per rracizem sme plas koci.....ktu ne londer gjith jemi rracista kundrejt njeri tjetrit,,,,,po te jesh rracist ktu eshte parajse....
ka prototipa sa te doni....
per rracizem sme plas koci.....ktu ne londer gjith jemi rracista kundrejt njeri tjetrit,,,,,po te jesh rracist ktu eshte parajse....
ka prototipa sa te doni....
Mire pra, te futem ne teme,
jo nuk me ka qelluar me sa mbaj mend te jem deshmimtar i ndonje akti rracizmi kunder asnje personi i çfaredolloj rrace.
Perveç rastit kunder "zingari" ku une dhe bashkebiseduesit e mi (italian ose shqiptar) flasim me endje duke enderruar sa bukur do ishte bota po ti zhduknin zingarit ne kampe perqendrimi, ose ose nje metode me njerezore do ishte ti sterilizonim qe te mos e perhapnin me faren e keqe.
Si perfiundim nuk me ka rastisur te shoh rracizem dhe as qe nuk kam per te pare ndonjehere, sepse per mua rracizmi si koncept nuk ekziston. Sepse urrejtja ndaj nje rrace te caktuar eshte po aq e natyrshme sa dhe simpatia apo dashuria ndaj nje rrace te caktuar. Gjerat ekuilibrojne njera tjetren.
Incidente racizmi në jetën tuaj të përditëshme!!!
po.por racisti kam qene une![]()
po me ka ndodhur rracizmi ... sepse me kan thene pse ka vajza Shqiptare kaq te bukura ?
ndersa pergjigjia ka qene ... po si nuk ka madje dhe me te bukura ...![]()
Hahahhaha se racizmi të ndaloka të kesh njohuri, sa qesharak qenke ti.Ahahahah njeriu kerkon te ece drejt njohurise dhe gjerave me te rendesishme
I madhi Adolf Hitler??? Ti arin ta quash te madh nej vampir, nje masakrues, nje njeri pa shpirt dhe pa zemer ti e quan te madh??? Atehere nese ju arini te quani te madh Adolf Hitlerin nuk kuptoj pse urreni Serbin fundja te dy te njejten gje kane bere, masakruar, pereskutuar, vrare, perdhunuar, varuar e kane derdhur gjak nuk arij te kuptoj ndryshimin qe ju mbroni Hitlerin dhe shani serbin mua me duken njesoj qe te dy... Apo serbi ishte ne lekuren tuaj dhe Hitleri ne lekuren e Hebrenjve??? Jeni ne te njejten situate dhe te dyja palet keni hequr peripeci prandaj... Mos me quaj Hitlerin te madh mua se nuk eshte i tille![]()
Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
I'm Dying
Sigurisht, ky eshte nje problem per ju emigrantet, por kohet e fundit, me c'po degjojme, keto racizma kane rene shume. Edhe ne Greqi. Mjafton te sillesh mire dhe askush nuk mban me qendrim racist. Nese nje person ka nje bosht moral te caktuar, jam i bindur se nuk shqetesohet aspak nga racizmat qe jane , vec te tjerave, nje ideologji arkaike.Jo se me intereson mexikani se as e njifja as me njifte, por ne ate moment mendova per te gjitha veshtiresirat qe mund te ken kaluar prinderit e mi dhe gjith shqiptaret e tjere ne greqi dhe ne shtete te tjera ku shqiptaret perbuzen.
Por racizmi eshte i perhapur edhe ne Itali dhe ne evrope, edhe per faktin se shqiptaret jane ne krye ose perbejne pjesen kryesore ne trafiqet e ndryshme te droges, prostitucionit, etj...
Megjithate, seicili mund te ruaje vete dinjitetin e tij, (nese ka te tille)
Duaje te afermin tend si veten
Krijoni Kontakt