neper plazhe, sa me nje ne tjetrin.
Po I am not done yet per kete vit. Nja 2 dite ne mal, dhe ndonje jave ne belgium, dhe hollande. Kete po mezi po e pres . Lol
neper plazhe, sa me nje ne tjetrin.
Po I am not done yet per kete vit. Nja 2 dite ne mal, dhe ndonje jave ne belgium, dhe hollande. Kete po mezi po e pres . Lol
Ja kam pru maje t'huns pishines se qytetit kyt ver lol
D'Oh!
Ne vlore dhe pse si kam mbaruar akoma pushimet.
Them te bej dhe ca pushime andej nga mali tomorrit
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
England!!![]()
I want to know God's thoughts...the rest are details.
velipoj.............
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Dubrovnik, Tivar, Durres, Himare. Dhe prape m'u duk pak![]()
Elegance is an attitude.
Durres,Velipoj,Shen Gjin,Vlore,Himare,Sarande,ne Hene![]()
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Ne Vlore i kalova . Ishte edhe me mire se vitin e kaluar . Vlora , POr ne pergjithsi Shqiperia per mendimin tim , duhet te beje shume me shume per pastertine . Edhe kete vere , pat shume pak kontenjere berllogu , Dhe ata qe ishin zbrazeshin rralle . Kjo gje nuk shkon ne bregdet . Kurse drita dhe uje , patem gjat gjithe kohes , mikpritja sikur gjithmone - perfekte . Gjithashtu koha , natyra , njerezit , temperatura e ujit PERFEKT .
Vitin tjeter do te shkoje me ne jug .
Vlore&Dhermi por infrastruktura zero, plus sjellja e vendasve le shume per te deshiruar.
Lexoni dicka te lezetshme: I kerkova nje hoteli ne dhermi dy dhoma per nga nje nate secilen dhe nuk bera naze per cmimin, por e dini cme tha zotnia! Njeren dhome e kam te lire per sonte dhe t'a jap, por tjetren e kam tre dite te lire dhe dua te ma marresh per tre dite ose s'ta jap fare, kur i thashe o zotni por ti mbase nuk e ze fare sot ate dhome dhe do i humbesh keto leke kot, me tha zoteria ste jap ty hesap. Kaq u desh te ikja nga aty dhe me beri te mendoj qe vitin tjeter duhet t'i bej pushimet serish jashte vendit.
Dito.
Krijoni Kontakt