Close
Faqja 8 prej 25 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 242
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    jo ,atje vetem behet abuzimi me femijet e vegjel.
    Jo mer ti, e ngaterron me Muhamedin dhe Aishen.......kujdes kur akuzon te tjeret per fijen e flokut.......syte i ke te zene nga trau........
    Dhe te jap nje keshille.....grise ate teseren e PPSH......nuk te duhet me.....

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Tirana duhet te ket se paku 20 xhami.
    Qyteti i Struges ka vetem 15 mije musliman dhe ka 3 xhami dhe ka plane te ndertohet edhe nje tjeter.
    Citim Postuar më parë nga Conquistador Lexo Postimin
    Prap pak jan, edhe 20...
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ca u ba tirana?

Islamabadi?
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Njones t'ja vem emrin Xhamia e Sulltan Muratit, si ajo n'Shkup (vk qe ka masakru shqiptar).
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    e t ndertojm mu perball skenderbeut lol
    Citim Postuar më parë nga bklyn_kid Lexo Postimin
    Postuar më parë nga Drini_i_Zi
    Tirana qytet i muslimaneve
    jo shoq ngatrrohesh, aj qyteti qe ken n'men quhet Teheran
    Sensi i humorit i qafireve ne nje Teme kaq serioze per muslimant
    D'Oh!

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Fundja fundit xhamia e vogel ne qender ka me shume vlera kulturore sesa kishat ne qe qender sepse eshte dhe nje monument kulturor per shkak te vjetersis se saj. Nese per myslymanet nuk paska vend se jane bere shume dhe nuk i nxe asnji xhami atehere qendra nuk i ben pune sepse nuk posedon hapesira kaq te medha qe te ndertosh nje xhami qe te jet sa dyfishi i kishave sepse besimtaret myslyman jane te pakten trefishi i te krishterve. Atehere le te nxjerrin nje leje andej nga kashari dhe ta bejne me 7 minare. Kshu qe per dit feste do mblidhen te gjith atje dhe do kene dhe vend ku te parkojne makinat, pra do jene me komode.

Akoma nuk e keni kuptuar se shteti shqiptart nuk deshiron ndertin e xhamive aq me pak ne Tirane. Jo gjithmone shteti eshte ne gjendje te ndaloje ndertimin e nje xhami, por nese varet nga shteti ai kurre nuk do t'a bente. Pastaj te flasim hapur,ka Tirana nevoje per nje xhami? Nga ana estetitike Jo!!! Nese xhamia aktuale mbushet plot me besimtar dhe nuk mund t'i mbaje te gjitjhe, atehere do te nevojitej nje xhami tjeter. Ju rezulton juve nje gje e tille?? Une nuk besoj.
    Ne duam te shkojme ne Europe dhe jo ne Arabi, dhe nese eshte nevoja qe Tirana te zbukurohet,natyrisht qe jane Kishat ato qe duhen ndertuar.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Akoma nuk e keni kuptuar se shteti shqiptart nuk deshiron ndertin e xhamive aq me pak ne Tirane. Jo gjithmone shteti eshte ne gjendje te ndaloje ndertimin e nje xhami, por nese varet nga shteti ai kurre nuk do t'a bente. Pastaj te flasim hapur,ka Tirana nevoje per nje xhami? Nga ana estetitike Jo!!! Nese xhamia aktuale mbushet plot me besimtar dhe nuk mund t'i mbaje te gjitjhe, atehere do te nevojitej nje xhami tjeter. Ju rezulton juve nje gje e tille?? Une nuk besoj.
    Ne duam te shkojme ne Europe dhe jo ne Arabi, dhe nese eshte nevoja qe Tirana te zbukurohet,natyrisht qe jane Kishat ato qe duhen ndertuar.
    gerrard a je i pajtimit që Kisha n`Kosovë duhet me pas ma shum?

.Psh n`ytetin e Prizrenit eshte vetem nje Katedrale ,n`Gjakovë poashtu nje katedrale edhe ndoshta ne periferi gjen nja dy ose nje Kishë,n`Prishtin eshte nje katedrale e nje kishë pra n`çdo qytet te ktij vendi ka nga nje 1 kish ose katedrale kurse ne nje qytet ka rreth 7-8xhami të vogla ose minimumi 3të mdha e te mos flasim më në periferi ose ne fshatra...kjo mendoj qe eshte nje diskriminim ndaj Shqiptarve katolikë n`Kosovë edhe mos t`gaboj ne periudhen Osmane ka pas disa Kisha qe jan murosur e kthyer n`Xhami...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    gerrard a je i pajtimit që Kisha n`Kosovë duhet me pas ma shum?

.Psh n`ytetin e Prizrenit eshte vetem nje Katedrale ,n`Gjakovë poashtu nje katedrale edhe ndoshta ne periferi gjen nja dy ose nje Kishë,n`Prishtin eshte nje katedrale e nje kishë pra n`çdo qytet te ktij vendi ka nga nje 1 kish ose katedrale kurse ne nje qytet ka rreth 7-8xhami të vogla ose minimumi 3të mdha e te mos flasim më në periferi ose ne fshatra...kjo mendoj qe eshte nje diskriminim ndaj Shqiptarve katolikë n`Kosovë edhe mos t`gaboj ne periudhen Osmane ka pas disa Kisha qe jan murosur e kthyer n`Xhami...
    Po dikur ishim katolik edhe ne, dhe kishat katolike te kosoves nuk don te thot qe ju takojn ato juve, pasi qe dikur ishin te tonat.

Nuk eshte diskriminim aspak, ne kosove jetojn 30'000 mijë Katolikë, qe e bejn katolicizmin fejen e Tretë shtetrore pas Ortodoksëve serbë. Ata përpos kishës katolike te Prishtines, gezojn sot edhe Katedralen pa pelqimin e popullates.

Ju keni me shume drejta se c'meritoni.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782

Wink

Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Cfar kishe ? Kishat ne evrope po shiten o i vonuar, dhe e din ti se kush po i blen ato ? MUSLIMANET per ti shendrruar ne xhami.

Nje dit lexova qe diku rreth 3oo kisha qe jan shitur ne evrop, jan rinovuar ne xhamia.

Evropa nuk po i don kishat, ajo po i shet.

Evropa eshte ne kerkes te nje identiteti te ri !

Sejcili komunitet ka te drejte te kerkoje objekte fetare , per te kryer obligimet e veta

fetare.

Shqiperia ka pak kohe qe ka filluar te zgjoje vetedien fetare, dhe si fillim po

ndertohen kisha jo se nga deshira per tu falur ne to, por prej inatit dhe per te

shkaktuar percarje ne mes shqiptareve (politike serbo-sllavo-greke).

Po s'ka problem, le te ndertohen kisha te cfardo lloji qofshin sepse edhe

shqiperia ka per te mbri ne etapen e rritjes se vetedijes kur do te kuptojne se

feja e pranuar te Perendia eshte vetemse feja Islame. Ne kete moment te

gjitha ato kisha do te shendrohen ne xhamija ku do te permendet fjala e All-

llahut xh.sh.

Ky fenomen po ndodh ne Europen perendimore, ka ndodhur edhe ne histori.

Ka plot fakte.

Por sot per sot nje xhami e madhe ka per tu ndertuar ne zemer te Tiranes

deshi apo nuk deshi Edwin Ramë çifuti prej m...u...t...i. me ithtaret e vet majmuna ...

hehehehehehe!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 17-09-2009 më 18:12
    Ndrysho Firmën

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    O Exploder gjalle qenke ti ore? Kisha kohe qe ste shihja, mendoja se kishe vajt te kryeje ndonje akt vetvrases andej nga Franca.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

O apollo, a ende nuk je ngopur duke henger Mu...t???
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 17-09-2009 më 17:56
    Ndrysho Firmën

Faqja 8 prej 25 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  2. Ne Liban
    Nga D@mian në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 670
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 15:33
  3. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •