Postuar më parë nga WALCHIRIA Po mendoja sikur ne vend te ketyre meshkujve te kishin qen kater femra cdo kishte ndodhur ?? Loooooooool E more përgjigjen besoj....
Postuar më parë nga Aikido Loooooooool E more përgjigjen besoj.... Sa shume me dhimbsen meshkujt ... hahahaha
Hahahaha Sdi ne te qesh apo te qaj
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar më parë nga WALCHIRIA Sa shume me dhimbsen meshkujt ... hahahaha Will kill youuuuuuuuuuuuuu :P E di që e ke pështir, po mos bëj si e vështir tani
Postuar më parë nga Aikido Will kill youuuuuuuuuuuuuu :P E di që e ke pështir, po mos bëj si e vështir tani Oh yeah yeah , mos bej rim se ngelen duke e fut ne brime keta .. hahahhaha
Postuar më parë nga suadabolzano LoL Po ti ke ndonje gje me shtu Do me qesh ti goce hahah,dhe ika te flej se eshte vone . La teknika del gay. Come fa un gay sfilarsi il perzevativo? Fa una scoreggia.
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Postuar më parë nga suadabolzano HAHHAHhhahhahhahahaha Ca bohet ri Edhe nje... Papa ,papa ho avuto la prima eksperienca sessuale. E a quando la prosima ? Quando mi sara passato il bruciore al culo.
Postuar më parë nga saura Edhe nje... Papa ,papa ho avuto la prima eksperienca sessuale. E a quando la prosima ? Quando mi sara passato il bruciore al culo. Hhahahahahahahhahahahahhahahaha sa kam qesh. O ti do ngorv
Gjynah prej të tillëve që bijnë nën nivelin e botës shtazore.
Po keta pederastet paskan qene keq.Priten sa i aprovoi Sala ligjin dhe dolen menjehere ne aksion.hahaaa
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt