Nuk jemi pasardhes te Majmunit
Jemi pasardhes te Majmunit
Postuar më parë nga siegfried fisnik sa here ta kruash,do te te bej dhurate nje foto te profetit tend pedofil,me rastin e ramazanit ramazanit ke luajtur mendsh ti apo po agjeron vete ti dhe nga agjerimi po flet percart
Postuar më parë nga siegfried fisnik sa here ta kruash,do te te bej dhurate nje foto te profetit tend pedofil,me rastin e ramazanit ca fiton me kete ??? vetem tregon veten tende se mendon se ka ndoj efekt qka sjell ti ???
Postuar më parë nga gloreta ramazanit ke luajtur mendsh ti apo po agjeron vete ti dhe nga agjerimi po flet percart lol si e ke adresen e msn ti fusim nje dor muabet,ma jep me mp
Postuar më parë nga siegfried lol si e ke adresen e msn ti fusim nje dor muabet,ma jep me mp merja majmunit msnne dhe hajde ika une ciao
Postuar më parë nga gloreta merja majmunit msnne dhe hajde ika une ciao ik,kujdes hoxhen e fshatit,boll abuzoi
Postuar më parë nga siegfried hoxha jam,si nuk te njof un ty,gloria allahu gabel amen o kokemidhje mund te tallesh me ke do ne kete bot, po jo me All-llahun kuptoje, nese koka jote mund te perceptoj se paku kete
I'm MUSLIM and I'm proud
Postuar më parë nga barcelonist o kokemidhje mund te tallesh me ke do ne kete bot, po jo me All-llahun kuptoje, nese koka jote mund te perceptoj se paku kete Kujt i Flet ... __ KE KUJDES !!! Jo të gjithë kafshët janë Intelegjente !!!
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Talibanet me Majmunat kan te perbashket 107% te Adn-se Admironi Gorillat
Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 05-09-2009 më 18:18
D'Oh!
Postuar më parë nga ILMGAP Kujt i Flet ... __ KE KUJDES !!! Jo të gjithë kafshët janë Intelegjente !!! do ta kem parasysh
Postuar më parë nga barcelonist ej ju qe i keni babagjyshat majmuna, midhjet ca i keni je ie ri e mos fol masi nuk e njeh qenrimin tem persa i perket temes
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt