Kam nje hall nese ndonjeri nga ju din ligjet e EU-s...
Kam qene i lajmruar ne Austri azil, me kan jep transfer per me shku nje katun, por nuk shkova, kerkova per te jetuar privat se eshte mundesia per te jetuar privat ne austri, po nuk je i nvarun prej shteti me, vetem se me te ardhura personale.
Kur dola prej kampi ose vendit ku te mbajn kur lajmrohesh per t'paren here azil, me than duhesh dergosh adresen ose t'na sjellesh ketu, kur gjen vendbanim, per me te ardh posta negativi e kto sene tjera.
Une dola privat po adresen nuk e dergova, ka 1 vit e 2 muaj qe nuk jam ne austri, por tash dua te lajmrohen ne Suedi azil, a eshte mundesia t'me kthejn ne Austri prap, apo do t'me pranojn azil ne suedi, une po shpresoj se mu ka mbyll azili ne austri se qe 1vit e 2muaj nuk jam aty. Dua te di a din ndonjeri a mu ka mbyll azili n'rastin tim si pershkruva?
Disa me kan thene se nese je i lajmruar ne nje shtete te EU-s e ki afatin e caktuar per tu mos u lajmruar ne nje shtet tjeter, afati i caktuar sipas gojedhenave po flas se informacion t'sakt nuk kam eshte 6muaj.
Po disa po me thojn se nese je lajmru ne austri eshte mundesia me t'kthy atje!
Por une nuk kam derguar adres as kurgjo kur jam dal privat prej austris dhe po shpresoj se ma kan mbyll azilin.
Cfare me sugjeroni ju cfare te bej, apo e din kush si jane keto ligjet e EU-s t'me dergoj ne privat apo ketu t'me shjegon me gjeresisht cfardo informacioni ne lidhje me ngjarjen time do t'me ndihmonte ju flm shume te gjitheve shpresoj ndonjeri do t'me ndihmoj disi?
Nuk di sa isha i qart.
Jam 24vjeqar vij nga Kosova.
Kur lajmrohen cfare duhet te them se nuk ja kam iden, cfar do t'me ndihmonte mua etj...
Cfardo informacioni apo sugjerimi do t'me ndihmonte shume ju flm prap.
Krijoni Kontakt