Postuar më parë nga Gi de Masha po u përplase për muri, të duhet pak kurim Dhe bile mos perdor shume ilace, po me ....KURSIM.
Postuar më parë nga pranvera bica Dhe bile mos perdor shume ilace, po me ....KURSIM. Të faleminderit vera për këtë këshillë e mirë do ta zbatoj këtë mësim me gjithë dëshirë
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Postuar më parë nga Gi de Masha Të faleminderit vera për këtë këshillë e mirë do ta zbatoj këtë mësim me gjithë dëshirë mos harroni profesor se mesimi zhvillohet ne dy SIMESTRA.
Postuar më parë nga pranvera bica mos harroni profesor se mesimi zhvillohet ne dy SIMESTRA. ç'm'i kujtove semestrat, - sa më ka marrë malli zemra seç më rrahu, sytë xixa stralli.
Postuar më parë nga Gi de Masha ç'm'i kujtove semestrat, - sa më ka marrë malli zemra seç më rrahu, sytë xixa stralli. Po ne semestra duhet te flasesh per cilendo stragjedi !
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Postuar më parë nga zogu dukagjinas Po ne semestra duhet te flasesh per cilendo stragjedi ! Vetm ruani mos u bijne ne gjurmë AGJEnturat !
KOSOVA - SHENJA E SHENJTË E SHQIPTARISË
Postuar më parë nga zogu dukagjinas Po ne semestra duhet te flasesh per cilendo stragjedi ! Dhe duhet te jeni serioze se pastaj cdo gje kthehet ne ... KOMEDI.
Postuar më parë nga gjakushi Vetm ruani mos u bijne ne gjurmë AGJEnturat ! Me pelqen te kem jete aventuristike !!!
Postuar më parë nga pranvera bica Dhe duhet te jeni serioze se pastaj cdo gje kthehet ne ... KOMEDI. O ju Shqiptar, mos rrini shume ne kompjuter !!!
Postuar më parë nga gjakushi Vetm ruani mos u bijne ne gjurmë AGJEnturat ! Me i shkathti me i shpejti ,te nxjerr jashte loje.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt