Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    i/e regjistruar Maska e AVICENNA
    Anėtarėsuar
    29-06-2007
    Postime
    125
    sa di une ekziston nje sistem datash (informacionesh) i perbashket per azilkerkues ne tere BE-ne. Nese kjo eshte e vertete, atehere ekziston mundesia te diktohesh ne Suedi si ish-azilkerkues ne Austri.

kjo eshte e verteta plakoo
    Atėherė si njė shkėmb deti, ngrihet shqiptari
    Atėherė n'luftė si shqipe, hidhet guximtari,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-08-2009
    Postime
    11
    Flm perzemesisht te gjitheve vellezer te dashure per ndihmen keshillat te gjitha.
    Jam lajmruar azil ne suedi, me than se nese t'pranon prap austria azil duhet te kthejm atje!
    Ka qe 4dite qe jam azil ne nje kamp, t'a shohim qysh po shkojn punt ne te ardhmen.
    Sa per info une vajzen suedeze e kam qe 4 muaj.
    M'duhet te bej sambo po quhet ketu ne suedi dmth bashkjetes dhe eshte menyre e leht per ti bere letrat.

Ju flm prap vllezer.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga old-friendd Lexo Postimin
    Flm perzemesisht te gjitheve vellezer te dashure per ndihmen keshillat te gjitha.
    Jam lajmruar azil ne suedi, me than se nese t'pranon prap austria azil duhet te kthejm atje!
    Ka qe 4dite qe jam azil ne nje kamp, t'a shohim qysh po shkojn punt ne te ardhmen.
    M'duhet te bej sambo po quhet ketu ne suedi dmth bashkjetes dhe eshte menyre e leht per ti bere letrat.

Ju flm prap vllezer.
    Pershendetje
    A vejm bast se nuk ka me te pranu Austria?! Hehe Te uroj fat ne Suedi. Po edhe me te pranu, shkon procedure e gjate.

1 suedeze me bo me u dashuru ne ty, osht sa 10 shqiptare a? mos harro. tung

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga AVICENNA Lexo Postimin
    sa di une ekziston nje sistem datash (informacionesh) i perbashket per azilkerkues ne tere BE-ne. Nese kjo eshte e vertete, atehere ekziston mundesia te diktohesh ne Suedi si ish-azilkerkues ne Austri.

kjo eshte e verteta plakoo
    Pse bre folni kur s'dini

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Pse bre folni kur s'dini
    e si eshte e verteta ti qe e di????
    old friend ku je ne kamp ne austri apo ne suedi
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    azili nuk a kopsht qe une them tomi thote e jerry tha
    e gjithe europa i ka shternguar rregullat per azil
    patjeter qe suedia e merr vesh qe ka qene azilant ne austri sic marrin vesh austriaket per cecenet qe kane qene azilanta ne poloni
    une nuk kam shume njohuri por di te them o vlla nga kosova si asht e mujtun qe tan kosovaret nuk dun me jetu neper kampe po dun me ba jet luksit ne austri duke harru se kane ardh si azilanta(nese e din kuptimin e kesaj fjale )dhe jo si nipat e hashim thacit
    keq do i kesh punet po te kthyn ne austri
    gjithsesi te uroj fat
    e si thua ti ???
    tregoj pra nese din diqka ma mir..
    sa ma teoer mendime qe jipen
    ai vet do ti zgjedh ma te mirat
    Tomi & Jeri ti je ai qe po i permend
    une e thash ate qe ma se leti i kalon disa procedura....
    tung

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939

Ju flm prap vllezer.

ndonje vend tjeter ke [per te kerkuar azil ??
    Pasaj ti sikur spuqeshe me idene per te ndejnje me nje vajz suedeze per te bere letrat nejse po pate mundesi kot per kuriozitet ca brockollite si arsye?

klm
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-08-2009
    Postime
    11
    Kam kerkuar azil ka qe 16 dite qe jam i lajmruar ne Suedi!
    Po me than se ne qoftse sjell ndonje dokument qe ke qene ne KS atehere ne do t'a shqyrtojm kerkesen tende per azil.
    Si arsye ende kurgjo nuk me kan marr ne intervju akoma.
    Po si duket zgjedhja e vetme per t'i marr letrat eshte martesa dhe ma e sigurta!
    Me kete suedezen ende jam e me tha qe do t'i bej te gjitha per ty 18vjeqare vetem e vendost se nuk m'u ka jep rasti te takoj shqiptare 18vjeqare me kesi lloj vendosmerie, dhe as materialiste as kurgjo vetem thot deshiroj te jetoj jeten me ty nuk ka lidhje vendi apo diq tjeter etj.
    Gjithsesi se dola prej temes flm vllezer dhe motra

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Po me than se ne qoftse sjell ndonje dokument qe ke qene ne KS atehere ne do t'a shqyrtojm kerkesen tende per azil.
    Po si duket zgjedhja e vetme per t'i marr letrat eshte martesa dhe ma e sigurta!
    Me kete suedezen ende jam e me tha qe do t'i bej te gjitha per ty 18vjeqare vetem e vendost se nuk m'u ka jep rasti te takoj shqiptare 18vjeqare me kesi lloj vendosmerie, dhe as materialiste as kurgjo vetem thot deshiroj te jetoj jeten me ty nuk ka lidhje vendi apo diq tjeter etj.
    ska per se
    te deshiroj sukses dhe qdo te mir.....

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    me behet qejfi te urroj mbaresi dhe mbaj gjithnje kete fjale mend moss thuaj kurre , kurre se si dihet
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •