Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 73
    ReaLmadriD
    Anëtarësuar
    15-02-2009
    Vendndodhja
    Madrid
    Postime
    627
    Citim Postuar më parë nga urani29 Lexo Postimin
    O zotri banen ti sa Tahqi e thuj ju ndihmon nuk ju ndihmon shqiptarve.
    Edhe tjetra nuk jan shqiptaret minoritet.
    Thaqi ka qen gjat gjith luftes aktiv e ju mos u munoni pas lufte mu ba tirama e me than i ndihmo Thaqi serbve apo nuk ju ndihmon.
    Trima mas lufte ka sa dush po gjat luftes ka pak se.
    E ata qe jan kan trima gjat luftes nuk folin shum pas lufte per trimni se e kan kry ata gjat lufte e nuk ju ka met me u ba trima mas lufte.
    Duke fillu nga familja Jashari, Hardini, Pajaziti Thaqi e shum te tjera familje e kan kry detyren e tyre gjat lufte e ju lutem mos i para gjykonin ata njerz qe jan kan ne luft jan vra e kan luftu ballperball me serbin.

.
    Thaqi gjat luftes ka qen edhe ne zvicerr mos harro..
    “La filosofía del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    E mërr cfar gjuhe kishe ti!

kusht t'tha ty që Shqiptart jan Minoritet a?

pheee ,,,Thaqi ok e ka kry detyrën po mas detyrës hyri në politik edhe shiko se qbën tani...

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    O zotri banen ti sa Tahqi e thuj ju ndihmon nuk ju ndihmon shqiptarve.
    Edhe tjetra nuk jan shqiptaret minoritet.
    Thaqi ka qen gjat gjith luftes aktiv e ju mos u munoni pas lufte mu ba tirama e me than i ndihmo Thaqi serbve apo nuk ju ndihmon.
    Trima mas lufte ka sa dush po gjat luftes ka pak se.
    E ata qe jan kan trima gjat luftes nuk folin shum pas lufte per trimni se e kan kry ata gjat lufte e nuk ju ka met me u ba trima mas lufte.
    Duke fillu nga familja Jashari, Hardini, Pajaziti Thaqi e shum te tjera familje e kan kry detyren e tyre gjat lufte e ju lutem mos i para gjykonin ata njerz qe jan kan ne luft jan vra e kan luftu ballperball me serbin.

.
    I Nderuar : Uran

Unë nuk thash ka luftu apo jo, por thash që nuk i ndihmon bashluftëtarët e tij ... dhe e di pse nuk i ndihmon ... ?!

Sepse... tanimë është në krye dhe ata (bashluftëtarët) i konsideron si pastrues.

Nuk është normale të japësh jetën për Atdhe, dhe të mos marrësh çmim.

Nuk e di (nëse je nga Kosova) a e di që sa e sa Anëtari (apo luftëtari) i UÇK-s, qëndron në shtëpi pa çati, ose me një buk ushqehet e gjith familja (9-10 anëtarëshe)... Po Hashimi ku ndodhet ... ndoshta është duke blerë traktora serbëve.

Me Rrespekt : ILMGAP
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Edhe lun futboll me fmit e tyne lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    E di shum mir per ket gja qe ka ushtar te UÇK pa streh mbi kok por ata jan qe i kerkojn vet te drejtat e tyre.
    Shpresoj per ta qe do behet me mir jan dhan ca premtime se do ti ju rritet ndihma dhe shpresojm te gjith se ata ne te ardhmen do te bejn nje jet me te mirë kam edhe besim se shum shpejt do ndahet nje fond nga qeverija per ndihmen e ish luftetarve te UÇK-ës.
    Edhe Zotri Thaqi vjen nga e njeta kategori e atyre njerzve qe ka luftu me ta ne mal se bashku e shpresoj qe nuk do ti harroj.
    Kurse sa ju blen serbve troktorra jan plitika per sy e faqe.
    Ai ju ndali rrymen serbve ne Shterpc s komporataekegjetike e Kosoves qe me par se ka ba kurr edhe nuk ja kan pagu.Me par ska mujt me ba se e ka pas ne dor Unmik kurse tashe ka vet shteti i Kosvoves dhe ai do te thot prer kush paguan ka rrym kush nuk pagunska e ket her serbet qe jan mesu prej mas lufte mos me pagu as nje cent per rrym duhet te mesohen e te pagujn.
    Po tash qeverija e Kosoves do ti shrego dizginat edhe atyre serbve por ende se ka marr mir ne dor pushtetin.

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    E di shum mir per ket gja qe ka ushtar te UÇK pa streh mbi kok por ata jan qe i kerkojn vet te drejtat e tyre.
    Shpresoj per ta qe do behet me mir jan dhan ca premtime se do ti ju rritet ndihma dhe shpresojm te gjith se ata ne te ardhmen do te bejn nje jet me te mirë kam edhe besim se shum shpejt do ndahet nje fond nga qeverija per ndihmen e ish luftetarve te UÇK-ës.
    Edhe Zotri Thaqi vjen nga e njeta kategori e atyre njerzve qe ka luftu me ta ne mal se bashku e shpresoj qe nuk do ti harroj.
    Kurse sa ju blen serbve troktorra jan plitika per sy e faqe.
    Ai ju ndali rrymen serbve ne Shterpc s komporataekegjetike e Kosoves qe me par se ka ba kurr edhe nuk ja kan pagu.Me par ska mujt me ba se e ka pas ne dor Unmik kurse tashe ka vet shteti i Kosvoves dhe ai do te thot prer kush paguan ka rrym kush nuk pagunska e ket her serbet qe jan mesu prej mas lufte mos me pagu as nje cent per rrym duhet te mesohen e te pagujn.
    Po tash qeverija e Kosoves do ti shrego dizginat edhe atyre serbve por ende se ka marr mir ne dor pushtetin.
    I Nderuar : Uran

Me premtime kemi një jetë të tërë që mirremi, andaj dhe u ngopem me to...

Z.Hashim Thaqi, i ka harruar bashkluftëtarët e tij, prej kur është bërë politikan ... këtë duhet ta dish.

I Nderuar : Uran ...

KEK-u nuk u bëri asgjë Serbëve, që nuk e paguanin rrymën, ata thjesht u tërhekën vërejtjen, a ende nuk e di që (Serbët) momentalisht kanë rrymë pa e kursyer, e ndërsa ne jo ...

Me Rrespekt : ILMGAP

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Rryma ju ka nderpre serbve per ket jam i sigurt.

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Rryma ju ka nderpre serbve per ket jam i sigurt.
    Edhe unë jam i sigurtë që nuk u është ndërprerë ...

Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Ju ka ndërprerë njëher pas nje ankese e tyne ne Qeveri prap ju ka lshu spias marrveshjes qe e kan pas sepse pamvarsia qe iu dha Kosovës asht e kushtzume ku na perveq qe jem shtet duhet me i majt edhe serbt edhe me ju lshu tyne rrymën pa pagesë,me ju marru shpija,rroga.. etj plus edhe ndihma që ju vjen prej Sërbisë...ata rrnojn ne Kosov si mbret

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    Thaçi: Ndihem krenar për përmirësimin e jetës së qytetarëve serbë
    Thaçi: Ndihem krenar për përmirësimin e jetës së qytetarëve serbë
    Kryeministri Hashim Thaçi të martën ka marrë pjesë në ceremoninë e nënshkrimit të memorandumit ndërmjet Zyrës për Çështje të Komuniteteve në Zyrën e Kryeministrit me Agjencinë e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID) dhe me Akademinë për Zhvillimin e Arsimit (AED) në funksion të zbatimit të Programit për Nismën e Ndryshimeve Pozitive (IPCP) që financohet nga USAID-i. “Ajo që më bën edhe më tepër sot të ndihem mirë dhe krenar me funksionimin e kësaj Zyre, është se kemi punuar edhe konkretisht në terren për përmirësimin e jetës së qytetarëve serbë dhe partneriteti me USAID-in, në mbështetje të Ambasadës Amerikane, ka qenë jetike në suksesin tonë të përbashkët”, tha me këtë rast Thaçi, njofton Zyra për informim e Kryeministrisë.

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •