Close
Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 222
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Kurse une nuk vuaj nga ky kompleks.

Edhe pse me internojne nga forumi, une gjithmone e them te vrteten ... o IDIOT !
    Ti je me LUDNA i forumit.Sepse Baleta plehra.o VIC(me ke prekur ne seder)eshte me qelbaruci ose Govna(ti e merr vesh o serb-arab) ben moral apo llogjikon apo SHPIF per nen TEREZEN.Nje SPIUN ne OKB,dhe ka Fytyre te hedhi pleh mbi Gonxhe(embrion)Bojaxhiun.Dhe ti mor arab,me llogjikon mua?
    Ik ore funderrine.
    S'ma ke dhene pergjigjen:kush eshte per ju figura e kombit shqiptar?

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Nese te ofendohet profeti yt, ca do mendoje se eshte, krize fetare?
    Edhe pse kjo eshte anologji e gabuar nga ana yte (Profet=nene tereze), po te

them se Profeti im nuk eshte ne numer njejes por shumes. Nese e ke fajlen per

profetin e fundit Muhammedin a.s , atehere te te rikujtoj se ky profet sikurse

edhe profetet e tjere te All-llahut, jane te paster prej te metave qe ua ngjsin

njerezit-kundershtare te fese(jobesimtaret).

ben mbrojtje profetit tend
    Nuk e di se si e nekupton kete "i ben mbrojtje"

Une nuk jam duke bere mbrojtje, por Ai veç eshte i mbrojtur.

qe i ka nxjerr namin e mire shqiptareve,
    Ti njerezit i çmon sipas vepres (veprimtarise) ose sipas gjakut?????

Me gjak ishte Shqiptare, Por edhe Enver Hoxha me gjak ishte shqiptar.
    Ndrysho Firmën

Nese te ofendohet profeti yt, ca do mendoje se eshte, krize fetare?

I ben mbrojtje profetit tend pa e dite as se kush ka qene, pa e pare kurre. Kurse neve sepse mbrojm nje grua qe i ka nxjerr namin e mire shqiptareve, na qenkemi te dhunshem edhe paskemi mungese intelekti?
    Ketu nuk jam dakord me ju, ai e din shume mire se kush ishte profeti i tije, nje njeri qe u martua me nje femije 9 vjeçare. Por kjo nuk e ndalon te veje ne dyshim nje Grua qe shkriu jeten per me te varferit e te varferve.

Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    S'ma ke dhene pergjigjen:kush eshte per ju figura e kombit shqiptar?
    Mamma Huanita...qe u ndihmoi shqiptareve
    Ndrysho Firmën

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    E ke iden se çfarë besimi ka pjesa dërmuese në Kalkuta?
    budiste dhe hinduiste ndersa kjo ata te varferit i ka kthye ne krishterizem vetem me nje simit se te shkretet kane vuajtur per buke ,prandaj ka qene "bemirese"

pastaj nga i mori te gjithe ata te holla qe ushqente te vafrerit??

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Ketu nuk jam dakord me ju, ai e din shume mire se kush ishte profeti i tije, nje njeri qe u martua me nje femije 9 vjeçare. Por kjo nuk e ndalon te veje ne dyshim nje Grua qe shkriu jeten per me te varferit e te varferve.
    Or debill pse fut ne qdo tem spica me nxit sharjet dhe urrejtjet ??

Per temen eshte fol e sterfol , e me duket qdo antare i ri hap tem te njejte dhe gjithmon jane te njejtat fjal .

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Atehere Exloprer un duhet te miratoj postimin e gerrard73, meqe Muhamedi ishte Arab edhe jo shqiptar.

Un i shoh njerzit ne vepra (sic ka bere nen tereza) . Kjo grua ka vepruar, nuk ka dhene vetem keshilla sic bente profeti yt.

Muhamedi jo vetem qe ishte arab edhe ska lidhje aspak me gjakun tim, por u martua edhe me aishen, sic tha edhe parafolsi, pastaj cilat jan veprat qe ka bere muhamedi edhe spaska ber nen tereza? Kjo grua ka ber 100 her me teper se cka bere Muhamedi jot, edhe kjo grua duhet te nderohet ashtu sic i takon, edhe jo te neperkembet nga mendime arabe qe na bekan te mire vetem Muhamedin. Ka edhe njerez te tjere te mire, qe bejn bamiresi, Nen Tereza ishte nje nder to. Kurse sa per Muhamedin, skam degjuar qe ai te kete ndihmuar njerez te varfer ne nevoje ashtu sic bente Nen tereza.

kapito?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga sajmiratn Lexo Postimin
    budiste dhe hinduiste ndersa kjo ata te varferit i ka kthye ne krishterizem vetem me nje simit se te shkretet kane vuajtur per buke ,prandaj ka qene "bemirese"

pastaj nga i mori te gjithe ata te holla qe ushqente te vafrerit??
    Neser ju jeni kufoma,o gjarperinjte e kombit shqiptar.
    Ju qe vrisni jeten ne qelize.
    O dylbera.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Edhe pse kjo eshte anologji e gabuar nga ana yte (Profet=nene tereze), po te

them se Profeti im nuk eshte ne numer njejes por shumes. Nese e ke fajlen per

profetin e fundit Muhammedin a.s , atehere te te rikujtoj se ky profet sikurse

edhe profetet e tjere te All-llahut, jane te paster prej te metave qe ua ngjsin

njerezit-kundershtare te fese(jobesimtaret).

Nuk e di se si e nekupton kete "i ben mbrojtje"

Une nuk jam duke bere mbrojtje, por Ai veç eshte i mbrojtur

.Mir mo explorer sipas teje figure qenka muhamedi qe vetem hoxhallaret e kendojne kurse Nen Tereza permdendet nga shume vende te botes si katolike si myslimane,budiste etj.............Per vepra ajo ka ndihmuar me shume njrez se sa porfeti juaj se vetem ka thene qe i ka folur allahu ndersa ajo po para pa asgje kuroi shume femije ne bote dhe nuk i interesonte ne ishin myslimane apo katolike,po ju as nje veper humane nuk e vlersoni nga nje katolik se urrejteja nga fese tjater ju ka hedhur hi syve tuaj se edhe personin me humanist qe ka njohur bota ndonjeher e peshtyni qe eshte dhe shqiptare pale.Injoranta
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Shkolle e vjeter dhe e mirenjohur nga Muslimanet kjo propaganda yte.

Ne cilin nivel te kursit " Si ti sulmojme Muslimanet" ke mbri deri tani.
    Ndrysho Firmën

Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •