Close
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 131
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Fajin kryesor? vajza nuk ka asnje faj! Djemte jane fajtore per cdo gje dhe ata duhet te kalben ne burg deri sa te vdesin.
    SIpas teje cdo femer qenka potencial per perdhunim dhe ne rastin e pare qe ajo eshte e pashoqeruar do te perdhunohet...Hajde logjike hajde, tipike per nje taliban!
    Taliban e Kamikaz mund te jete kush te doje, mos me permend mua mendime talibaneske se skam te bej me to. Por ti si duket nuk paske vizituar ndonje fshat te shqiperise edhe e gjith jeta jote u rrotulloka rreth qendres se Tiranes.

Po ne qender te tiranes ka ik koha qe kapnin femrat me zor, po tani mos te pretendojme se edhe fshatrat e thella te behen si qendra tiranes! Ne shqiperi ka fshatra qe as makina nuk kalon, edhe jo me te shkoje nje 19 vjecare te lahet vetem ne lum. Avash orti se djem jemi, mos dil ne lum pa breke ti e ste q! njeri. Rri ne shtepine tate ndihmoji nenes ne punet e shtepise edhe nese do te lahesh ne lum, ik me familjen tende jo vetem neper shkurre se je femer 19 vjec.

Mentaliteti im talibanesk se le motren te ike te lahet ne lum vetem duke e dite se ka cdo lloj k0pili qe lahet andej. Ndoshta mentaliteti juaj Francezo Europian ben te kunderten.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga katjushka Lexo Postimin
    Apollo......
    atehere tu themi meshkujve qe kur te shohin ne plazh femra toples tu hidhen persiper.................
    nuk eshte llogjik kjo apollyon........
    mbase i ishte prishur dushi ne shtepi asaj vajzes ...........
    Nuk eshte plazh ku ka mijra vete qe lahen aty, eshte LUM, e LUM FSHATI ndoshta ndonje grope me uje e mbuluar nga shkurret! Ca ben nje femer 19 vjec ne ate vend vetem fillikat duke u lare nudo? Ka sa te duash ne durres qe dalin me topless edhe akoma si prekur njeri me dore (megjithse deshira ka qene e madhe) por ne nje lum fshati larg nga cdo njeri ca pretendon ti, se po dole me shalet perpjete do kalojne djemt indiferent? Jo or jo se sjan te gjith pederaste.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 01-09-2009 më 20:52
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Pse do e beje nje gje te tille, mqs s'e mban veten per pede?
    La vita è bella...

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Nejse normale eshte te kesh shpine afer lumit apo detit etj me rradhe e te shkosh. Kjo eshte fatkeqesi qe i ka ndodhur, keto bejne komente e ia vejne fajin po asaj. Pse se e gjeten vetem e ishin tre e ishin meshkuj e oburra hajde turremi se e gjetem. Cfare jane keto llafe mer aman. I rafte i pike maskarenjve...
    Jan djem nga 20 vjec, moshatare te kesaj edhe njihen shum mire me njeri tjetrin sepse fshatrat aq banore kan , njihen rrenje e dhemballe me njeri tjetrin. Normale qe me vjen keq per kta se do e kalojne rinine ne burg, pa 7 vjet secili nuk shpeton njeher! E pse e gjitha kjo? Sepse ju tek vajzes huj te dilte pa breke ne lum. Po dole pa breke , edhe ne tirane te kapin te cepi pallatit lere me ne lum vetem fillikat.

Edhe shikoni realitetin sic eshte, mos pretendoni qe shqiperia te kete mentalitet Californian qe dalin femrat vetem me tanga rrugeve edhe si prek njeri, sepse shumica djemve jan homoseksuale.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Jan djem nga 20 vjec, moshatare te kesaj edhe njihen shum mire me njeri tjetrin sepse fshatrat aq banore kan , njihen rrenje e dhemballe me njeri tjetrin. Normale qe me vjen keq per kta se do e kalojne rinine ne burg, pa 7 vjet secili nuk shpeton njeher! E pse e gjitha kjo? Sepse ju tek vajzes huj te dilte pa breke ne lum. Po dole pa breke , edhe ne tirane te kapin te cepi pallatit lere me ne lum vetem fillikat.

Edhe shikoni realitetin sic eshte, mos pretendoni qe shqiperia te kete mentalitet Californian qe dalin femrat vetem me tanga rrugeve edhe si prek njeri, sepse shumica djemve jan homoseksuale.
    ti qenke i cuditshem. really. wow.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Pse do e beje nje gje te tille, mqs s'e mban veten per pede?
    Un nuk eshte se nuk e mbaj veten, po sjam. Kshu qe formuloji mire pyetjet! Edhe sa per ate pune, nese te shoh ty me shalet hapte duke marre rreze dielli ne ndonje gur, ca mendon se do afrohesha edhe te te pyesja se a eshte uji i ftohte apo i ngrohte?

i/e regjistruar Maska e katjushka
    Anëtarësuar
    25-04-2009
    Vendndodhja
    athens
    Postime
    131
    Nuk eshte plazh ku ka mijra vete qe lahen aty, eshte LUM, e LUM FSHATI ndoshta ndonje grope me uje e mbuluar nga shkurret! Ca ben nje femer 19 vjec ne ate vend vetem fillikat duke u lare nudo? Ka sa te duash ne durres qe dalin me topless edhe akoma si ka prekur me dore njeri (megjithse deshira ka qene e madhe) por ne nje lum fshati larg nga cdo njeri ca pretendon ti, se po dole me shalet perpjete do kalojne djemt indiferent? Jo or jo se sjan te gjith pederaste.
    me duket se ketu po gjykojme veprimin e atyre djemve jo te vajzes.......
    dmth fajtore kryesore ne kete ceshtje jane djemte dhe jo vajza......dhe lumi sic shkruhet dhe ne hapje te temes kalonte prane shtepise
    se keshtu sic e konceptoni ju problemin i bie qe femrat ne fshatra te mos qarkullojne vetem ............por te marin gjithe familjen me vete
    Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 01-09-2009 më 20:53
    Nella tua gioia io mi ritrovo...nella tua malinconia io mi ci specchio

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Taliban e Kamikaz mund te jete kush te doje, mos me permend mua mendime talibaneske se skam te bej me to. Por ti si duket nuk paske vizituar ndonje fshat te shqiperise edhe e gjith jeta jote u rrotulloka rreth qendres se Tiranes.

Po ne qender te tiranes ka ik koha qe kapnin femrat me zor, po tani mos te pretendojme se edhe fshatrat e thella te behen si qendra tiranes! Ne shqiperi ka fshatra qe as makina nuk kalon, edhe jo me te shkoje nje 19 vjecare te lahet vetem ne lum. Avash orti se djem jemi, mos dil ne lum pa breke ti e ste q! njeri. Rri ne shtepine tate ndihmoji nenes ne punet e shtepise edhe nese do te lahesh ne lum, ik me familjen tende jo vetem neper shkurre se je femer 19 vjec.

Mentaliteti im talibanesk se le motren te ike te lahet ne lum vetem duke e dite se ka cdo lloj k0pili qe lahet andej. Ndoshta mentaliteti juaj Francezo Europian ben te kunderten.
    Po pse mo Apollyon po te ishe ti atje dhe ta shihje gocne pa brek do e q.........,ata qe e kane perdhunuar jane rritur me lope dhe me dele ,sapo e pane ate vajzen u sulen si qen,kjo nuk eshte sjellje mashkullore por te nje gjitari te eger.Ke te drejte qe thua se nuk duhet te shkonte vetem pasi nuk i dihet asnjeher po kush e di si e ka pasur hallin ajo,nuk e kan shpjeguar mire ket ngjarje
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    ti qenke i cuditshem. really. wow.
    E pse o Pink i cuditshem? E cuditshme je ti qe pretendon te me dalesh pa breke perpara duke menduar se sdo te te bej asgje! Mbaji breket veshur se ste ben kush gje.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    sa e vret memjen mer daj.
    une e kom mor motren cdo note prej pune ne kohen e xhaxhit.

kto tangaxhiet kujtojn se u bo lumi kos.

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •