Close
Faqja 17 prej 22 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 217
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    nuk te lejn te vdesesh po te groposin mas kurimit me billa marramends qe vec po te te bjeri llotaria ke munsi ti pagush
    neqoftese ske mundesi ta paguash aplikon per nje financial forgivness plan qe ofrohet nga spitali...burri im kur beri operacion dhe bila ishte 27,000, vec paguajti per x-rays etje 300 dollar, por nuk ka paguar asgje pasi shkuam te dy per te folur me nje councilor ne spital, e mbarruam aplikacionin, dhe u aprovuam

por te besoj derjans qe nganjehere te futin ne shume shume telashe keta te spitalit
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga FTN_2004 Lexo Postimin
    Toro akoma qeke ketu ti mer? M'kishte marre malli me lexu postimet e tua, sa here qe te lexoj me duket sikur po lexoj Bill O'Reillyn shqip

Un kam arrit ne perfundimin qe Amerika eshte nje vend ku, e mbajtja e armeve eshte e drejte e garantuar me kushtetute, kurse sherbimi shendetesor eshte privilegj Ca mund me thuash me per kete shtet te mbrapshte?

Vetem ne Amerike e lene njeriun te vdese ne emergency room: http://www.cnn.com/2008/US/07/01/wai...ath/index.html

Kur njeriu nuk eshte me njeri, po i caktohet vlere monetare nga rendi shoqeror, athere nuk je ca te diskutosh me, po duhet rrafshuar dhe te fillosh nga e para.
    e pash kete video, por nuk eshte se e lan te vdesi meqe s'kishte insurence

un kam bere volunteer ne emergency department, dhe kam verrejtur dhe asistuar cdo njeri qe vinte dhe priste per rradhen e tyre...ata qe skishin inshurence apo para prape shikoheshin nga doktoret, thjesht duhet te kishin nje ID...dhe infermieret bejn nje Triage (triazh) duke i dhen prioritet njerzit qe me vertet smund te presin...prandaj sdo thoja qe spitalet te len te vdesesh thjesht ngaqe ske inshurence, apo si ne ate video qe roja e pa dhe nuk e cau koken shume qe kishte ren ne toke pacientia...kjo varet nga spitali dhe nga njerzit qe punesohen

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Shikoni kete video. Nje profesor i Havardit shpjegon se ku calon sherbimi shendetesor ne Usa.

http://www.msnbc.msn.com/id/30825449...72813#30834458
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Ore si shpjegohet qe vetem juve paskeni keto probleme?
    derjans edhe une prinderit ketu i kam dhe jam rrahur aq shume me keto spitale sa as dua t'jua shoh bojen se kam gjithe fisin ketu dhe e di ti si jane shqiptaret. Nqs ketu ke insurance, varet se te cfare mjeku shkon ti, sepse ka dhe nga ata mjeke qe te fusin qe ate dite, por ka dhe nga ata qe duhet te presesh, por ama jo ne rast urgjence. Sa per pagese per te marr pergjigjen, kjo eshte hera e pare qe po e degjoj. Kur kam bere nje MRI per vete se kisha dhimbje nga koka kur isha ne college, pergjigja me erdhi 2 dite mbasi e bera, dhe me ka marre vete doktori ne tel qe me dha resultatin dhe tha nqs do qe ta marresh raportin, thjesht hajde te zyra dhe e ke ketu. Nqs ke problem apo ndonje emergency ata te thone te vish diten tjeter ne zyre. Im vella ka pasur probleme me veshin qe i vogel dhe nuk ka insurance ketu. Doktori ky ai shkon eshte nje nder doktoret me te mire ne fushen e tij dhe eshte aq i drejte sa vetem thjesht na bente charge vetem per mjetet e punes qe perdorte se per vete as nuk i bente charge. Dhe receten e ilacit kur ja jepte merrte kohe nga koha e tij qe t'i zgjidhte nje ilac shume te mire por jo te shtrenjte sepse e dinte qe ai nuk kishte insurance dhe nuk donte te paguante shume.
    Kur hoqa apandecitin, me shkoi billa rreth $20,000, dhe e vetmja qe me ngeli mua te paguaja ishte $1,000 dhe kjo doktorit qe me beri operacionin. Kur shkova heren e fundit te zyra e tij i thashe qe jam studente dhe nuk e perballoj dot nje bill prej $1,000, prandaj ka mundesi te besh dicka? Don't worry tha, concentrate in school. Keta doktora nuk jane kafshe se ne fund te fundit edhe ata kane vuajtur me pare, apo kane femije vete. Pyesni se me e keqja qe mund te ndodhi eshte qe te thone JO. Por shume nga ju, punoni burre e grua, beni gjithe ate leke dhe ankoheni se paguani $200 premium. What a freaken joke.
    epo n'fakt tani un ktu kam ardh me mision i pagum prej Obames qe tju rrej ju, se pun tjeter un skam.

ti vet e ke than terthorazi jo ishte doktorri i vllait i drejt e zemer mir. Po te ishte doktorri i shtremet e zemer keq si to ti shokte puna vllaut tan? Pse duhet te varem un si pacient ke zemengjansia e doktorrit?

Pse duhet te rri un tu kerku menyra bir me bir qysh me mi fal doktorri billat tu qon se asht ni program per te gjith nisoj.

Punojn burr e gru ne amerik pun te rendomta e bajn gjith ato lek? (se jo tan shqiptart punojn ekzekutiva nderrmarjesh si "shumica e juve ktu")
    me verte WHAT A FUCKING JOKE.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    CNN tregon

Five Freedoms You'll Lose Under Obama Healthcare (According to CNN!)

http://www.rushlimbaugh.com/home/daily/site_072709/content/01125107.guest.html

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    neqoftese ske mundesi ta paguash aplikon per nje financial forgivness plan qe ofrohet nga spitali...burri im kur beri operacion dhe bila ishte 27,000, vec paguajti per x-rays etje 300 dollar, por nuk ka paguar asgje pasi shkuam te dy per te folur me nje councilor ne spital, e mbarruam aplikacionin, dhe u aprovuam

por te besoj derjans qe nganjehere te futin ne shume shume telashe keta te spitalit
    po ato qe nuk aprovohen o Rexho.

ky shoku im qe i lindi gruja sla ven pa apliku po nuk u aprovu kerkun sepse te ardhunat e kti ishin mbi minimalen

me ni fjal ose duhet te jesh 0 ose i pasur po qe ne mes je fucked

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    po ato qe nuk aprovohen o Rexho.

ky shoku im qe i lindi gruja sla ven pa apliku po nuk u aprovu kerkun sepse te ardhunat e kti ishin mbi minimalen

me ni fjal ose duhet te jesh 0 ose i pasur po qe ne mes je fucked
    per medicaid, tepakten ketu ne minesota duhet qe te besh me pak se 3000 dollar ne muaj qe te aprovohesh...nese ai ben me shume, e kan si ligj cke cte besh :/

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    per medicaid, tepakten ketu ne minesota duhet qe te besh me pak se 3000 dollar ne muaj qe te aprovohesh...nese ai ben me shume, e kan si ligj cke cte besh :/
    $3000 eshte shume Rexhina. Ketu te ne eshte me pak.
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    jetoj ne Florida un lol

ktu 3000 dollar ne muj quhen shum e nuk te arpovo kush as medicaid as lesh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    $3000 eshte shume Rexhina. Ketu te ne eshte me pak.
    po varet nga shteti, mua keshtu me than kur pyeta per medicaid plan

Faqja 17 prej 22 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •