Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 64
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304

i ka te gjitha pjeset ne youtube .

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    [QUOTE=Homer;2398129]Nuk kam preferenc ma te madhe per nje film se sa per nje tjeter ngaqe m'pelqej gjith isoj, i kam si fmijt e mi lol

Nuk e di Homer e ke pare kete:

Grand film

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    Nuk kam preferenc ma te madhe per nje film se sa per nje tjeter ngaqe m'pelqej gjith isoj, i kam si fmijt e mi lol

Nuk e di Homer e ke pare kete:
    http://www.youtube.com/watch?v=30EeG...eature=related
    Grand film

Haha kyt filmin nuk e maj mend sa her e kam pa, bo pjes ne 10 filmat e mi te preferum, nje tuf aktorash te njohur, me nje skenar afersisht si Usual Suspects =)

Ja dhe i film tjeter italian qe m'ka pelqy, Romanzo Criminale

D'Oh!

Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Keto filma me fazinojne per realitetin:

REALITET,i kam ne seleksion te gjitha.
    Te pershendes.

Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Homer,ky film me ka impresionuar shume per brutalitetin ne rruge,per shoqerine e vertete dhe fallse.per enderra te gabuara e te tjera.
    Mbi moshen 16 vjec
    http://movies.nytimes.com/movie/2654...-Full/trailers
    Dhe per kete tjetrin s'kam trailer:
    http://www.digitalvd.de/dvds/3085,Young-Americans.html
    Filma qe i shof me kenaqesi,sepse s'ka MASKE aty.
    Gjithe te mirat shkodrono.

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Pershendetje SystemA =)

Asnji nga kto 3 filmat qe solle nuk kam pa nej her por historia e atij qe m'terheku ma shum eshte Paid in Full, do mundohem me DL nekund lol.

Edhe ai Gotti mu duk interesant, kishte ca aktora te njohun si i madhi Anthony Quinn.
    D'Oh!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    [

SaS meqe te pelqejne filmat me tematik mafioze te keshilloj te shikosh ndonje qe nuk ke pa nga ata 9 filmat qe solla te postimi im i pare. =)

i kam pa te gjithe homer !!! gjithsesi nese nuk e ke pare te keshilloj ty dhe te gjithe atyre qe nuk e kane pare filmin The Bank Job !!! vertete nje film i fantastik i bazuar ne ngjarje te vertete ne londren e viteve 70 !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    i kam pa te gjithe homer !!! gjithsesi nese nuk e ke pare te keshilloj ty dhe te gjithe atyre qe nuk e kane pare filmin The Bank Job !!! vertete nje film i fantastik i bazuar ne ngjarje te vertete ne londren e viteve 70 !!!
    Implikimi i familjes Mbretėrore, ku rolin kryesor e luan Jason Statham. Film interesant, duke pasur parasysh dhe historin e tij tė vėrtet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Implikimi i familjes Mbretėrore, ku rolin kryesor e luan Jason Statham. Film interesant, duke pasur parasysh dhe historin e tij tė vėrtet.
    sdesha te zgjatesha me shume duke treguar filmin sepse i iken interesi po te tregohen ngjarjet qe ndodhin ne film por ke te drejte aikido ai film eshte !!! vete fakti qe eshte film i bazuar ne ndodhi te vertete ku implikohen edhe pjestar te aristokracise se larte dhe familjes mbreterore e ben edhe me terheqes si film !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    "American Gangster"

Pėrshkrimi: Ka disa rregulla nė biznes qė duhet ti ndjekėsh. Frank Lucas ishte njė bos i krimit tė organizuar qė e bėri tė madh gjatė viteve 1960 dhe nė fund tė viteve 1970. Ai ka njė vend tė veēantė nė histori, sepse ai u bė vėrtet i pasur dhe kontrollonte ēdo gjė nė Harlem.

Film na jep njė paraqitje tė shkurtėr tė jetės sė Frank. Ai ishte i disiplinuar dhe i organizuar. Ai ishte i veshur mirė dhe ishte ndryshe nga gangsterėt e tjerė tė kohės sė tij. Frank kishte njė stil mjaft tė mirė, ai ndėrtoi njė perandori tė bazuar nė shitjen e drogės. Ai njohu njerin nga L mesme dhe shkoi nė Tajlandė pėr tė krijuarė njė lidhje dhe pėr tė blerė heroinė direkt nga burimi. Produkt i tij ishte shumė mė mirė se ēdo gjė tjetėr qė u shit nė rrugėt e Nju Jorkut. Frank pėrdori kontaktet e tij nė SHBA, nė bazat e ushtrisė, dhe transportuan heroinėn e tij nė arkivole tė ushtarėve tė vdekur qė ishin dėrguar nga Lufta e Vietnamit. Ai pėrfshiu dhe familjen e tij nė biznes dhe vazhdoi duke u bėrė njė prej gangsterėve mė tė mėdhenj nė histori. Gjatė gjithė kėtyre viteve, herė mund tė blinte me pėrjashtim Richie Roberts (detektiv i infiltruar) qė qe i prirur nė objektivin e tij pėr tė rrėzuar Frank Lucas.

P.s Shikojeni se nuk do tė zhgėnjeheni, Danzel Washington dhe Russell Crowe janė aktorė fenomenal.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •