Postuar më parë nga bombona ne te dy jemi bo si shoke ne miniature... dhe shokët e mirë tregojnë maturi, sinqeritet dhe respekt të ndërsjellë.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Postuar më parë nga Gi de Masha dhe shokët e mirë tregojnë maturi, sinqeritet dhe respekt të ndërsjellë. Me pelqen kur ju shof kaq te knaqur dhe te matur ...........
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
e hëngrët turpin me bukë.....................
"Më e mira është armike e së mirës"
Postuar më parë nga Aloe e hëngrët turpin me bukë..................... Edhe piten me SPINAQ ma ka ëndja,, pasi qe ka kujtove buken
Me respekt, Valdet Shala
Postuar më parë nga valdetshala Edhe piten me SPINAQ ma ka ëndja,, pasi qe ka kujtove buken Spidermena jemi ba te gjithe, here fluturojme e here ngjitemi si gips !
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Postuar më parë nga zogu dukagjinas Spidermena jemi ba te gjithe, here fluturojme e here ngjitemi si gips ! Ne nje kohe jo te larget kemi qene edhe Supermen-a , tani Spiderman-a, a thua ne te ardhmen qka do behemi??
Te ja leme ne dore Perendise,se ai din cfare ben
Postuar më parë nga Padishahu07 Te ja leme ne dore Perendise,se ai din cfare ben E rëndësishme është ta ruajmë shqiptarizmën.
ëndërroj që të kemi një Shqipëri të madhe.
Postuar më parë nga Padishahu07 ëndërroj që të kemi një Shqipëri të madhe. Shume ma ka ëndja kete ide tenden ahhhhh
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt