Close
Faqja 7 prej 25 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 242
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Tirana ka 4 xhami
    -Ne qender
    -Tek Ali Demi
    -Tek Rruga e Kavejes
    -Tek Pazari i Ri
    Ke dhe ke
    -zona e oxhakut,
    -kombinat
    -dhe ne zonat periferike te Tiranes

Citim Postuar më parë nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Jo jo , 20 xhami i kan edhe qytetet me te vogla te Europes perendimore , e kjo esht per me u habit njeriu , Tirana qytet i muslimaneve dhe aq pak xhami.
    A ke qene ndonjiher ne Tirane ti? Ku e ke pa ket qytetin e myslimaneve ne Tirane?

Islamabadi ka rreth 250 xhami. Tiranen do ta bojm si Kairo , qytetin me 1000 minare lol
    Duhesh me ndegju njeher ezanin qe vjen nga gjitha anet , nese se ke ndegju.
    Obobo! Kini parasysh qe te blini edhe 2000 gomere qe te pellasin ne maje te minares, pra nga dy gomere per minare. Vetem se duhet te zgjidhni patjeter problemin se si ti hypni deri ne maje
    ktu poshte jane njerezit qe do ju zgjidhin keto probleme.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   

Kini parasysh edhe kete faktin qe gomari mund te katandiset edhe kshu....
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    ..turqia i ka hapur dyert per qytetaret shqiptare qe ta vizitojne nga afer stambollin,ndryshe nga rroma e athina!!
    Puna eshte se nuk do te veje shqiptari ne turqi.

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Puna eshte se nuk do te veje shqiptari ne turqi.
    Eh ishin 30 shqiptare qe shkuan ne Stamboll ne vitet 90 pasi u hapen ambasadat.Ndejten nja 2 jave dhe ca ja futen per Athine e ca per Rome.
    Vete Behari s ka shku ne Stamboll psh meqe ja ka hap dyret por ka shku ne Angli qe ti konvertoi ne islam gjithe anglezet

Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    kurse xhamia ne qender te tiranes do vlente vetem per te kryer ritet fetare myslimanet,dhe jo per te shikuar stambollin,pasi turqia i ka hapur dyert per qytetaret shqiptare qe ta vizitojne nga afer stambollin,ndryshe nga rroma e athina!!
    Po edhe ate qe mund te vizitojne Shqiptaret ne Stamboll nuk e kane bere Turqit. Mos harro se ate katedralen e "Shen Sofise" qe turqit e kthyen ne xhami dhe e mbajne per xhami madheshtore e ngriten kristianet dhe u ngrit per nder te perandorit Ilir Kostandinit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Conquistador : 18-10-2008 më 14:58

i/e larguar Maska e bklyn_kid
    Anëtarësuar
    28-01-2008
    Vendndodhja
    Brooklyn
    Postime
    202
    S'ka nevoj per xhami tjeter n'Tirane. Boll osht ajo xhamia e Ethem Beut ne Qender, xhami tjeter e madhe osht ajo ne rrug te kavajes perball vidiotekes sky ku valla s'kom pa kurr njerrez ta mbushin sa me xan rruget.
    e vetmja zonë e ngelur, në tokë të komunitetit, është sheshi i Namazgjasë pranë parlamentit.
    Kjo eshte arsyeja e vertet e ksaj xhamie fatkeqsisht.

I uroj muslimnve shqiptar ngritjen e xhamive qe ti sherbejne fese dhe besimtarve, e jo per ndikim politike.
    Nje xhami prane parlamentit jep imazhin e Sheriatit ne Shqipni dhe prish ekuilibrin fetar. Besoj se pjesa derrmuese e besimtaver musliman te Tiranes e dine kete.

Tirana qytet i muslimaneve
    lol...jo shoq ngatrrohesh, aj qyteti qe ken n'men quhet Teheran

Shkak tjeter eshte se xhamia nuk esht perfshire ne planin e ri te qendres se Tiranes, kshu qe Drinit i jap mendimin per nje xhami ne Bathore! heh heh!
    Ndryshuar për herë të fundit nga bklyn_kid : 24-10-2008 më 01:49

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Po, kishat katolike dhe ortodokse po mbushen plot ?

jo ,atje vetem behet abuzimi me femijet e vegjel.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar më parë nga bklyn_kid Lexo Postimin

lol...jo shoq ngatrrohesh, aj qyteti qe ken n'men quhet Teheran
    epo bklyn_kid ,tirana nga teherani e ka mar emrin .

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Natyrisht qe Myftiu ka te drejten e tij per te kerkuar dhe natyrisht Bashkia e Tiranese ka te drejte te jape lejen nese e shikon te arsyeshme se komunitetit i vihet ne ndihme me duke ndertuar nje xhami.Bashkia e Tiranes ka analizuar gjendjen dhe si perfundim ajo ka vleresuar gjendjen dhe probematiken e komuitetit. Si perfundim, ndertimi i nje xhamije nuk nuk perkon me nevojat e tjera me te nguteshme.Ne Tirane do te behet plani urbanistik, do te behet unaza e re , do te riparohen kanalizimet , rruget, dot riparohen shkollat e do hapen dhe disa te reja ,do te riparohen dhe ndertohen spitalet dhe do te blihen aparatura te reja, do te ndertohen rruge dhe per secilen rruge nga tre WC publike dhe private.Mytiu i Tiranes te bej nje bilanc per numrin e besimtareve qe frekuentojne xhanime te na jape nje grafik te frekuentimit ne vite dhe keshtu do te na lehtesoje pune per ti paraprire kerkese se qytetareve per kulte te te gjitha besimeve.Natyrisht qe synimi yne eshte qe kultet ti ndretojme ne ato zona ku kemi me shume besimtare musliman dhe ku problmet e komunitetit jan me te medha pra ne Bathore.Keshtu besoj se dhe ju do te jeni dakord qe kontributin tuaj ta ushtroni ne menyre sa me konkrete , pra prane zonave problematike.Te njetin argumet kemi perdore per ndertimin e shkollave. Bejme me dije ,se perqindja e muslimaneve ne tere shqiperine eshte vetem 33% shifer kjo e barabarte me shqipetaret ateiste te cilet ju nuk i keni perfille ne shprehjen tuaj si trekendesh magjik i kulteve ..Gjithashtu bejme me dije se, shteti shqipetare eshte laik dhe aspiron per tu bashkuar drejte bashkesise europiane.Ne keto kushte per miratimin e kerkeses tuaj ne do te marrim ne konsiderate dhe mendimin e shumeices se aferme, ate te popujve te BE-se, duke qene se se shpejti nuk do te quhemi nje e tere.Ju faleminderit per mirekuptimin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 16-09-2009 më 12:57

Faqja 7 prej 25 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  2. Ne Liban
    Nga D@mian në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 670
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 15:33
  3. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •