Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 45

Tema: Pershendetje

i/e regjistruar Maska e ERGYS07
    Anėtarėsuar
    16-05-2008
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    63
    mire se erdhe dhe kalofsh sa me bukur ketu mes nesh........

Betim
    Anėtarėsuar
    13-08-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    34
    hahahah po nuk e kuptove mire ose shaka eshte . Gruoin e kam treguar me heret

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga BetimiGilan Lexo Postimin
    hahahah po nuk e kuptove mire ose shaka eshte . Gruoin e kam treguar me heret
    po mendon grupin ??

Betim
    Anėtarėsuar
    13-08-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    34
    Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    po mendon grupin ??
    perfekt shum flm.

i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar mė parė nga BetimiGilan Lexo Postimin
    hej a u bo prezentimi jem me thurr lesh a?hahah(shaka) Uarda nuk e di pse bash mu ma bere ket pytje per mace dhe per qen kureshti ta dij? Po te them se nuk e di a ekziston njeri ne bote qe i don me shum se une te gjitha kafshet po ne veqanti macen dhe qent per arsye se kam pase mundesi ti mbaj,, nuk mundesh ta paramendosh se gjith kjo kohe qe po kaloj ketu (Afganistan) po me dhimset vetem se nuk jam pran tyre edhe shpezt i dua shum. Sa per sqarim kam pas deshire te behem antar i Vegjetarianeve ne Prishtine por nuk kam mundesi sepse nena ime gjitmone gjellat ose behen me mish ose supa ka uje mishi etj .dhe une nuk i kam pase mundsit te gatuaj ne veti ,por sidoqoft loboj shum per ta hahah ne menyren time , .
    Ah e shef qe te bera te shkruash dicka me teper per veten tende???? Lol, te pyeta per shaka por je pergjigjur me seriozitet dhe me behet qefi qe i do kafshet dhe une i dua por jo aq sa te behem vegjetariane... LOL
    Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.

Betim
    Anėtarėsuar
    13-08-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    34
    Citim Postuar mė parė nga Uarda-1 Lexo Postimin
    Ah e shef qe te bera te shkruash dicka me teper per veten tende???? Lol, te pyeta per shaka por je pergjigjur me seriozitet dhe me behet qefi qe i do kafshet dhe une i dua por jo aq sa te behem vegjetariane... LOL
    une jo aq sa te behem kafshe(haha)

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    BetimiGilan
    ku grupi i protestantve
    a asht ne Gjilan ?
    dhe a asht duke protestue akoma ?

Betim
    Anėtarėsuar
    13-08-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    34
    Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    BetimiGilan
    ku grupi i protestantve
    a asht ne Gjilan ?
    dhe a asht duke protestue akoma ?
    O Busavat qysh je bre pash Zotin? Kisha pase qef me dite ku je tu jetu? Pytjes tonde gjithqysh mju pergjegj qysh di mos ma zer per te madhe. Protestant ,,na kan quajtur,, por sidoqofte jem krenar , me protestu nuk protestojm,Albin Kurti dhe Vetvendosja protestojn ,po na e shkepmi "Ungjillin" ose "Lajmin a Mire" e nese don me dite cili eshte "Lajmi i Mire" hyn te "Besimtaret Protestant"ke me msu shum gjana se osht e mundur me shtremu naj fjale .Perndryshe ne Gjilan jan tri Kisha Ungjillore "Ringjallja"ka misionar Amerikan "Dyert e Hapura" misionar Gjerman dhe "Qendra Qiriazi" me misionar Shqiptare nga Shqiperia. Te sugjeroj me shku mi vizitu sigurisht ke me u knaqe edhe ke me ni veten si ne shpi tonde . flm. shum ndihemi serish.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Eh masi kukshe gilangji pot uroj mir se ardhje se edhe un tpasna kojshi

Kalofsh bukur kendej pari , edhe pak do te kisha thene me kundershtu daniel se forumi eshte per debat e jo me kcy valle ketu , pa marr parasysh qfare tema debatohet.

Te pershendes ty dhe gjithe gilangjite .

Betim
    Anėtarėsuar
    13-08-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    34
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Eh masi kukshe gilangji pot uroj mir se ardhje se edhe un tpasna kojshi

Kalofsh bukur kendej pari , edhe pak do te kisha thene me kundershtu daniel se forumi eshte per debat e jo me kcy valle ketu , pa marr parasysh qfare tema debatohet.

Te pershendes ty dhe gjithe gilangjite .
    Falemindeit shum ,miresetegjeta, do te debatojm patjeter por me gjakftohtesi haha . degjohemi serish.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •