Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 60
    i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    .... Megjithate mqs paske permendur mungese provash nga gjykata, te keshilloj te mesosh FBI 101. Nqs FBI ndermer nje aksion qofte kjo ndaj terrorizmit, korrupsionit, etj., FBI merr sa kohe i duhet qe t'i bej ato dosjet aq te medha dhe plot prova sa ti nuk e koncepton dot. Pikerisht per kete arsye ata fusin agjent undercover apo kane burimet e tyre te informacionit ne menyre qe te kene sa me teper prova.
    me fal, por me c'fare pune merresh ti ....?!
    "They will not control us, We will be victorious"

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Nuk ka te beje fare ne eshte mysliman apo jo. Media amerikane te pakten gjithmone u thote "vrasesi", "terroristi" "hajduti" etj etj u arrestua si p.sh. megjithese nuk u eshte bere akoma gjyqi.

Por u thone edhe terrorist i dyshuar shume here.

Ja ca tituj

North Carolina terrorism suspects denied bail
    US terror suspects refused bail

e shum e shum te tjer.

Persa i perket incidentit, nese ka inxhizim qe kane thene ushtaret amerikane se urrejne afganet dhe duan ti shfarrosin, atehere sigurisht qe eshte akt terrorist. Po ti hidhesh menjehere dhe thua ai eshte akt terrorist, kurse per kete Sherifin thua prit njehere se eshte i pafajshem akoma.

Nje bombe e hedhur mund te jete aksident. Kurse te besh 4 vjet planifikim eshte si veshtir te jet "padashje".

E kuptoj une shume mire qe aksidentet ndodhin, (per si ka mundsi te ndodhin kaq shpesh, e aq me shume nga nje ushtri e forte si ajo amerikane?!), ndersa rasti ne fjale si ndodhi qe granata te hidhej pikerisht ne shtepine e nje te kerkuari afgan nga amerikanet?
    Nese dicka e tille nuk qenka terror, nuk e kuptoj pra si i thuhet atij veprimi kur vret femij???!!!

Ndersa sa i takon temes ne te cilen jemi, e kam cek edhe me larte, nese vertete kane pas ne mend sulme terroriste lutem te fitoje drejtesia dhe marrshin denimin qe meritojne.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Adna : 08-08-2009 më 09:34
    Paqë

E dashur Adna,

E kuptoj fare mire qe ti do besh c'eshte e mundur qe te mbrosh vellezerit e tu ne Islam dhe nuk te ve faj sepse ashtu ju frymezojne nga mengjesi deri ne darke. .
    E dashura INFINITY.

Kuptoje tani edhe me mire qe une mundohem te bej c'eshte e mundur qe te mbroje drejtesine. E kuptove???

Per dike qe eshte terrorist aq me ben mu per te, pavarsisht qe mund ta kem fene e njejte me te, bile e urrej me shume se sa ti, (ne radhe tepare per faktin qe merr jete pa faj, plus edhe per faktin qe ai person po i sjell namin e zi fese sime qe porosite per paqe). E kuptove?

Betohem qe nje terrorist edhe sikur te ishte njeri i afert i familjes sime, (larg qofte edhe sikur te ishte vellai apo babai im) do te isha kunder tij, e lere me dikush qe vetem qe takon fese se njejte me timen.

Kshtuqe hiqe nga koka se une mundohem te mbroje dike vetem pse eshte musliman, une dua te mbroje drejtesine (e te behem e sinqerte natyrisht se dua qe p.sh nje person i kombit dhe fese sime te dal i pafajshem, shume do doja.)
    Paqë

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Adna, jam dakort me mendimin tend. Po te ishin gjithe besimtaret si puna jote, s'do te kishte asnje problem. Por halli qe ketu (dhe ne bote) ka besimtare qe te kane prere ne bese ty, mua, dhe tere shqiptareve. Ketyre cfare t'iu bejme. Sepse ti je paqesore, ndahesh nga terroristet, madje i urren ata, dhe perpiqesh per mirekuptim.

Perse nuk e bejne kete pune gjithe besimtaret qe jane lajmeruar ne kete forum? Perse nuk ndahen njehere e mire nga keto praktika justifikimi tip Gostivaro-Fisniko-popullsihane ? Ketu eshte sekreti. Ti e ke kuptuar shume mire fene tende: rri ne qetesi, ne shtepine tende, paqe, pa zhurme e pa shamate, pa bomba e pa pallavra, dhe te gjithe te mirekuptojne, besoj une.

Kurse kur vjen ajo lukunia e hajdareve te arabise (gjysma ma merr mendja jane megjithe mend arabe qe kane mesuar shqip - shkel e shko), atehere ketu fillon urrejtja ndaj fese tende, sepse c'bejne keta qafeleshet ? Keta justifikojne cdo tmerr me anen e vargjeve te Kuranit. Atehere? C'te mendoje tjetri kur sheh kesi anadollakesh?

Ty te lumte, dhe pershendetje.

Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    me fal, por me c'fare pune merresh ti ....?!
    Me fal, po pse te intereson?!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    U bera tani si avokatja e ktyre 7 te akuzuarve LoL

Degjova se FBI ka sjell prova disa incizime ku thuhet se: Daniel flet me pasion per xhihad.

Xhihad dhe terrorizem nuk jane te njejte aspak.

Xhihad kuptohet lufte e drejte, (te vrasesh njerez me faj), ndersa terrorizmi mbetet terror, e dim se ke e si vrasin terroristet. Prandaj nese ai e ka dashur xhihadin kjo nuk dmth se eshte terrorist ose ka planifiku sulme.
    Kush eshte fajtor, kush eshte i pafajshem? Askush nuk eshte 'fajtor', askush nuk eshte 'i pafajshem'. Qikjo osht logjika e juve. Ktunve s'po ja za per te madhe (se keta kete pune kane, te terrorizojne qafirar (jo-myslimane, + myslimanet), po ma shume ketyre perkrahesve te tyre perendimore qe pa marr parasysh sa njerez vriten dhe humbin jeten per budallalleqet e saudeve nuk bejne asgje qe ta mbrojne popullin e tyre.

Une po cuditem me kete perendimin cfare logjike ka, sa njerezit vriten sot ne bote nga kjo ideologji, dhe te pakta jane ato forca politike qe duan t'ia bejne 'ban' ketij kulti vdekjeprures helmues.

Danieli po na flitka mire per xhihadin a, i paska pelqy shume, neve jo edhe aq

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Me fal, po pse te intereson?!
    mase do te martoj moj, perderi sa kerkon burr, duhet dhe te pergjigjesh.

ps/ aman o ju beqarer, beni sevap dhe martoheni kete, dhe kesaj i beni nder, por dhe neve na i hiqni qafe.

Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    mase do te martoj moj, perderi sa kerkon burr, duhet dhe te pergjigjesh.

ps/ aman o ju beqarer, beni sevap dhe martoheni kete, dhe kesaj i beni nder, por dhe neve na i hiqni qafe.
    Zeqir erdhe ti?!

Shko ngri menderen ate bej dhe lutju Allahut te te jap dy cope mend se je per te ardhur keq.

i/e regjistruar Maska e Takuli
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Postime
    27
    Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    E dashura INFINITY.

Kshtuqe hiqe nga koka se une mundohem te mbroje dike vetem pse eshte musliman, une dua te mbroje drejtesine (e te behem e sinqerte natyrisht se dua qe p.sh nje person i kombit dhe fese sime te dal i pafajshem, shume do doja.)[/SIZE][/I]

Drejtesi te muslimanet...? Hap syt qika e mir dhe ec me mikun tend Ameriken se drejtesin qe po e permend dhe lirin ta dha Usa, e Hiqe at shami qe e ke ne kok se nuk te ka hije nje shqiptare me shami , tregoj Evrops se nuk jem Taliban. Puno per te miren e Popullit se po e shef ku mbetem te fundit ne Evrop per qka per mend.
    Edukohu e hiqu feje kap libren e mso sepse nje zot eshte per te gjith le shamin gjuaje ne Berllog.

Per mendimin tim ADNA eshte e sincerte me shkrimet e saj,shpresoj te jete keshtu edhe ne jeten e saj te perditeshme.
    Gjaku i perzier me turlilloj rracash qe gjinden ne tokat shqiptare,duhen evidentu sa ma pare e duhen goditur forcerisht per te miren e kombit!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •