3 jave ne Struge dhe 4 dite ne Durres.
Ne Struge kushtet fantazi atmosfera ne max. Kush ka qen e di.
Edhe ne Durres mire, problem me drita dhe uje jo ( pasi edhe ujin per ti lar duart e blinim me bidona, a si i thoni andej). Por ja vleu!
3 jave ne Struge dhe 4 dite ne Durres.
Ne Struge kushtet fantazi atmosfera ne max. Kush ka qen e di.
Edhe ne Durres mire, problem me drita dhe uje jo ( pasi edhe ujin per ti lar duart e blinim me bidona, a si i thoni andej). Por ja vleu!
I kalova në Orikum, Vlorë.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Sapo erdha nga pushimet ne Egjypt. Mund te them qe kalohet mjaft mire.
Deti eshte i mrekullueshem, nder me te bukurit ne bote.
Kushtet jane te mira, por une do te sugjeroja te zgjidhje nje pakete me hotel me 5 yje, jo me poshte. Disa qe kishin zgjedhur hotele me 3-4 yje nuk kishin mbetur te kenaqur nga disa sherbime.
Ushqimi eshte pak a shume si ne Turqi, mirepo disa ankohen pasi eshte e veshtire te pershtaten me erezat dhe menyren e gatimit vendas. Persa i perket ushqimit nuk me la ndonje pershtypje te mire perveç emblesirave qe i kishin te shumellojshme dhe mjaft te mira.
Hotelet kane nje shtrirje te gjere dhe kryesisht jane 3 deri ne 4-5 kate.
Gjerat qe nuk duhen lene pa provuar ne Egjypt jane: udhetimi ne Kairo (muzeu arkeologjik, piramidat, udhetimi me gamile), zhytje nenujore, udhetim me anije ne ishull, udhetim me glass boat, udhetim perreth shkretetires me motorra shkretetire, etj. Keto ishin disa nga gjerat qe nuk duhen lene pa provuar ne Egjypt dhe ç'eshte me e rendesishmja nuk kane ndonje kosto shume te madhe.
Ekzistojne edhe vende apo udhetime te tjera qe eshte mire te provohen, por qe kjo pastaj varet nga buxheti i gjithsecilit.
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Durres shumm mire
Ai qe pelqen trendafilin duhet te durroje edhe gjembat....
Une i kalova ne Balaclava, nje fshat i vogel ne bregdet ne ishullin Mauritius qe ndodhet gati ne mes te oqeanit indian.
.
Where does a thought go when it's forgotten?
Qyqa mi Cora ca deshe atje mi ? apo kishe qef me te honger ndonje peshkaqen ndonje pjese te tepert ?
Ne te shkretet ne shqiperi, i ram kryq e terthor po ncuq bohen pushime aty ...
jo mi goc se skisha fryk nga peshkaqenet se ste bojshin gjo po dy komshat ishin te rrezikshem.lol.
nji katuni ku isha si duket
http://www.allresor.se/public/afrika/syd/mauritius1.jpg
Where does a thought go when it's forgotten?
une i kalova ne Ksamil(sarande) ca me thon........... mrekulli
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Poshte ure, kishte hije te pakten.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt