Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar mė parė nga mendimi Lexo Postimin
    teme e mire kjo, nejse edhe nuk njoh me shume se 7 breza, e di qe jam i fisit Gashi kjo me mjafton.

Ajo qe desha te pyes edhe une ne lidhje me temen pse shumica e njerezve qe njoh une deklarojne qe te paret e tyre para shume brezave kane ardhur nga Shqiperia ne Kosove. Te paret e mi kurre skane thene se kemi ardhur nga dikah, thjesht nuk mbajne mend qe sa jemi ne vendin ku jemi.

Por keshtu nuk me duket fort e logjikshme qe kaq shume familje te kene ardhur nga Shqiperia, me teper me duket te jete kjo pjese e propagandes serbe se Shqiptaret kane ardhur nga Shqiperia. Ajo qe do te doja ta vertetoj eshte vertete sa kane ardhur, dhe pse kaq shume familje te medha, mbiemra te njohur qe sot perbejne qindra shtepi, deklarojne qe jane me origjine nga Shqiperia. Nese eshte keshtu atehere kush ishte me pare ne Kosove. Logjike nuk me duket por skam si e vertetoj. Do te doja edhe mendimin tuaj.
    Ne shume programe televizive qe tregojne jeten ne Kosove e Maqedoni, mbi 90% e te intervistuarve qe kam degjuar vete (vete intervista nuk ka rendesi per cfare ishte) deklaronin midis te tjerave qe kishin erdh prej shqiperie. Dhe une gjithashtu po mendoja te njejten gje? Sa shqiptare kishte me perpara ne Kosove?!
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar mė parė nga mendimi Lexo Postimin
    teme e mire kjo, nejse edhe nuk njoh me shume se 7 breza, e di qe jam i fisit Gashi kjo me mjafton.

Ajo qe desha te pyes edhe une ne lidhje me temen pse shumica e njerezve qe njoh une deklarojne qe te paret e tyre para shume brezave kane ardhur nga Shqiperia ne Kosove. Te paret e mi kurre skane thene se kemi ardhur nga dikah, thjesht nuk mbajne mend qe sa jemi ne vendin ku jemi.

Por keshtu nuk me duket fort e logjikshme qe kaq shume familje te kene ardhur nga Shqiperia, me teper me duket te jete kjo pjese e propagandes serbe se Shqiptaret kane ardhur nga Shqiperia. Ajo qe do te doja ta vertetoj eshte vertete sa kane ardhur, dhe pse kaq shume familje te medha, mbiemra te njohur qe sot perbejne qindra shtepi, deklarojne qe jane me origjine nga Shqiperia. Nese eshte keshtu atehere kush ishte me pare ne Kosove. Logjike nuk me duket por skam si e vertetoj. Do te doja edhe mendimin tuaj.
    Jo jo, kjo osht propagand serbe, se kinse Shqiptar kan ardh pi Shqipnije , e Kosova ka qen e banuar me serb.

Familja ime ka prejardhjen nga Nishi, dhe mund te numroj deri 5-6 breza.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Citim Postuar mė parė nga celyy Lexo Postimin
    Jo jo, kjo osht propagand serbe, se kinse Shqiptar kan ardh pi Shqipnije , e Kosova ka qen e banuar me serb.

Familja ime ka prejardhjen nga Nishi, dhe mund te numroj deri 5-6 breza.
    Ashtu mendoj edhe une qe propagande eshte, po si eshte e mundur qe dhe pleqte ta thone kete gje, qe psh filan familja ka ardhur nga shqiperia dhe tani jane 20 shpi psh. Nga kjo logjik i bie taman fjalet e shkijeve qe shqiptaret jane te ardhur ne Kosove.

Po nga Nishi, e serbia dihet edhe kjo te gjithe muhagjeret ne Kosove jane te ardhur nga serbia.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Dhe tek familja ime dihen 6-7 breza sepse me siguri me heret kan qen te krishter .

Dhe pajtohem me celyy ketu ka patur shqiptar dhe do te kete, dhe fisi im ka prejardhjen nga Nishi qe para 200-300 viteve kem ardh nKosove . Pra verteton faktin se shqiptaret kan qen banues dhe autokton dhe para ardhjes se serbit .

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Dhe tek familja ime dihen 6-7 breza sepse me siguri me heret kan qen te krishter .

Dhe pajtohem me celyy ketu ka patur shqiptar dhe do te kete, dhe fisi im ka prejardhjen nga Nishi qe para 200-300 viteve kem ardh nKosove . Pra verteton faktin se shqiptaret kan qen banues dhe autokton dhe para ardhjes se serbit .
    Kot te te pyes une ty, serbi para 200-300 vjeteve erdhi ne Kosove?
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Kot te te pyes une ty, serbi para 200-300 vjeteve erdhi ne Kosove?
    Kush tha qe erdh para 300 viteve ???

Ne kem qen shum perpara serbit dhe vendlindja ka qen Nishi e kem jetu shum e shum vite aty .

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Gjilani
    Nga cod3r nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  2. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •