Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 41
    E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    fatkeqesisht nuk kam shkuar akoma me pushime,shpresoj te shkoj diku ne fund te muajit se nuk po me shtyhet pa pushime

Moderator
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Ne plazh i kam kaluar, i kaloj sot, do i kaloj neser...pushimet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-04-2008
    Postime
    529
    ne vlore, se shpejti....

Ndryshuar për herë të fundit nga BlerinaL : 16-08-2009 më 23:38

ProDrini
    Anëtarësuar
    16-11-2007
    Vendndodhja
    ME/IQ
    Postime
    11
    Ne Antalia kete vite. Kushtet kan qen shume/shume te mira - kuptohet, ajo n'varet nga bugjeti qe ndan per zgjedhjen e numrit te yjeve.

Kisha dasht me degju nga ju se cili vend ju ka len mbrese me se shumti. Mendoj ta zgjedh Egjiptin per vitin tjeter, po ka mjaft kohe per zgjedhje.

Ne Durres kam qen shume here gjat muajit Qershor - shume mire kam kalu, pa vrejtje - kuptohet, krahasimi behet edhe me shpenzimet qe ben.

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Ne Velipoje, ne parajsen Shqiptare, vendi ishte shume i bukur, plazhistat shume te civilizuar, qetesia ne nivel, rera teper e kendshme per trupin, uji i paster, gjerat jo te shtrenjta, mbremjeve muzika live jehonte neper tere komunen, e shume e shume gjera te tjera te kendshme !
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Isha ne KS shum po gezohem kur po shkoi, po disi shum shpejt po me merr malli per mergim...
    asgje nuk ec atje krejt me mashtrime dhe genjeshtra...............

dot shkoi prap atje se kam fillu nji jete paralele me vendlindje , por e kam vendos si ti rregulloi hesapet mos ia hap deren askujt se rreziku te vjen te dera....

interesi kishte mbulua fytyrat e njerzve...........
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Ne Lefkadha te Greqise isha 9 dite.U kenaqa.Se si me gjen mendja rehat jashte kufijve mua.Mbase ngaqe gjithmone dal per pak.
    Aman die ne bregdetin tone pas buze ma cuan kafen,pale roja i shezloneve qe u bente zbore njerezve...sa te veshtira ti bejne gjerat ketu....mor aman....del te qetsohesh e te kenaqesh dhe vec i acarauar kthehesh,gjithe nerv......dhe ke prish dhe lek per ti bere "qefin" vetes gjasme.....

uf-buf
    "Më e mira është armike e së mirës"

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Ne Vlore i kalova, nuk ka gje me te bukur se te ndodhesh mes njerezve te tu te dashur dhe miqve te koheve te shkuara.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711

Smile

Citim Postuar më parë nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Aaaaa e ke gabim Vella Landi.
    - Policet e para 19 vjeteve tani jane bere Biznesmena (llogarit 10mije leke per cdo Emigrant dhe 20mije per cdo Kosovar ..... Nxjerrin ne gusht me shume se ne te dy bashke tere vitin). Kane ardhur police te rinj, seshte me i njejti, ta garantoj une kete. Mire, ne po, jemi e njejta koke gomari qe rripet prej tyre cdo behar, po Ti kete nuk e kishe permendur dhe spo e komentoj.
    - Pluhur ??? Cfare pluhuri po thua more Vella .... Ka me shume Touareg se Fiat ne Shqiperi aktualisht .. ku te ben keq pluhuri qe ngre Touareg-u kur merr kthesen ne vend ne mes te rruges ??? Ilac eshte, te mbushen mushkerite me ajer ...
    - Korrupsion ?? E mire se ja e pranuam ai Polici i keq e ben ndonje korrupsion po sa me lart te ngjitesh dhe aq me shume zbehet korrupsioni. Ne rang Ministri e lart .... hic ncuq se gjen gje, kerko korrupsion sa te duash. E kane fshire nga fjalori ...
    - Pisllek ?? Ca thu ti mer lal ?? Po u ka mush Shqipria me Nivea t prodhuara enkas ne Kine per Shqiprine .. ku gjendet me pisllek ne Shqiperi ..
    Uje dhe Drita ?? Po ti ngadale tani se ne ja u futem pak ne Nato dhe mbaruam ato rruget Veri-Kendej dhe Jug-Andej pa te shikosh Ti ...

Ama seriozisht, une pas ketyre pushimeve ne Atdhe, po e mendoj seriozisht te kthehem. Ata pine kafe dhe birra nga mengjesi ne darke, dy here ne vit i fusin ka i "pisllik tvogel" prej 20mije Eurosh per pisllik dhe jaa nga 5 kile u behet barku te gjitheve, u fryhet koka nga "hallet" dhe te "menduarit" e tepert.

Une ngela duke i bere vrima te rinj rripit nga te shternguarit

per nja 10 vite nuk shkoje me si do qe jete ishalla ndryshon
    se spo paguaj leke me thartu trute per pushime du qetesi

Mykono-Santorini
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •