Une kam me teper hormone mashkullore , dhe keshtu qe skam kurfar ndjenjash per meshkuj kjo sjam une qe kam faj por trupi dhe ndjenjat reagon ndryshe kur shoh nje femer.
Ja dhe perversi si e nxjerr koken,ta ka qejfi apo jo?
E sheh qe dal kadal po tregojne se po kan deshire te hyn ne kete kategori, por spo din si me then se me direkt hehehehehe , ok une kam deshire te flitet sepaku ne forum nje realitet i cdo personi per veten e vet.
E sheh qe dal kadal po tregojne se po kan deshire te hyn ne kete kategori, por spo din si me then se me direkt hehehehehe , ok une kam deshire te flitet sepaku ne forum nje realitet i cdo personi per veten e vet.
Eh sa ka si ky moj Flos po bejne sikur jane kunder qe mos ti shohin shtrmbur te tjeret
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Ah paske dhe ti nevoje per nje operacion plastik keshtu ??? Ok ta ben homer dhe shpenzimet i jep ai po ashtu LOOOOOL
Jo jo ne kete per Homerin e morem pak per foto, se kam per asgje tjeter me shume ok ju pershendes, jo une skam nevoje per ndonje operacion plastik deri me tani, e me von nuk edi.
Krijoni Kontakt