Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 129
    Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Mos shkruani me te kjo teme, se do t'ju beje Sabriu i Madh magji, ka per t'ju ecur ters i gjithe shtatori. Vete i madherishmi ka pranuar, se mund te beje magji edhe permes internetit... ndaj trima dhe burrnesha mos hyni me
    Genjeshtare....e verteta eshte se une perpiqem per sherimin nga magjite, sihri, exhinet etj....dhe ne kete forum kam shkruar keshtu:

Njeriu kuron ZOTI i madherishem sheron !

Perpjekjet per sherimin nga: Magjia, sihri dhe gjinët permes leximit te kur`anit dhe te synetit me ndihmen e ZOTIT te madherishem.

Sherimi behet edhe permes internetit me kamere interneti drejtperdrejti.Shqiptaret musliman nuk kane nevoje te shpenzoin asnje para ( valute ) per sherim dhe jane te kursyer nga shpenzimet e udhetimit dhe te kohes.

A nuk eshte kjo mrekulli ne civilizimin islam,

Mund të paraqiteni në,

Tel, 015782412160, Sabri Selmani, mentalist islam-kuratore- Kiel-Gjermani

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2005
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga Rugova Lexo Postimin
    Orosh,
    Rreth ndërtimit të katedrales ta kam thënë mendimin tim. Kësaj radhe lidhur me
    thënien tëndë se "gjysma e xhamijave janë ndërtu në vendet ka janë prishë kishat...", mendoj se ky konstatim yti nuk qëndron, ngase në Kosovë të gjiitha xhamitë e vjetra janë ndërtuar gjatë kohës së sundimit osman aty ku nuk ka pasur kurrë kishë. Mund të ketë pasur ndonjë rast të këtillë, por edhe nëse ka pasur (unë nuk e di ndonjë të tillë) ato mund të kenë qenë të ralla, sepse e vërteta e kishave shqiptare në Kosovë është shumë më e hidhur se sa historia e xhamive. Perandoria turke sipas të dhënave historike askund në Kosovë nuk ka prishë ndonjë kishë, veçse ato që kanë qenë i ka mbrojtur, dhe faktet janë shumë kokëforta ngase dihet se para ardhjes së kësaj perandorie në trojet shqiptare (pas Bizantit) të gjitha kishat e shqiptarëve kristian të besimit ortodoks, e që ishin në numër më të madh se ata të besimit katolik, i kishin uzurpuar me dhunë dinastitë okupuese të Serbisë duke i shndërruar ato në kisha serbe, të cilat edhe sot janë të okupuara nga të njëjtit barbarë, siç është kisha më e vjetër në Graçanicë, ajo në Deçan dhe Pejë, duke mos i harruar edhe dhjetëra sosh që sot janë në duar të klerit ortodoks serb, bile edhe në mbrojtje të forcave ushtarake të KFOR-it.
    Të lutëm mos i ngatërro gjërat, sepse askund në Kosovë nuk ka xhami të ndërtuar mbi themelet e ndonjë kishe shqiptare e rrënuar nga muslimanët, veçse të gjitha janë të ndërtuara nëpër brendi të qyteteve të Kosovës, e që datojnë nga shekulli 14-15-të e këndej.
    Kjo, ngase doktrina burimore e Islamit nuk e lejon rrënimin e objekteve fetare të cilës do fe qoftë, dhe fakt për këtë shko në Siri, Egjipt, Jordani, Marok, Tunis, etj, do gjesh me dhjetëra kisha dhe katedrale ortodokse dhe katolike shumë impozante dhe shumë të bukura kudo në qytetet dhe fshatrat e këtyre vendeve, të cilat falë urdhërave të fesë islame janë ruajaur dhe kurrë nuk janë shkatërruar, bila as nga "terroristët islamikë", siç po quhen ata sot.
    Pra, historia e ndërtimit të xhamive në Kosovë nuk ndërlidhet fare me rrënimin e kishave shqiptare, veçse janë kishat shqiptare të shekullit 7-të e deri në shek. 13-të ato të cilat iu morën atyre me dhunë nga kisha ortodokse serbe dhe ajo greke në Shqipëri, të cilat sot Serbia dhe Greqia po i përdorin para botës si argumente se Kosova "ka qenë gjithmonë tokë e Serbisë", gjegjësisht se Epiri është tokë greke...!?
    Kjo është e vëreta e kishave shqiptare në Kosovë, e jo ajo siç thua ti se gjysma e xhamive janë ndërtuar në vendet ku janë prishë kishat....
    Po te jete ashtu si thua ti Ku shkuan ato kisha qe ishin para se me ardh turqit, mos i piu toka, se kisha shqiptaresh nuk ka, vetem nje pakic e vogel tjerat jan serbe, sic dihet shqiptaret ishin kristjan, prandaj duhet te kishin dhe kishat e tyre, per mendimin tem disa i prishi turku te tjerat i mori serbi.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Sabriu Lexo Postimin
    Genjeshtare....e verteta eshte se une perpiqem per sherimin nga magjite, sihri, exhinet etj....dhe ne kete forum kam shkruar keshtu:

Perpjekjet per sherimin nga: Magjia, sihri dhe gjinët permes leximit te kur`anit dhe te synetit me ndihmen e ZOTIT te madherishem.

Sherimi behet edhe permes internetit me kamere interneti drejtperdrejti.Shqiptaret musliman nuk kane nevoje te shpenzoin asnje para ( valute ) per sherim dhe jane te kursyer nga shpenzimet e udhetimit dhe te kohes.

Mund të paraqiteni në,

Ky ka rreshkit fare,sa e sa meshtruesa si ky ka ne shqiperi,te sherojne me nje te prekme,ndersa une me nje pordhe krijoj tornado se kam fuqi te mbinatyrshme.
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

LOL

Thuaj qe Sabriu nuk ka aftesi te tmerrshme ne marketing-un e biznesit te tij. Bravo!

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Sabriu Lexo Postimin

Mund të paraqiteni në,

Können Sie auch heilen, wenn Sie aus den Quran auf deutsch rezitieren? Oder versteht der liebe Allah nur arabisch?

Ne fakt habitem si mund te sherohen semundje te renda, ashtu si edhe ju keni pretenduar te sheroni ne nje postim tjeter, vetem duke lexuar Kuranin. Madje me shume habitem, si nje njeri i tille nuk eshte bere i famshem dhe i njohur. Sepse kjo qe ofroni ju eshte nje mrekulli, jo gjithekush mund ta beje. Duhet te jeni nje lloj profeti ju i nderuar, perderisa keni te tilla dhunti.

Reklamojeni patjeter punen tuaj fisnike, shume njerez kane nevoje per ju.

PS: mos me quani genjeshtare. Une kam postuar dy here ne temen tuaj, kam kerkuar ndihme prej jush, ju kam derguar edhe mesazh privat madje, e nuk me jeni pergjigjur, edhe pse kam pasur tmerresisht nevoje. Gjithsesi me ngushellon fakti, qe keni qene i zene duke ndihmuar te tjere qe kane nevoje.

Gjithe te mirat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 31-08-2009 më 14:18
    Elegance is an attitude.

Citim Postuar më parë nga OROSHI Lexo Postimin
    Rugova!
    Nqs problemi i ndertimit te vendeve te shenjta eshte bere çeshtje politike,kjo per fajin e politikaneve,e jo per fajin e njrezve te thjeshte!
    Por,te jemi realiste!
    Katedralet kane vlera universale e historike per kombin tone,duhet te kemi shume kujdes me keto gjera,sepse mohimi i se kaluares na ka prishur shum pune si komb!
    Kemi fol per tolerancen e muslimaneve shqiptare,shum kemi fol,kur e keni ju kete tolerance?Kur çdo gje shkon mire,apo edhe kur ka ndonje problem te ketij lloji?
    ne fund te fundit,politikanet kosovare jane bij te ketij populli,me fe muslimane,por kuptojne icike me shume sesa masa e madhe fshatareske!

Te gjitha kishat,manastiret,katedralet ne Kosove kane qene shqiptare,sa kemi tani te tilla?shum pak!Pse?Sepse ua dorezuam serbeve,sepse menduam qe perandoria osmane do jetoje Dy mije vjet!
    Jo nuk eshte per faj te politikaneve, sepse politikanet shqiptar nuk e kane aq guxim sa te dalin kunder nje Katedralje. E them kyte duke menduar se, ajo(politika) drejtohet nga ambasadori amerikan si ne Shqiperi ashtu edhe ne Kosove. Dhe politikanet shqiptar vihen ne radhe per te ju bere simpatik "Presidentut te Republikes"(ambasadorit), sepse nje simpati e mundeshme do te thote karriere. Ky problem ngrihet nga disa gazetar dhe gazeta qe jane afer ekstrimizmit islamik, dhe ne rate te tjera nga hoxhat e shumte qe predikojne neper internet. Nje Katedrale ne Prishtine do te thote, nje vend ku krishteret mund te luten. Mund te luten jo vetem te krishteret, por trupi diplomatik, turistet, ushtaret e Kforit etej etj. Nga ajo qe shikoj une, islmiket tremben nga Katedralja, per faktin se kane filluar konvertimet ne krishterim, dhe Katedralja mund te shenderrohet ne nje stimul per njerzit e pavendosur. Si rrjedhoje tremben se kjo Katedrale mund te mbushet ne pak vite, dhe do te ishte nje fotografi e shemtuar para vendeve arabe.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Shih shih Sabri dreqin, gjith kjo Teme paska qene kamuflim per ti bo publicitet firmes se tij lol

Eh Sabri na thuj te drejten, sa musliman ke zhvat deri tani ?
    D'Oh!

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Können Sie auch heilen, wenn Sie aus den Quran auf deutsch rezitieren? Oder versteht der liebe Allah nur arabisch?

Ne fakt habitem si mund te sherohen semundje te renda, ashtu si edhe jo keni pretenduar te sheroni ne nje postim tjeter, vetem duke lexuar Kuranin. Madje me shume habitem, si nje njeri i tille nuk eshte bere i famshem dhe i njohur. Sepse kjo qe ofroni ju eshte nje mrekulli, jo gjithekush mund ta beje. Duhet te jeni nje lloj profeti ju i nderuar, perderisa keni te tilla dhunti.

Reklamojeni patjeter punen tuaj fisnike, shume njerez kane nevoje per ju.

PS: mos me quani genjeshtare. Une kam postuar dy here ne temen tuaj, kam kerkuar ndihme prej jush, ju kam derguar edhe mesazh privat madje, e nuk me jeni pergjigjur, edhe pse kam pasur tmerresisht nevoje. Gjithsesi me ngushellon fakti, qe keni qene i zene duke ndihmuar te tjere qe ke nevoje.

Gjithe te mirat.
    Te te tregoj une nje 'sherues' si puna e ketij.Ne Top Show kishin ftuar nje grua qe sheronte njerez me nje te prekme.Kjo kishte thene se i kishte folur allahu dhe qe i kishte thene se detyra e saj eshte te sheroje njerezit,kjo tashi kishte sjallau ne emison disa 'paciente' te saj,njera kishte pasur leucemi,tjetres ja bashkoi kemben,kurse tjerta kishte pasur kancer,dhe sa leke i merrte?5 milione lek seciles,pastaj i doli rrna ne shesh ne televizion.Nje rast tjeter nje hoxha ne Durres qe sheronte njerez,ky u kerkonte 10 milione lek,dhe i sheronte duke lexuar kuranin,Fiks Fare e dha kete dhe ka dhe shume raste te 'kolegeve' te Sabriut.Jam kurioz ta di se sa e ka pazarin ai.lek,euro,jen,dollar,franga?
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Shih shih Sabri dreqin, gjith kjo Teme paska qene kamuflim per ti bo publicitet firmes se tij lol

po pra Homer ky hodhi gurin ne lum dhe budallenjte u hodhen per ta kapur

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin

Sabrija nuk punon per para. Ky punon per ate (shiko nga tavani!). Parate i merr xhamija e fshatit.
    -

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •