Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 117
    i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    per rracizem sme plas koci.....ktu ne londer gjith jemi rracista kundrejt njeri tjetrit,,,,,po te jesh rracist ktu eshte parajse....

ka prototipa sa te doni....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    xfiles tema nuk u hap per tu ankuar shqipetaret per rracizmin ndaj tyre...eshte hapur per te sjell ktu INSIDENTE rracizmi ne jeten ton te perditeshme. Dicka qe ne kemi qene prezent kur eshte bere. Dicka qe kemi pare vete...rracizem ndaj nje mexkani ne pune, ndaj nje zezaku, ndaj nje amerikani etj etj.
    Mire pra, te futem ne teme,
    jo nuk me ka qelluar me sa mbaj mend te jem deshmimtar i ndonje akti rracizmi kunder asnje personi i çfaredolloj rrace.
    Perveç rastit kunder "zingari" ku une dhe bashkebiseduesit e mi (italian ose shqiptar) flasim me endje duke enderruar sa bukur do ishte bota po ti zhduknin zingarit ne kampe perqendrimi, ose ose nje metode me njerezore do ishte ti sterilizonim qe te mos e perhapnin me faren e keqe.

Si perfiundim nuk me ka rastisur te shoh rracizem dhe as qe nuk kam per te pare ndonjehere, sepse per mua rracizmi si koncept nuk ekziston. Sepse urrejtja ndaj nje rrace te caktuar eshte po aq e natyrshme sa dhe simpatia apo dashuria ndaj nje rrace te caktuar. Gjerat ekuilibrojne njera tjetren.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    Incidente racizmi në jetën tuaj të përditëshme!!!

po.por racisti kam qene une

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    po me ka ndodhur rracizmi ... sepse me kan thene pse ka vajza Shqiptare kaq te bukura ?

ndersa pergjigjia ka qene ... po si nuk ka madje dhe me te bukura ...

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Ahahahah njeriu kerkon te ece drejt njohurise dhe gjerave me te rendesishme
    Hahahhaha se racizmi të ndaloka të kesh njohuri, sa qesharak qenke ti.

***mistrece*** Maska e Himitsu
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne forcen e shpreses dhe bukurine e endrres
    Postime
    454
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Hahahhaha se racizmi të ndaloka të kesh njohuri, sa qesharak qenke ti.
    Mua me dukesh ti qesharak sepse je si Adolf Hitler mos je gje dhe ti pasardhes i tij ???
    Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
    I'm Dying

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Himitsu Lexo Postimin
    Mua me dukesh ti qesharak sepse je si Adolf Hitler mos je gje dhe ti pasardhes i tij ???
    çfare ke kunder te madhit Adolf Hitler moj vajze,
    mund ta di nese ndonje nazist apo adolfi vet te kane rene ndonjehere me qafe?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    po me ka ndodhur rracizmi ... sepse me kan thene pse ka vajza Shqiptare kaq te bukura ?

ndersa pergjigjia ka qene ... po si nuk ka madje dhe me te bukura ...
    upssssssssss u hap thesi

***mistrece*** Maska e Himitsu
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne forcen e shpreses dhe bukurine e endrres
    Postime
    454
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    çfare ke kunder te madhit Adolf Hitler moj vajze,
    mund ta di nese ndonje nazist apo adolfi vet te kane rene ndonjehere me qafe?
    I madhi Adolf Hitler??? Ti arin ta quash te madh nej vampir, nje masakrues, nje njeri pa shpirt dhe pa zemer ti e quan te madh??? Atehere nese ju arini te quani te madh Adolf Hitlerin nuk kuptoj pse urreni Serbin fundja te dy te njejten gje kane bere, masakruar, pereskutuar, vrare, perdhunuar, varuar e kane derdhur gjak nuk arij te kuptoj ndryshimin qe ju mbroni Hitlerin dhe shani serbin mua me duken njesoj qe te dy... Apo serbi ishte ne lekuren tuaj dhe Hitleri ne lekuren e Hebrenjve??? Jeni ne te njejten situate dhe te dyja palet keni hequr peripeci prandaj... Mos me quaj Hitlerin te madh mua se nuk eshte i tille
    Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
    I'm Dying

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,591
    Postimet në Bllog
    1
    Jo se me intereson mexikani se as e njifja as me njifte, por ne ate moment mendova per te gjitha veshtiresirat qe mund te ken kaluar prinderit e mi dhe gjith shqiptaret e tjere ne greqi dhe ne shtete te tjera ku shqiptaret perbuzen.
    Sigurisht, ky eshte nje problem per ju emigrantet, por kohet e fundit, me c'po degjojme, keto racizma kane rene shume. Edhe ne Greqi. Mjafton te sillesh mire dhe askush nuk mban me qendrim racist. Nese nje person ka nje bosht moral te caktuar, jam i bindur se nuk shqetesohet aspak nga racizmat qe jane , vec te tjerave, nje ideologji arkaike.

Por racizmi eshte i perhapur edhe ne Itali dhe ne evrope, edhe per faktin se shqiptaret jane ne krye ose perbejne pjesen kryesore ne trafiqet e ndryshme te droges, prostitucionit, etj...

Megjithate, seicili mund te ruaje vete dinjitetin e tij, (nese ka te tille)
    Duaje te afermin tend si veten

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •