Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 117
    Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Por racizmi eshte i perhapur edhe ne Itali dhe ne evrope, edhe per faktin se shqiptaret jane ne krye ose perbejne pjesen kryesore ne trafiqet e ndryshme te droges, prostitucionit, etj...
    Grekoqiris, kështu të ka mësuar Janullatos, të hedhësh plera kundër shqiptarëve???

Pse nuk flet për pederastinë e priftërinjve të juaj nëpër Athos e kishat e tjera të Greqisë?

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    serbi ishte ne lekuren tuaj dhe Hitleri ne lekuren e Hebrenjve???
    Hitleri i urrente serbët njësoj sikurse çifutët, kurse shqiptarët i konsideronte arianë të klasit të parë.

Sa për info.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Grekoqiris, kështu të ka mësuar Janullatos, të hedhësh plera kundër shqiptarëve???

Pse nuk flet për pederastinë e priftërinjve të juaj nëpër Athos e kishat e tjera të Greqisë?
    jo po do te marr doren ty se c'do te them! Mos kujto se me provokime do te me detyrosh te nxjerr fjale te keqe nga goja se s'ma lejon besimi ime, jo per gje.

pasioni qe ju ka mbytur ( ty dhe disave), te ben qe shkrimet normale te te duken si sharje ... kjo sepse ju doni vetem sharje ndaj "sllavoorthodhoksise" dhe Greqise dhe lavderime turqise dhe osmanllinjeve..

shqiptaret po i shan ti, duke share Primatin e 30 % te popullsise....

nuk e di nese je shqiptar i kosoves, nese po sic duket, do te beje mire te flisje per grupet terroriste qe po djegin shtepite e "te konvertuarve"

kot ta zgjasim racizmi duket se te ka perfshire ty shoku testim, mjafton te lexosh postimet tuaja anembane forumit

aj,.... shnet dhe tung
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 02-09-2009 më 05:52
    Duaje te afermin tend si veten

***mistrece*** Maska e Himitsu
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne forcen e shpreses dhe bukurine e endrres
    Postime
    454
    Hitleri i urrente serbët njësoj sikurse çifutët, kurse shqiptarët i konsideronte arianë të klasit të parë.

Sa për info.
    Po pra po lum ti me mendjen qe ke
    Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
    I'm Dying

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    Po pra po lum ti me mendjen qe ke
    Pse nuk bashkangjitesh me ne???

Përfito nga kënaqësia e të qënurit shqiptare e pastër, dinarike shkëlqyese, ariane krenare.

***mistrece*** Maska e Himitsu
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne forcen e shpreses dhe bukurine e endrres
    Postime
    454
    Pse nuk bashkangjitesh me ne???

Përfito nga kënaqësia e të qënurit shqiptare e pastër, dinarike shkëlqyese, ariane krenare.
    Shiko une jam krenare qe jam shqiptare dhe nuk me vjen zor se kush jam por ama nuk do te ulja dike tjeter qe te tregoja se une jam me e mire, nuk do e beja.. Do thuash ti perse?? Per thjesht faktin se jam njeri dhe ashtu si une jeni dhe ju, aman secili vecohet nga dikush tjeter nga cilesite qe ka dhe une dua te shikoj ato cilesi tek cdo person pa bere dallime ngjyre, kulture apo feje... Por i vetmi dallim qe dua te arij te bej eshte dallimi qe ka ai person.
    Prandaj pavaresisht se une mund te jem kjo race kaq e paster sa thua ti Testim, pavaresisht se mund te jem kjo race superiore perseri dua te konsideroj cdo njeri te barabarte me veten time ne te drejta dhe ne zgjedhje. Pa e konsideruar si race inferire.
    Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
    I'm Dying

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    aq race superiore jemi sa jemi ne kete batak qe jemi !!! luj venit se nuk na beson njeri edhe sikur te ishim race superiore !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Sigurisht, ky eshte nje problem per ju emigrantet, por kohet e fundit, me c'po degjojme, keto racizma kane rene shume. Edhe ne Greqi. Mjafton te sillesh mire dhe askush nuk mban me qendrim racist. Nese nje person ka nje bosht moral te caktuar, jam i bindur se nuk shqetesohet aspak nga racizmat qe jane , vec te tjerave, nje ideologji arkaike.

Por racizmi eshte i perhapur edhe ne Itali dhe ne evrope, edhe per faktin se shqiptaret jane ne krye ose perbejne pjesen kryesore ne trafiqet e ndryshme te droges, prostitucionit, etj...

Megjithate, seicili mund te ruaje vete dinjitetin e tij, (nese ka te tille)
    nuk guxon kush me fole nji fjale per gerrqine se ilia spiro zhvesh shpaten.
    nuk rracizem ne greqi jo. biles kur vrane ate shqiptarin qe festonte fitoren e kombetares e bene nga dashnija e madhe qe kane per ne.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga dritek7 Lexo Postimin
    o Shkodran prej Puke rracisen ka edhe ne Tiran kundrejt katunarve si puna jote...rracizem ka gjithandej..esht normale..rendesi ka qe njerezit e prekur prej rracizmit te din si ti pergjigjen dhe te vazhdojn jeten e tyre normale..ps per ate Ilian mir e ke se ai me duket si ambasadori i Grek motherfuckerve ne kete forum...duhet me ja mbyll ate sqepin e qelbt kur flet me pasion per Greket..
    as mos e diskuto fare ate Ilian e paguajne per tu bere publicitet grekeve............Persa i perket se ne Tirane ka rracista kundrejt veriorev eshte mese e veretete pasi fjalen Malok e perdorin si shamje,keta perkrahin ata te jugut kurse kur vjen puna tek verioret i tallin si mos me keq a thua se vijne prej afrike.Ne shqiptaret duhet te zhdukim rracizmin mes nesh pastj te flasim per haberet e te tjereve se ketu shqiptari po ha shqiptarin,dhe kot nuk e flas pasi kete gje e kam pare vete une se jam vete prej veriu dhe kur shoh qe i ofendojne verioret vetem sepse nuk jane lab apo Tirans me irriton shume kjo gje
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    direku i nexhmijes. m'ke ngatrru me veten m'duket. ju katunart as buken nuk ju kan lane me ble ne qytet ne kohe t'enverit e ti prap vazhdon me e dashte
    Ca bohet kshu,shan katunari katnar tjetrin?
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •