i ka te gjitha pjeset ne youtube .
i ka te gjitha pjeset ne youtube .
[QUOTE=Homer;2398129]Nuk kam preferenc ma te madhe per nje film se sa per nje tjeter ngaqe m'pelqej gjith isoj, i kam si fmijt e mi lol
Nuk e di Homer e ke pare kete:
Grand film![]()
Keto filma me fazinojne per realitetin:
REALITET,i kam ne seleksion te gjitha.
Te pershendes.
Homer,ky film me ka impresionuar shume per brutalitetin ne rruge,per shoqerine e vertete dhe fallse.per enderra te gabuara e te tjera.
Mbi moshen 16 vjec
http://movies.nytimes.com/movie/2654...-Full/trailers
Dhe per kete tjetrin s'kam trailer:
http://www.digitalvd.de/dvds/3085,Young-Americans.html
Filma qe i shof me kenaqesi,sepse s'ka MASKE aty.
Gjithe te mirat shkodrono.
Pershendetje SystemA =)
Asnji nga kto 3 filmat qe solle nuk kam pa nej her por historia e atij qe m'terheku ma shum eshte Paid in Full, do mundohem me DL nekund lol.
Edhe ai Gotti mu duk interesant, kishte ca aktora te njohun si i madhi Anthony Quinn.
D'Oh!
sdesha te zgjatesha me shume duke treguar filmin sepse i iken interesi po te tregohen ngjarjet qe ndodhin ne film por ke te drejte aikido ai film eshte !!! vete fakti qe eshte film i bazuar ne ndodhi te vertete ku implikohen edhe pjestar te aristokracise se larte dhe familjes mbreterore e ben edhe me terheqes si film !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
"American Gangster"
Pėrshkrimi: Ka disa rregulla nė biznes qė duhet ti ndjekėsh. Frank Lucas ishte njė bos i krimit tė organizuar qė e bėri tė madh gjatė viteve 1960 dhe nė fund tė viteve 1970. Ai ka njė vend tė veēantė nė histori, sepse ai u bė vėrtet i pasur dhe kontrollonte ēdo gjė nė Harlem.
Film na jep njė paraqitje tė shkurtėr tė jetės sė Frank. Ai ishte i disiplinuar dhe i organizuar. Ai ishte i veshur mirė dhe ishte ndryshe nga gangsterėt e tjerė tė kohės sė tij. Frank kishte njė stil mjaft tė mirė, ai ndėrtoi njė perandori tė bazuar nė shitjen e drogės. Ai njohu njerin nga L mesme dhe shkoi nė Tajlandė pėr tė krijuarė njė lidhje dhe pėr tė blerė heroinė direkt nga burimi. Produkt i tij ishte shumė mė mirė se ēdo gjė tjetėr qė u shit nė rrugėt e Nju Jorkut. Frank pėrdori kontaktet e tij nė SHBA, nė bazat e ushtrisė, dhe transportuan heroinėn e tij nė arkivole tė ushtarėve tė vdekur qė ishin dėrguar nga Lufta e Vietnamit. Ai pėrfshiu dhe familjen e tij nė biznes dhe vazhdoi duke u bėrė njė prej gangsterėve mė tė mėdhenj nė histori. Gjatė gjithė kėtyre viteve, herė mund tė blinte me pėrjashtim Richie Roberts (detektiv i infiltruar) qė qe i prirur nė objektivin e tij pėr tė rrėzuar Frank Lucas.
P.s Shikojeni se nuk do tė zhgėnjeheni, Danzel Washington dhe Russell Crowe janė aktorė fenomenal.
Krijoni Kontakt