Postuar më parë nga zogu dukagjinas O ju Shqiptar, mos rrini shume ne kompjuter !!! Se ne shqiptaret duam te mesojme cdo.....MISTER
Postuar më parë nga pranvera bica Se ne shqiptaret duam te mesojme cdo.....MISTER ne cdo tem qe prek dora ime shnderrohet si me magji ne chit char dhe ketu eshte bo e till, leni mor fjalet e filloni me lojen mistreca hahahahaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga bombona ne cdo tem qe prek dora ime shnderrohet si me magji ne chit char dhe ketu eshte bo e till, leni mor fjalet e filloni me lojen mistreca hahahahaha ça loje aman, kjo ma shum me te stresu se per gja tjeter
D'Oh!
Postuar më parë nga Homer ça loje aman, kjo ma shum me te stresu se per gja tjeter Jo mo s'eshte ashtu me mire duhet ta kishe ...MESUAR.
Postuar më parë nga pranvera bica Jo mo s'eshte ashtu me mire duhet ta kishe ...MESUAR. besoj të na vijë edhe kësulëkuqja
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Postuar më parë nga Gi de Masha besoj të na vijë edhe kësulëkuqja ...kush, kush ajo....BURBUQJA...
Postuar më parë nga pranvera bica ...kush, kush ajo....BURBUQJA... Po Burbuqja nga Kurbini në Forum thotë: mirë se vini!
Postuar më parë nga Gi de Masha Po Burbuqja nga Kurbini në Forum thotë: mirë se vini! Shume mire le te zbrese ketej poshte te lahet tek.....ShKUMBINI.
o njerez a jeni ne binar ju apo jo
Ehhh po inatin e madh e ke....
Inteligjences Zoti i ka vënë kufi kurse idiotesisë jo. Konrad Adenauer
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt