexosh!! Une mbarova shkollen, goca si puna juaj po me s...my d... cdo dite ne zyren time une jame menexhere jo si puna jote e marre fare ti done nje k.. te forte qe te mblidhet mendja. Une do ta beje kete te mire.

Citim Postuar mė parė nga LuanB Lexo Postimin
    Shiko eja ne NY dhe do ta bej nje ndere te tregoj kush jame e te kenaqi saqe kurre ti nuk do te jeshe e hidhur me, do ti qetsoj nervat dhe problemet psiqike qe keni. Ti vazhdo te lexosh!! Une mbarova shkollen, goca si puna juaj po me s...my d... cdo dite ne zyren time une jame menexhere jo si puna jote e marre fare ti done nje k.. te forte qe te mblidhet mendja. Une do ta beje kete te mire.
    lol...ik or dreq se qenke total loser. Edhe pastrues halesh paska qene promotion per ty. Ti menaxher ne Chase Bank?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    56
    Citim Postuar mė parė nga Mark NYC Lexo Postimin
    Ti qenke nje idjot i pa shoq ti merr 575 dollar ne jave mbas taxave, une e di se ti ku punon Ne fakt kame llogori biznesi ne Bank. me ato para qe merr ti zor paguan qirane lere te besh qef. E mire te tha kijo vajza mos fole shume dhe jep informacione per Zn Muja se te del problem i madh, mbylle gojen e puno, Po tu dashte pune e dyte qe te paguash qirane po ta jape nje Super, te nxjerresh mbeturinat e pastrosh, ta jap banesen fale, lej pollavrat futju punes Zn Muja investon ku ka interes jo ku i thote nje si ti qe jeton ne Bronx.
    O mark kauri une nuk paguhem aq une marre $100,000+ ne vite une e di mire qe ti paguan shume pake ata shqiptare qe punojne per ty. Une nuk paguaj qira kame banesen qe kame blere vete te paguar,kame shume toke ne Vlore . Zn Muja ishte si une dikure as ai nuk kishte ishte shume i varfer ne Tropoje. I beri parate me lidhje qe krijoj dhe miqesi. Une do te beje para me shume se ti kur te jeme ne moshen tende. Ti kutr ishe ne moshen time punoje ne Pastrime laje Banjo me Marash Gjoken me ka treguar ai vete. Une ne Shkolle punova ne restorant bleva banesen time dhe toka ne Vlore. Ore nuk e nderroj vendin me Ty. Mr Muja po deshi te investoje ne Vlore ai fiton vete. nuk kame nevoje per ndihme ky ishte thjeshte sygjerim.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    56
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    lol...ik or dreq se qenke total loser. Edhe pastrues halesh paska qene promotion per ty. Ti menaxher ne Chase Bank?!
    Mire po ta blej bileten dhe hajde tek zyra ime po qe se jame menexher ne bank you s.. my d. a eshte kijo gje qe e bene.

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Citim Postuar mė parė nga Mark NYC Lexo Postimin
    Djaloc i mire me ato fjale qe thua jane shume ofenduese per te gjithe Shqiptaret. Mic Sokoli eshte hero Kombetare. Per partneret e te njejtes gjini une nuk e di as qe ky ligje kurre nuk do miratohet ne Shqiperi ky ishte promise e Idjotit Berisha a ka thene kete. Ti po shkojshe te kerkosh keta njerz. KU e DI, TI kush e cka po kerkon???

ore burrrre i 500 apartementeve une nuk kam ofenduar asnje shqiptar nuk i thashe une mic sololit ta zinte topin nga gryka vete vajti
    une nuk te citova ty por ndoshta juve ju ka ngelur qefi sepse une do ta prezantoj ate tjetrin me nipin e mic sokolit
    dhe nqf se kjo eshte arsyeja mic sokoli ka dhe nje nip tjeter per juve (ty dmth)

Citim Postuar mė parė nga LuanB Lexo Postimin
    Mire po ta blej bileten dhe hajde tek zyra ime po qe se jame menexher ne bank you s.. my d. a eshte kijo gje qe e bene.
    Me ca do ma blesh bileten, me leket qe paske nxjerr duke lare pjata gjate kohes qe shkoje ne shkolle dhe paske paguar shtepine ne NY dhe blere toka ne Vlore? OMFG...boll me se ti qenke vertet debil. Keshtu i genjeke femrat ti mor hajvan?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    56

Wink

Citim Postuar mė parė nga Pogradecari Lexo Postimin

Mic Sokoli ka qene nje hajvan
    ne vend ti vinte topit nga mbrapa dhe te vriste topciun i vajti nga perpara dhe i zuri gryken me gjoks c'fare kujtonte ai se predha ishte prej pambuku
    sa per nipin e ketij mic sokolit une e njof dhe do te te prezantoj me behet qefi shume qe ariten dhe shqiptaret te dalin nga kafazi dhe kerkojne partnerin e te te njejtes gjini ketu ne forum publik
    ti do kesh fatin te lidhesh me kete person dhe ishalla kurre te mos ndaheni dhe nje jete te lumtur tani qe dhe ligji ju aprovua
    shendet e para
    BB

Vertete Mic nuk ishte shume i zgjuar por Trim ishte. Tropojanet jane Trima po te cmendur. Sa per ligjin qe thua tregoj markut se ndoshta kthehet ne Kavaje te gjeje partnere se te shkretit ju plake gruaja. Ne NY nuk ka ate te drejte

Faqja 11 prej 25 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •