Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
    i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1

Keshtu eshte miqesia??

Po them dy fjale per miqesine duke marre shkas nga nje meri midis dy miqsh qe kishin nje shkuarsi te mire midis familjeve por fatkeqesisht asnjeri nuk kuptonte c'ndodhte midis partnereve...
    Mendoj se ligji i pare i miqesise eshte t'u kerkosh miqve gjera te ndershme dhe te besh per ata gjera te ndershme...Vetem ndjenjat e sinqerta mund te na bashkojne me njeri tjetrin,interesi kurre nuk ka krijuar miqesi te qendrueshmei cfare do lloj qofte interesi.
    Ja c'ndodhi me keto dy familje...Shkonin shume mire ,dilnin bashke ,ne plazhe shkonin bashke e deri ne Antalia etj.etj.mos zgjatem me aktivitetet e tyre.Nje dite te bukur njeri mer vesh se partnerja e shokut te tij tradhtonte shokun e tij...per kohe te tera nuk i tregon shokut sepse i akuzuari ishte shok me te.Pas disa zhvillimesh merret vesh tradhetia dhe miqesia midis ketyre familjeve u prish...Miku qe ishte i lenduar mendoj une kishte shume te drejte qe prishi miqesine sepse shoku i tij nuk u tregua i ndershem dhe t'i tregonte te verteten...Mire ka vepruar...Duhet te kish treguar qe ne fillim,kur mori vesh...apo ishte ne mes dy zjarresh...dhe se fundmi te gjitha madheshtite e kesaj bote nuk vlejne sa nje mik i mire...

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Po them dy fjale per miqesine duke marre shkas nga nje meri midis dy miqsh qe kishin nje shkuarsi te mire midis familjeve por fatkeqesisht asnjeri nuk kuptonte c'ndodhte midis partnereve...
    Mendoj se ligji i pare i miqesise eshte t'u kerkosh miqve gjera te ndershme dhe te besh per ata gjera te ndershme...Vetem ndjenjat e sinqerta mund te na bashkojne me njeri tjetrin,interesi kurre nuk ka krijuar miqesi te qendrueshmei cfare do lloj qofte interesi.
    Ja c'ndodhi me keto dy familje...Shkonin shume mire ,dilnin bashke ,ne plazhe shkonin bashke e deri ne Antalia etj.etj.mos zgjatem me aktivitetet e tyre.Nje dite te bukur njeri mer vesh se partnerja e shokut te tij tradhtonte shokun e tij...per kohe te tera nuk i tregon shokut sepse i akuzuari ishte shok me te.Pas disa zhvillimesh merret vesh tradhetia dhe miqesia midis ketyre familjeve u prish...Miku qe ishte i lenduar mendoj une kishte shume te drejte qe prishi miqesine sepse shoku i tij nuk u tregua i ndershem dhe t'i tregonte te verteten...Mire ka vepruar...Duhet te kish treguar qe ne fillim,kur mori vesh...apo ishte ne mes dy zjarresh...dhe se fundmi te gjitha madheshtite e kesaj bote nuk vlejne sa nje mik i mire...
    Nganjeher realiteti eshte shume i dhimbshem sado i sinqert eshte ai. Kushdo qe te ishte do e kishte shume te v eshtire te tregonte keshtu eshte jeta .

Gabimi me i madh do ishte nqs ai shoku qe e ka dit muhabetin ne fillim si ka fol atit qe ka hyr ne pjes dhe mos ta lejonte te shkonte me ate gocen. Pastaj dhe ajo femra paska qen nje cop K*U*R*V*E e keqe
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Edhe une si shoku nuk do arrija ta tregoja, por do mundohesha te bindja te shoqen qe po bente dicka qe nuk duhej, duke u munduar ta ktheja brenda binareve. Nqs situata do vazhdonte, si larg e larg do flisja me shokun, por asnjehere tamam, sepse bie si rend e ne keto raste ai qe nderhyn, sado shok, prape nuk do i kesh marredheniet si me perpara, pikerisht per sinqeritetin qe pati e per ate gje qe u mor vesh.
    La vita č bella...

i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anėtarėsuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    Une do kisha kapur gruan e shokut dhe do i kisha thene dy fjale,pastaj me je leter anonime do kisha lajmeruar shokun pa dale vete ne skene ne menyre qe ai te verifikonte vete ņfare po i ndodhte.

Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga La_Fenice Lexo Postimin
    Une do kisha kapur gruan e shokut dhe do i kisha thene dy fjale,pastaj me je leter anonime do kisha lajmeruar shokun pa dale vete ne skene ne menyre qe ai te verifikonte vete ņfare po i ndodhte.
    La_Fenice!Edhe une bashkohem me mendimin tuaj...nje variant i mire...

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Se si jane mardheniet midis dy njerzve,vetem ata e din lol.

Tani ai/ajo po qe i zoti/e zonja e nuhat vet kur fillon koha e kontrrollit
    Ngel dicka private.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Pse po ti kishte treguar ai shokut qe ne fillim do e kishte besuar ai?!
    Nje pyetje te tille ja bera njeres, dhe me tha qe do e merrte inat ate qe do i thoshte se burri i saj e tradhetonte. Keq ashtu, e keq keshtu. Varet nga rrethanat.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Sa do lodhshe gojen kot dhe ai (ajo) sdo te besonte derisa ta zbulonte vete.Por e mira eshte qe mos te arrij puna aty

Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Edhe une si shoku nuk do arrija ta tregoja, por do mundohesha te bindja te shoqen qe po bente dicka qe nuk duhej, duke u munduar ta ktheja brenda binareve. Nqs situata do vazhdonte, si larg e larg do flisja me shokun, por asnjehere tamam, sepse bie si rend e ne keto raste ai qe nderhyn, sado shok, prape nuk do i kesh marredheniet si me perpara, pikerisht per sinqeritetin qe pati e per ate gje qe u mor vesh.
    Edhe une mendoj se duhej biseduar me te shoqen qe ajo te frenonte veten...

Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    ...eh, miqte jane si shalqini: per te gjetur nje te mire ,duhet te provosh disa...

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •