Close
Faqja 9 prej 25 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 241
    Citim Postuar mė parė nga LuanB Lexo Postimin
    Mr Homza, do kisha shume deshire qe te nihesha me Mr Muja, kame disa projekte shume te mira qe kane rendesi nacionale. A po me tako me te? do ta dija shume per nder. Ne Chase Bank kijo eshte nder bankat me te medha ne bote, ku punoj me thane se Familja e gruas se zn Muja ka nje hise shume te madhe ne kete Bank. Kijo bank i dha atije nje kredite prej 500 miljon dollarsh. Dhe tani ne Gushte kishte marre edhe 100 milijon dollare ti investojne ne Azi. Ju lutem shume me ndihmoni do ta di per ndere e te shperblej. familja e gruas se tije po nderton shume ne Spaje ne turizem. E pse jo ne Shqiperi, Kosove??
    Ti punon ne banke?!

What are the privacy and disclosure rules at Chase bank?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    56
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Ti punon ne banke?!

O goce po ike se me trembe me ato fjale, une nuk po tregoj informacionet personale qe kam marre une nga Chase. loans qe ka marre jane informacion publik, gjithashtu hiset ne Chase jane informacione publike. Eh ti tani do te me arrestosh, me gjithe deshire vetem bere ti me doren tende. nqs je ajo ne fotografy kenaqsia ime.

O goce po ike se me trembe me ato fjale, une nuk po tregoj informacionet personale qe kam marre une nga Chase. loans qe ka marre jane informacion publik, gjithashtu hiset ne Chase jane informacione publike. Eh ti tani do te me arrestosh, me gjithe deshire vetem bere ti me doren tende. nqs je ajo ne fotografy kenaqsia ime.
    Oops, te kerkoj falje se mendova se kisha te beja me dike pak me lart se pastruesi i banjove te Chase.

My apologies.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    56
    Oops, te kerkoj falje se mendova se kisha te beja me dike pak me lart se pastruesi i banjove te Chase.

My apologies.
    Ti qenke njeri i poshter une nuk laj banjo o idjote

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    56

Ike ore gjeje nje k.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    56
    Ti punon ne banke?!

The rules are d... in your a...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    56
    Citim Postuar mė parė nga lirikk Lexo Postimin
    jo mua nuk mė lėnė sepse kjo po vazhdon qe tridhjet vjet keshtu vepri gazeta rilindja gazeta e titod ather keshtu vepruan pastaj tjerat e forumet e kshtu me radhė kam pervoja te gjata ne keto cenzura
    Ore turp te kene ata qe nuk te lene te shprehesh mendimin. kur patjeter nuk po ofendon askend vetem tregon te verteten!!

O goce po ike se me trembe me ato fjale, une nuk po tregoj informacionet personale qe kam marre une nga Chase. loans qe ka marre jane informacion publik, gjithashtu hiset ne Chase jane informacione publike.
    Hey jackass, boll na bere si CEO i Chase Bank kur qenke the most illiterate person on this field. Eshte Albanian Minerals & Bytyci Shpk a public trading company in the US you freaken genius?!

IF A COMPANY IS A PUBLIC TRADING COMPANY, THEN ITS FINANCIAL RECORDS ARE PUBLIC, BUT EVEN THEN, THE COMPANY MAKES THEM PUBLIC, NOT THE BANK!

KOMPANIA E TIJ NUK ESHTE PUBLIC. IT DOES NOT TRADE IN THE STOCK EXCHANGE!

Eh ti tani do te me arrestosh...
    Nuk do e harxhoja kohen me nje si puna jote, por kujdes kur ju jep gishtave se mund ta gjesh veten te Unemployment Office soon, and guess what, you cannot collect unemployment se theve rregullat e kompanise.

Lexo me mire ate bej.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-08-2009
    Postime
    74
    Une jetoj rinine, shkoj ne plazh, luaj golf, shetis, shkoj ne restorante, dhe me pelqen te vallzoj e dy nete ne jave jame dne discotekat e NYC.
    Jeta eshte e shkurter mbase duhet ta jetosh ate sa me mire! Une cdo dite i ve detyrim vetes te bej nje gje me te mire per vete. E cme duhet pasuria ore . te gjithe pasurine do ta leme ne kete bote dhe vdesim. Jetoni o popull beni qefe.
    Ti qenke nje idjot i pa shoq ti merr 575 dollar ne jave mbas taxave, une e di se ti ku punon Ne fakt kame llogori biznesi ne Bank. me ato para qe merr ti zor paguan qirane lere te besh qef. E mire te tha kijo vajza mos fole shume dhe jep informacione per Zn Muja se te del problem i madh, mbylle gojen e puno, Po tu dashte pune e dyte qe te paguash qirane po ta jape nje Super, te nxjerresh mbeturinat e pastrosh, ta jap banesen fale, lej pollavrat futju punes Zn Muja investon ku ka interes jo ku i thote nje si ti qe jeton ne Bronx.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-08-2009
    Postime
    74
    Mr Homza, do kisha shume deshire qe te nihesha me Mr Muja, kame disa projekte shume te mira qe kane rendesi nacionale. A po me tako me te? do ta dija shume per nder. Ne Chase Bank kijo eshte nder bankat me te medha ne bote, ku punoj me thane se Familja e gruas se zn Muja ka nje hise shume te madhe ne kete Bank. Kijo bank i dha atije nje kredite prej 500 miljon dollarsh. Dhe tani ne Gushte kishte marre edhe 100 milijon dollare ti investojne ne Azi. Ju lutem shume me ndihmoni do ta di per ndere e te shperblej. familja e gruas se tije po nderton shume ne Spaje ne turizem. E pse jo ne Shqiperi, Kosove??
    Ike ore idjot po si kujton se Mr Muja do te manipulohet nga ti.Ai po te merrej me njerz si ti kurre nuk do te kishte sukses. Ju ishit ata ne 97 qe cuat flamurin greke ne Vlore, Ti vetem per interes qenke. I shane vajzat Shqiptare ne internete, ti nuk je i pjekur fare ule koken e puno.

Faqja 9 prej 25 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •