Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 56
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Mere digitalb krejt kanalet i ki edhe kosovare edhe shqiptare psh...RTK edhe KTV edhe klan Kosova jon Ok tjerat svyjn sen,ani mir kerkoj falje per keqkuptimin

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    Mere digitalb krejt kanalet i ki edhe kosovare edhe shqiptare psh...RTK edhe KTV edhe klan Kosova jon Ok tjerat svyjn sen,ani mir kerkoj falje per keqkuptimin
    Tash jom i detyrum me e ble Digitalb-in a si ?

Nuk ka kanale RTK n'Shqipni mer , si me ta thon ! Ato munesh me i pa jasht venit(Shqipnis) ! Digitalb-i i fut vetm per jasht Shqipnis he burr ! Ktu ska , se un kom i Digitalb po nuk jom tue pa kanale Kosove !
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-08-2009
    Postime
    145
    Citim Postuar mė parė nga Midja Lexo Postimin
    Mos i shikoni pra ,per ne jan te mira ,qka dini
    ahahhahahhahhahaha llllllooooooooolllllllll ....... qte bejme ene ne te kqyrim ato telenovelat qe transmeton "21@!" po le moj midja skom menen te ndahem nga e dashura une ....lol

un kam pershtypjen se kultura turke ka depertu shum ne kosove,ndoshta ka te baje me bjerjen lire te filmave apo programeve turke,por une shof shume programe turke te '21 dhe RTK,koncerte,telenovela,filma,intervista!
    Ne nje program per minoritetin turk ne Kosove,spikerja i pyet nxeneset se a po e mbajne ramazanin,gati te gjitha flisnin nje turqishte te ēale ēka do te thote se nuk ishin turke,njera nga nxaneset i thote qe nuk po e mban ramazanin,spikerja e veshtron me nje shikim te rrepte!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga OROSHI Lexo Postimin
    un kam pershtypjen se kultura turke ka depertu shum ne kosove,ndoshta ka te baje me bjerjen lire te filmave apo programeve turke,por une shof shume programe turke te '21 dhe RTK,koncerte,telenovela,filma,intervista!
    Ne nje program per minoritetin turk ne Kosove,spikerja i pyet nxeneset se a po e mbajne ramazanin,gati te gjitha flisnin nje turqishte te ēale ēka do te thote se nuk ishin turke,njera nga nxaneset i thote qe nuk po e mban ramazanin,spikerja e veshtron me nje shikim te rrepte!

Orosh prit te vin Xhamia me shok e t'thojne "RREN" lol
    D'Oh!

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga OROSHI Lexo Postimin

Diku turke , diku greke , diku italiane , diku dreqi e diku i biri . Nuk jemi asnje me i mire se tjetri , Orosh djali . Te gjithe te njejt jemi .

Jam dakord me ty daja-Goni,por ketu bahet fjal per tv kosovare!
    Le te hyne ne Shqiperi kultura serbe nepermjet programeve televizive shqiptare dhe pastaj do e shohim cfar do thone shqipet e kosoves!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

OROSHI

Eshte e vertet se telenovelat turke ne Kosove shiqohen shume. Po ndoshta e ke vrejt qe ato telenovela turke e kan tematiken europiane, pra nuk permbajn shum ideologji per fe por dashuri, tradheti, jeta e perditshme. Kosovarve ju pelqejn vetem pershkak tematikes e jo pse jan turke.

Une per veti nuk muj me duru gjuhen turke dhe nuk i shikoj po edhe n'pergjetesi nuk me pelqejn kesij lloj programi.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Shum e drejte por me shum ka ameriko-latine sesa tjera , dhe nese ka pa dikush le te bej dallimin ne mes ketyre serialeve

-
    Anėtarėsuar
    15-08-2009
    Vendndodhja
    Graz
    Postime
    145
    serialet turke kan filluar vetem ne vitin e fundit ne tv21 i cili nuk e meriton te quhet tv, ky ka te njejten skem qe 10 vite, flash reklama serial. Kurse KTV eshte ne ne nivel te lart duke marr parasysh parat qe i ka, RTK ka para por ato shkojn ne gjepat e... a sa i perket emisioneve televizive, Kafeneja Jon qendron me lart se te gjith ne trojet shqiptare
    se paku ky eshte mendimi im.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga barcelonist : 13-09-2009 mė 19:12
    I'm MUSLIM and I'm proud

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •