Mere digitalb krejt kanalet i ki edhe kosovare edhe shqiptare psh...RTK edhe KTV edhe klan Kosova jon Ok tjerat svyjn sen,ani mir kerkoj falje per keqkuptimin
Mere digitalb krejt kanalet i ki edhe kosovare edhe shqiptare psh...RTK edhe KTV edhe klan Kosova jon Ok tjerat svyjn sen,ani mir kerkoj falje per keqkuptimin
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
un kam pershtypjen se kultura turke ka depertu shum ne kosove,ndoshta ka te baje me bjerjen lire te filmave apo programeve turke,por une shof shume programe turke te '21 dhe RTK,koncerte,telenovela,filma,intervista!
Ne nje program per minoritetin turk ne Kosove,spikerja i pyet nxeneset se a po e mbajne ramazanin,gati te gjitha flisnin nje turqishte te ēale ēka do te thote se nuk ishin turke,njera nga nxaneset i thote qe nuk po e mban ramazanin,spikerja e veshtron me nje shikim te rrepte!
sikur t kisha gja ne dor
e t u bajsha akullor
buzt e tuja me shiju
ne gjoks tandin me piku-Orosh
Jam dakord me ty daja-Goni,por ketu bahet fjal per tv kosovare!
Le te hyne ne Shqiperi kultura serbe nepermjet programeve televizive shqiptare dhe pastaj do e shohim cfar do thone shqipet e kosoves!
sikur t kisha gja ne dor
e t u bajsha akullor
buzt e tuja me shiju
ne gjoks tandin me piku-Orosh
OROSHI
Eshte e vertet se telenovelat turke ne Kosove shiqohen shume. Po ndoshta e ke vrejt qe ato telenovela turke e kan tematiken europiane, pra nuk permbajn shum ideologji per fe por dashuri, tradheti, jeta e perditshme. Kosovarve ju pelqejn vetem pershkak tematikes e jo pse jan turke.
Une per veti nuk muj me duru gjuhen turke dhe nuk i shikoj po edhe n'pergjetesi nuk me pelqejn kesij lloj programi.
Shum e drejte por me shum ka ameriko-latine sesa tjera , dhe nese ka pa dikush le te bej dallimin ne mes ketyre serialeve![]()
serialet turke kan filluar vetem ne vitin e fundit ne tv21 i cili nuk e meriton te quhet tv, ky ka te njejten skem qe 10 vite, flash reklama serial. Kurse KTV eshte ne ne nivel te lart duke marr parasysh parat qe i ka, RTK ka para por ato shkojn ne gjepat e... a sa i perket emisioneve televizive, Kafeneja Jon qendron me lart se te gjith ne trojet shqiptare
se paku ky eshte mendimi im.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga barcelonist : 13-09-2009 mė 19:12
I'm MUSLIM and I'm proud
Krijoni Kontakt