Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 85
    Anesti_55

Une nuk di ku paske ndegju se te gjith "kosovaret" mbajn arme? Une dhe familja pra me te gjith axhallar, miq, shok i njoh shum mir dhe kerkush nuk mban arme, pra ne shtepi.
    Po sa per ata te cillet jetojn ngat kufirit me Serbin me siguri qe kan dhe i kuptoj shum fort, sepse kufiret e Kosoves nuk jan te mrbojutr nga kerkush momentalisht, nuk kena ushtria (Mos um thuni qe KFOR-i, sepse KFOR-i esht nenrezoluten 1244, Kosova pra pjes e Serbis pa kufira).

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Anesti pse po menon per demilitarizimin e trurit tek ne? edhe pse menon qe ne kosove po mbahen arme a beson se ne me qef i kemi dasht armet apo po na vė neve kosovarėt nė nivel tė ulėt?

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    [QUOTE]
    Citim Postuar mė parė nga skampin Lexo Postimin
    duhet te kesh ndonje gje kunder Kosoves ti se kete lloj problemi e kemi ne te Shqiperise me shume se ata,qenke dhe nga Durresi dhe nuk e dike!!!! QUOTE]
    Me fal , per shprehjen por nuk mjafton te lexosh por duhet dhe te kuptosh se c'far shkruhet.Or njeri, une nuk mund te pyes kosovaret per shqipetaret se cfar plehrash jane, pasi ato i di une me mire se ato.Une kam bere nje pyetje konkrete per ato se c'mednim kane ato per armen.Neeurope eshte e ndaluar te mbahet arme.Por mesa kam ndigjuar ka fillur nje diskutim per mbajtje arme gjahu per vetmbrojtje pasi qyteterimi europian po ndjehet i kercenuar nga kriminaliteti gjithmon ne rritje i ekstakomunitareve.Por ato i druhen me te keqes, militarizimit te trurit per vete popullin e tyre.Ti me thua se c'bejne ne qipro e ne lazarat,ne kenete e ne kombinat?????.

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Shiu Lexo Postimin
    Shiko ti pjellė greku!

Po tė interesoi se sa tė edukuar janė kosovarėt, eja nė Kosovė tė shohėsh me sytė e tu. Mos na konstrukto teori bajate e futja p.ordhė, por njoftohu me realitetin jo nga distanca, por me kontakte direkte. Natyrisht, si pjellė greku qė je, ti ke paragjykime dhe ide tė shtrembėruara mbi shqiptarėt e Kosovės dhe nuk tė intereson e vėrteta, por propaganda anti-shqiptare qė ta lansosh kėtu nė forum. E meqė flet pėr trurin e shqiptarit kosovar nė mėnyrė pėrēmuese, ja unė ku po tė them qė ti je njė copė truthari pa identitet.

Po tė tė interesojnė armėt e kosovarėve, eja tė t'i tregojmė se ku i kemi e sa i kemi... Bujrum!
    Interesant me ty kam pase dhe kontradikta te tjera dhe po shoh se nuk ta kam hanger hakun.Po ku ke lexuar ti qe une te jem shprehur se ju mbani arme se jeni te pa edukuar etj.Jeni ju qe po thoni se mabni areme. Une vetem ju kam pyetur.Por dhe nje here ju perseris,une nuk flas per arme ne gjendje lufte, qe natyrisht ne te tilla kushte njeriu sillet jashte edukimit te tij.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 19-07-2009 mė 18:14

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Edhe cka dmth me ket? kur e dike se si sillet njeriu ne gjendje lufte?

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    Edhe cka dmth me ket? kur e dike se si sillet njeriu ne gjendje lufte?
    Lexo se cka kam shkruajte per vete dhe te mesosh se cfar pergjigje kerkoj nga ju.Disa here e kam permende se nuk flas per nje qendrim per armen ne kohe lufte!!!!Une nuk kam asnje synim carmatimi se nuk esht kjo detyra ime une flas per edukimin.E kur flitet per edukim do te thote se militariximi i trurit eshte nje fenomen negativ per vet shoqerine.Pra ne mardheniet kosovare me kosovar e jo me shkaun.Lexoje c'kam then per vetene pastaj nise me u pergjigje.

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anėtarėsuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjė
    Postime
    947
    [QUOTE=Anesti_55;2341009]

Me fal , per shprehjen por nuk mjafton te lexosh por duhet dhe te kuptosh se c'far shkruhet.Or njeri, une nuk mund te pyes kosovaret per shqipetaret se cfar plehrash jane, pasi ato i di une me mire se ato.Une kam bere nje pyetje konkrete per ato se c'mednim kane ato per armen.Neeurope eshte e ndaluar te mbahet arme.Por mesa kam ndigjuar ka fillur nje diskutim per mbajtje arme gjahu per vetmbrojtje pasi qyteterimi europian po ndjehet i kercenuar nga kriminaliteti gjithmon ne rritje i ekstakomunitareve.Por ato i druhen me te keqes, militarizimit te trurit per vete popullin e tyre.Ti me thua se c'bejne ne qipro e ne lazarat,ne kenete e ne kombinat?????.
    Kur nuk te interesojne shembujt qe sjellin te tjeret hape temen per vendin nga je dhe mos u hidh deri ne Kosove se bie ters kjo.hapi syte thirri mendjes dhe analizo ato qe shkruan se si mund te tingellojne ne veshet e te tjereve.
    kush te tha ty qe ne europe jane te ndaluara armet??kushdo mund te nxjerre leje arme vetem duhet te plotesoje kushtet qe percakton ligji dhe kaq kurse sa per armet e gjahut kane ata qe pasion kane gjahun dhe vetem kaq.kjo eshte e vertete te pakten per vendin ku une jetoj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga skampin : 19-07-2009 mė 22:06
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Peshendetje.Natyrisht qe kam ndegjuar se eshte kryer nje proces per grumbullimin e armeve.A ka nje ligj per armet pa leje?Ajo qe me intereson me shume eshte per demilitarizimin e trurit tek kosovaret.A kane tendenca per mbajtje arme.A ndjehen rehate pa te?A eshte ndjesia tek te rijte qe te mbajne me vete nje arme te ftohte.Pra i japin prioritet armes apo mendjes per tu mbrojtur.
    Popull i militarizuar- nuk ka kuptim ne shqip .
    Nje keshille si shqiptari-shqiptarit, mos perdor nocione tek te cilat kompetencat tuaja jane te zbehta deri ne te pa qena per mungese te kultivimit gjuhesor dhe jo vetem!
    Gezuar!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Te mbajme arme ne si shqiptare ka qene tradita pasi edhe vete historia ka qene keshtu. Sidomos ne Veri dhe Kosove gjithashtu arma mbahet e varur ne mure si psh ciftja. Arma sherben edhe si vetembrojte dhe jam krejtesisht kundra me hapesin e temes. Nuk ulet kriminaliteti kur ti nuk lejon armen, madje e shton dhe ato krime bohen kur armet jane blere ne te zeze.

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Pyetja ishte per kosovaret dhe jo per grket.Interesant ktu nuk ka gje per tu fyer.kur une shprehem per demilitarizim te trurit kjo nenkupton qe edukimi yt te arrje ne ate shkalle qe sido qe te vijne kontradiktat te mos shkoje ndermend me perdore arme,
    O shoq, po mundohem t'a them nė kupė tė qiellit, se ti nuk dėgjoke, ajo qė kėrkon ti ėshtė arritur 7.000 fish, ne jemi bo dele, durojmė gjithēka, nėnat e dėshmorėve kanė lozur mendsh nga uria dhe varfėria, shumica e popullit ha bukėn thatė, veteranėt nuk dinė ēfarė ėshtė njė jetesė standarde, njeriu kėtu vdes pse s'ka lekė pėr njė kuti tableta, mos tė flasim pėr gjėra tjera.

Ndėrkohė vje nji aso pederasti qeveritar me veturė 100.000 €, dhe ia shkel gazin para hundėve tua.

Kush i duron kėto sene? Vetėm ata qė nuk ia kanė haberin kulturės militare. S'ka kėtu kulturė militare. Neve na nevojitet e kundėrta e asaj qė kėrkon ti. Na nevojitet pikėrisht kultura militare, njė popull qė di tė ndėshkojė tė keqin, prandaj bėra krahasim me rininė greke, se sado qė i kam armiq, hakun nuk ua ha, janė tregu burra, sepse kur qeveria nuk ka konsideratė ndaj teje, ti duhet tė pėrdorėsh ligjin e RECIPROCITETIT, dmth as ti nuk duhet tė kesh konsideratė ndaj tyre.

Tema qe une ngre hyn tek stndartet, e standartet duan by.the te realizohen, por ndonjehere dhe tru.
    Fatkeqėsisht, armėt sado qė tė ndalohen, ato gjithėmonė do t'u ndalohen njerėzve tė drejtė. Sepse i drejti e zbaton ligjin dmth e dorėzon armėn, kurse hajni mban armė pa leje, e fusin nė burg, e paguan burgun me lekė, ia konfiskojnė armėn, e blen prapė armėn e re.

Njėsoj sikurse ndalimi i vjedhjes. Vjedhja ndalohet vetėm pėr ata qė nuk kanė mundėsi tė vjedhin. Pėr ata qė kanė mundėsi tė vjedhin (politikanėt), de fakto, vjedhja ėshtė e lejuar.

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •