Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 104
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-02-2008
    Vendndodhja
    Uskana Ilire
    Postime
    781
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Shume bukur je shprehur, zonja pranvera. Te gjithe i ndjejme emocione te tilla. Dikush eshte me i zoti edhe arrin t'i shprehe, dikush ka me shume frike e pret hapin e tjetrit e me rradhe. Gjithsesi cdonjerit heret a vone i troket kjo ndjenje qe duket sa e bukur ashtu edhe e ashper, sepse te gerryen e te derrmon ca

Perse bukur thoni ju era ? Apo u pelqejne Copezat e jetes? Si te duket me ca lule neper thellesi kaqubash duhet te vije Pranvera ???

Jo ! Pa te mbuluar blerimi nuk ka pranverë !
    KOSOVA - SHENJA E SHENJTË E SHQIPTARISË

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Mos na postoni keto gjera kaq te dhimbeshme sepse na fiksuat fare
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    Mos na postoni keto gjera kaq te dhimbeshme sepse na fiksuat fare
    Pa keto EkOnOmIsTi nuk do te kishte kuptim jeta...se vetem me histori te bukura nuk do kishte vuajtje per njeriun...

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Himitsu Lexo Postimin
    Teta Vera flm shme per mendimin tend, por asaj vajze nuk kam se si ti them mos qaj se iku dielli sepse njuk do te shikosh yjet e tjere....
    Krahasohet dielli me nje yll moj teta vera?? Vertet qe dhe dielli eshte yll por eshte ai yll qe ne na jep jete dhe na mban gjalle ne kete planet.
    Ai djale qe jeta e saj moj teta vera, ai qe dashuria e saj, ai qe dielli i saj, ai qe i jepte jete.
    Ajo eshte shnderuar komplet si njeri, nuk do te flase me me njeri dhe mundohet qe te mbaje brenda vetes cdo ndjenje qe ka.
    Ta shikosh ne syte e saj nuk ka me shprese sic kishte dikur, nuk ka me jete sic ka pasur dikur.. por duket se ka nje urrejtje te madhe. Eshte bere si nje njeri i vdekur qe ecen dhe mer frye..
    Nuk eshte lehte moj teta vera qe te te marin nga duart personin qe dashuron dhe te dashuron po ne te njejten menyre. Ishin gati te jepnin jeten per njeri-tjetrin dhe ne fakt kjo po ndodh. Ajo konsumohet dita dites...
    Teta vera kur dielli jot shuhet yjet e tjere nuk ndricojne me per ty... por duken thjesht nje drite mashtruese...
    E vetmja gje qe une kam aritur ti them eshte qe ta mbaje me vete kudo qe shkon ate djale dhe te qaje te nxjerre tere mllefin qe ka ne zemren e saj.. Por nuk mundem kurre ti them mos qaje sepse ajo ka nevoje te qaje...
    Ajo goc e di moj teta vera se cfare po heq, vecse ajo e di.
    Se di se cfare te shkruaj se sahere qe i kujtoj me vjen per te qare ishin si dy pellumba te dy, cift me i bukur nuk kishte shkonn shume me njeri tjetrin... por kjo jete aq sa e bukur mund te jete, aq lumturi qe mund te te fale ne nje dite ashtu sic ta jep ashtu ta mer dhe te ben te cmendesh.
    Ndonjehere mendoj dhe arij te besoj se dy persona qe duhen shume nuk mund te perfundojen bashke asnjehere per shkaqe te ndryshme.
    Si qenka jeta!
    Te pershendes Himitsu!Jam pak e vonuar po me problemet e shkolles tani...Perpos te gjithe te mirave qe meritoni vetem kete keshille kam ...

Pelhura e jetes sone perbehet prej fijesh te ngaterruara,te mira e te keqia se bashku.

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga gjakushi Lexo Postimin
    Perse bukur thoni ju era ? Apo u pelqejne Copezat e jetes? Si te duket me ca lule neper thellesi kaqubash duhet te vije Pranvera ???

Jo ! Pa te mbuluar blerimi nuk ka pranverë !
    Z.Gjakush! Ne e dime qe jeta eshte nje fushe qe do te na jape ate qe mbjellim,nje korrje gjembash ose lulesh...blerim pra.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Z.Gjakush! Ne e dime qe jeta eshte nje fushe qe do te na jape ate qe mbjellim,nje korrje gjembash ose lulesh...blerim pra.

Besoj qe sejcili nga ne mbjellim lule,per te na dale lule,por shpesh ato dalin therra te dendura,e ne mbesim ne mes tyre.Askush nuk ka deshire te mbes ne mes te gjembave(therrave)por fati eshte i till nuk eshte LULE per te gjithe!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-02-2008
    Vendndodhja
    Uskana Ilire
    Postime
    781
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin

Me duket se une gjithmon me gjemba mbes!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-02-2008
    Vendndodhja
    Uskana Ilire
    Postime
    781
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin

Besoj qe sejcili nga ne mbjellim lule,per te na dale lule,por shpesh ato dalin therra te dendura,e ne mbesim ne mes tyre.Askush nuk ka deshire te mbes ne mes te gjembave(therrave)por fati eshte i till nuk eshte LULE per te gjithe!

U binda se rruga ime eshte e shtruar me gjemba, por me shpie ne Parajs!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-02-2008
    Vendndodhja
    Uskana Ilire
    Postime
    781
    COPËZA JETE

Ku e di a bejne keto vargje per ketu ?
    Ia kushtova ne mesnate njeres per gjume te mirë !!!

Perse kete klithme e bere ti!
    Kerkon shpetim nder njerëzi?

Une jam ai qe te kam ne shpirt
    dhe te shfaq ne poezi !

Ti kujton se jam ne enderrime
    kushedi se ku notoj !

Ne daç ta jap kete zemren time
    po pastaj si te te dashuroj?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga gjakushi Lexo Postimin
    COPËZA JETE

Ku e di a bejne keto vargje per ketu ?
    Ia kushtova ne mesnate njeres per gjume te mirë !!!

Perse kete klithme e bere ti!
    Kerkon shpetim nder njerëzi?

Une jam ai qe te kam ne shpirt
    dhe te shfaq ne poezi !

Ti kujton se jam ne enderrime
    kushedi se ku notoj !

Ne daç ta jap kete zemren time
    po pastaj si te te dashuroj?

Pasi e bere kete klithm
    Ndoshta do t'a degjoj
    E ne vend qe te ta merr zemren
    Te veten do ta dhuroj!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •