[QUOTE=ilia spiro;2343473]Une jam qytetar shqiptar. Lindur e rritur ne Kryeqytetin Tirane. Origjina eshte nga jugu.
Pa dashur te mburrem, me duhet te them se une e ndjej veten shume me patriot se ju, sepse perpiqem per zhvillimin e vendit tim. Rusia nuk eshte ndonje kuceder sic fantazoni ju, por ndoshta keni te drejte sepse nuk e njihni Shqiperine.
Une dhe gjithe besimtaret orthodhokse, dhe gjithe shqiptaret e tjere, se bashku me Kryepiskopin tone Anastas, jemi shqiptaret e vertete, qe mendojme per hallet e vendit tone.
Kryepiskopi Anastas jeton ne Shqiperi si shqiptar i vertete dhe ju nuk keni fytyre te flisni kunder tij dhe kunder nesh e kunder meje, sepse nuk rroni ne Shqiperi, ndoshta si kosovare as qe keni shkelur ndonjehere ketu dhe e njihni Shqiperine vetem nepermjet librave.
Shqiptaret dhe patriotet e vertete jemi ne qe rrojme ne Shqiperi, me hallet esaj, duke perfshire edhe vete Kryepiskopin Anastas. JU greket keni te drejte te anoni nga greqija e rusija eshte puna e juaj se ju durojne shqiptaret eshte pune morale se ne kurr nuk kemi qene ekspansioniste as naziste po kerceni greker kerceni se eshte e juaja te kerceni
edhe ne kemi ne kosove keso fosilesh te gomarit te ngordhur
Ti me origjine je grek shoku , mos thuaj qe je me origjine nga jugu. Ose thuaj nga jugu i Europes te pakten qe ti kalosh afer. Nga jugu i Shqiperise jam une , ti duhet te jesh cik me ne jug , ose me sakte kaluar Kakavine me origjine. Megjithate si i lindur dhe rritur ne Shqiperi mund te vete-quhesh shqiptar.
Sa per ty dhe arqiepiskopon nuk na hyn ne pune "patriotizmi" juaj fare. Ju mund te jeni cfaredo pervec patriote. Per ty nuk e di , por lideri jot shpriteror lutet dite e nate per endrren e "vorio epirit" , gje qe nuk mund te jete kurrsesi patrioteske. Une nuk jam nga Kosova dhe shkoj ne Shqiperi 6-7 here ne vit (Ne Sarande , meqe u permend jugu) , keshtu qe flas per nje realitet qe e shikoj me syte e mi.
Te gjitha konkluzionet per ty i nxorra qe te fjalia qe ti dhe arkiepiskopua na qenkeni me shume shqiptar se te tjeret... Qe sa mbeshtet Anastasin i ke vene kapakun patriotizmit shqiptar shoku.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
aman mas na i ban reklam anastasit
e ca dmth ti se nuk jetojme ne shqiperi kekena muta kurse aj anasleshtasi keka patriot
po ikja asht e keqja qe ne shqiperi ka hala te tille anastasash qe pagujne rinine shqiptare per interesat e tyne
une e fitoj buken vet ketu ku jam pa i ba reklam anasatasave
ju vazhdoni lepijini b..........e na e nxirrni dhe patriot
JO SEKS PARA MARTESE
Ke shume te drejte. Patriotet e vertete i ndajne shqiptaret sipas fese dhe percaktojne pastaj njerin grup si superior dhe tjetrin si inferior. Ftoj te gjithe shqiptaret qe nese duan te jene patriote, te behen menjehere ortodokse se pastaj do kemi akoma me shume lidhje dhe me ruset si "tradita kulturore, menyra e jeteses, religjoni" shto dhe sallaten ruse dhe kallashnikovin qe e perdorim jashte mase.
Krijoni Kontakt