Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 60
    Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Akoma e vazhdoni te mbroni ket njeri qe eshte me fat qe mund te mari burg e jo fishek ne koke. Amerika i dha letrat, shanc per te ber shkolle - per tu ber dikush...dhe ne fund ti mer drejtimin per Jihad per te vrar njerez te tjere, cfare mendon ti se FBI nuk ka asnje prove kunder ketij fshatari, ketij fshatari qe Amerika ja shpetoj vendin ne 1999 kur Serbia erdhi ne Kosove me ushtri e jo lule.

Pse nuk na doli Hysen trimi me Jihadin e tij kunder ushtrise moderne Serbe? Keta jan njerez burracak, si dhe vet Al-Qaeda, qe godisin njerzit e pafajshem, por asnjehere nuk kan trimeri ti dalin balle-per-balle nje ushtari/ushtrie. Vetem aq trimeri kan, vej bomba!

Shyqyr qe e kapen perpara se te bente dicka se po te kishte ndodhur dicka gjith Amerika do na merte me sy te keqe dhe do ishte turp i madh per cdo Shqiptar qe jeton ne Amerika. Imagjinoe te ngriesh cdo dite e te shkosh ne pune/shkolle ketu ne Amerike, ne qoftese Talibani do kishte ber dicka!
    Il Club Più Titolato Al Mondo

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Akoma e vazhdoni te mbroni ket njeri qe eshte me fat qe mund te mari burg e jo fishek ne koke. Amerika i dha letrat, shanc per te ber shkolle - per tu ber dikush...dhe ne fund ti mer drejtimin per Jihad per te vrar njerez te tjere, cfare mendon ti se FBI nuk ka asnje prove kunder ketij fshatari, ketij fshatari qe Amerika ja shpetoj vendin ne 1999 kur Serbia erdhi ne Kosove me ushtri e jo lule.

Pse nuk na doli Hysen trimi me Jihadin e tij kunder ushtrise moderne Serbe? Keta jan njerez burracak, si dhe vet Al-Qaeda, qe godisin njerzit e pafajshem, por asnjehere nuk kan trimeri ti dalin balle-per-balle nje ushtari/ushtrie. Vetem aq trimeri kan, vej bomba!

Shyqyr qe e kapen perpara se te bente dicka se po te kishte ndodhur dicka gjith Amerika do na merte me sy te keqe dhe do ishte turp i madh per cdo Shqiptar qe jeton ne Amerika. Imagjinoe te ngriesh cdo dite e te shkosh ne pune/shkolle ketu ne Amerike, ne qoftese Talibani do kishte ber dicka!
    Dhe tja shtypin koken plehres.
    Shkon te behesh njeri,dhe kthehesh ne origjine kafshe?
    C'far dun kta arabo mutet pash ate ne qiell.
    Kundra armikut bejne shurren ne breke kta cubat,kundra miqve tregohen cuba kta mekaistet skipetare.
    Faturen e merr gjithmone....

Cudi si nuk futen dhe ne tema te tjera kur arrestohen shqiptare dhe te thone qe jane arrestuar pa prova, apo ua ka hedhur policia duke i detyruar te bejne krime. Kjo tregon se nuk u djeg fakti se eshte shqiptar, po vetem fakti se eshte mysliman.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    se kto nuk jan shqiptar thjesht musliman

ku muti duhet ekzekutu me stil me gjith qef kish amor pjes ne ekzekutimin e kti muti
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    se kto nuk jan shqiptar thjesht musliman

ku muti duhet ekzekutu me stil me gjith qef kish amor pjes ne ekzekutimin e kti muti
    Po cte duhet mor vlla. Ja ka gelltit ndonje bombe. I bie plumbi dhe shperthe.

megjithate te presim se akoma nuk i eshte bere gjyqi. mbase del me verte i pafajshem.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Po cte duhet mor vlla. Ja ka gelltit ndonje bombe. I bie plumbi dhe shperthe.

megjithate te presim se akoma nuk i eshte bere gjyqi. mbase del me verte i pafajshem.
    kush tha me e vra me plum lol?

jo jo pa ja shkul mjekrren per zgjalli vdekje ska
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Unë them ta vrasim me gurë.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Cudi si nuk futen dhe ne tema te tjera kur arrestohen shqiptare dhe te thone qe jane arrestuar pa prova, apo ua ka hedhur policia duke i detyruar te bejne krime. Kjo tregon se nuk u djeg fakti se eshte shqiptar, po vetem fakti se eshte mysliman.
    Aq me keq bile(s).Jo myslyman por Arabo ***.
    Kta lloj shqiptaresh,ne gijotine eshte pak!
    Per hajgare kjo

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga tora-bora Lexo Postimin
    Shume here ke shpif ti toni77,shume here ke paraqit veten pseudopatriot.
    ske faj ti toni77 qe frigohesh per kosoven pre xhihadit,por me thuaj "dallimin" ndermjet te krishtereve qe quhen shqiptar dhe te krishtereve qe quhen Shkije.
    sepse nuk po verehet dallimi ndermjet tyre.
    Ti po me duket se paske llomatë shumë. Pasi qe vendosa te mos të mirrna me ty sepse është ulje per mue, është ulje derisa më drejtohesh në këtë mënyrë, por megjithatë dua të them diçka që ti nuk paske ditur ende.

1. Unë nuk e kam frikë as xhihadin as turkun as shkaun. afer 1 shekull kan provuar, 500 vite turku e të tjerat kollan kusuri, shka dhe bir shkaut, dhe kam mbetur shqiptar. Nuk jam turk ne "bismilah". Jam Shqiptar, flas shqip dhe i lutëna t"Madhit ZOT SHQIP. Dhe e njeku armikun nga vatani SHQIP.

2. Unë identifikohna me trungun dhe jam me temel, i pa ndryshuar dhe identiteti im është shpata e Gjergj Kastriotit, humanizmi i Nënes Tereze, Penda e Bardhit, Buzukit, Kazazi, Gjeçovi, Fishta etj, nuk kam mjekerr as nuk mund t'më lëshon askush mjekerr as bidatë. sa i perket besimit, besimi në Jezus Krishtin - burim i faljes, paqes dhe dashurisë - Ringjallja dhe Jeta dhe e Verteta.

Ti ik dhe këput qafen se edhe pse jemi në distancë, era mjekrres po ti vjen, hajt dhe hjeki morrat nga mjekrra se të është mbushur mjekrra me morra ty dhe ati far Ladenit duke i fshehur në shpella, pyje me breshka dhe breshkana.

Edhe pse ka pretendime nga frymëzuesi i juaj djall të mbjellni urrejtjen ne popullin tonë, nuk keni vend dhe si qent e rrugave do tu ndjekim nga Kosva dhe Shqiptaria.

Ndersa ky është identiteti yt dhe kështu endërron ti ta kthejsh racen shqiptare:
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    Ju siper qe paskeni shkru zi per H.Sherifin, ju kisha kshillu mos u ngutni forte.

Nese do t'ishte vertetu fajsia e tij, sinqerisht e them do t'me vinte turp qe i takoj te njejtit komb (dhe fe) me të.

Ama perderisa gjykata nuk kishte asnje prove kunder tij, skemi nevoje mu ngut, se plot e per plot njerez ne bote jane shpall te pafajshem pas akuzave nga me te ndryshmeve qe u jane be.

PS Lutem qe te fitoje drejtesia, nese jane fajtor te marrin denimin qe u takon, nese nuk jane te lirohen e te kthehen te familjet e tyre.)
    E dashur Adna,

E kuptoj fare mire qe ti do besh c'eshte e mundur qe te mbrosh vellezerit e tu ne Islam dhe nuk te ve faj sepse ashtu ju frymezojne nga mengjesi deri ne darke. Megjithate mqs paske permendur mungese provash nga gjykata, te keshilloj te mesosh FBI 101. Nqs FBI ndermer nje aksion qofte kjo ndaj terrorizmit, korrupsionit, etj., FBI merr sa kohe i duhet qe t'i bej ato dosjet aq te medha dhe plot prova sa ti nuk e koncepton dot. Pikerisht per kete arsye ata fusin agjent undercover apo kane burimet e tyre te informacionit ne menyre qe te kene sa me teper prova. FBI nuk ka nge qe te luaj hapa-dollapa me mazllemet mjekerrpalar se kane me ca te merren.

Megjithate nuk do habitesha fare qe edhe shume anetare ne kete forum te jene si ky shpifesira ne foto ketu, dhe kete e kam pare akoma me se miri kur jam futur nje dite te nje forum islamik shqiptar ku kishte nen-forum te vecante vetem per XHIHADIN dhe shtyrjen qe i jepnin njeri-tjetrit keta mendjendritur shqiptar per te luftuar kunder atyre qe nuk perkrahin Islamin.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •