Hera e pare qe nje muxhaidin i forumit e prano ...daniel00
Une mendoj se ai qe flet per paqe e tolerance nuk e di çfare flet , lufterat dhe krimet e terrorrizmit tashme do te jene te pashmangshme per sa kohe do te kete[/B] nje fe qe i ushqen .
Tani na thuj kush qenka kjo qeveri Islamike qe e ushqe terrorizmin qe ta dim nga kush te ruhemi ???
Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 08-08-2009 më 09:58
D'Oh!
goxha i treshe na qenke ti homer
ke vend poshte tek forumi i te trasheve ik andej
Oh intelektual pergjigju pytjes dhe mos llap kot vetem tu shtu numrin e postimeve pa lidhje.
Shiko postimin tim ma siper.
Ti vet the nje qeveri i ushqe terroriste dhe jo nje fe ( jo islami ), tani na thuj si burrat cila eshte ajo qeveri ?
D'Oh!
AMERIKANET & CIFUTET
i kenaqur tani??
Tema eshte per te diskutuar skam asnje dyshim thjesht me lindi ideja te bej nje pyetje te gjitheve ju qe mbani kete mendim,
Perse kur tingellon fjala Terrorizem na vjen ne mendje direkt se jane vetem (islamiket) ose myslymanet ?
" not yet "
Besa nukjane vetum,disa grupe teroriste,por jan besa disa shtete teroriste qe po mbysin njerze te pa fajshum,me qellim e pa qellim.
si psh amerikanet dhe cifutet
vetem nje histori te shkureter dhe do kuptoni se kush eshte pjelle dhe perdorues i terorizmit
Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 26-08-2009 më 13:44
D'Oh!
o Shqipe mos tremi prej terrorizmit se terroristat nuk kan pun me shkretetira si vendi yn...
Krijoni Kontakt