Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 38

Tema: E vetmuar

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-07-2009
    Postime
    25

E vetmuar

tung forumist, kerkoj pak ndihm nga ju , pak dit me par kam ber gabim nje gabim , un kam nje shoqe dhe me ta kam ber nje gabim , kam mbjat diqka skeret prej saj ne lidhje me mu personale mirpo ajo kur mor vesh esht prek shum nga mos sinqeriteti im , dhe me esht prekur persetepermi , tani ndihem shum keq se ajo em nuk me beson edhe pse e din se un kam asgj me at djal s e fjala ehst per nje djal , madej vazhdon te emndon q e mes nehs ka diqka u mundohem te ja shpejgoj mirpo se kupton , ndihme shum keq dhe shum evetmuar pse smund te me beosj nuk di qfar te bej

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Shijak
    Postime
    848
    mundohu qe tia shpjegosh gjerat nga fillimi dhe nuk e di mendoj se nese perseri nuk te degjon eshte sepse ajo nuk do te te kuptoj sepse mendoj qe nje shoqe e vertete qe e din se si je mund te ta fali nje gabim qe ti mund te kesh bere nuk ka arsye te merzitesh kaq shume me veten ta them sepse mua shoqja me ka bere dicka me te rende mua personalisht dhe ja kam falur

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Naletja Lexo Postimin
    tung forumist, kerkoj pak ndihm nga ju , pak dit me par kam ber gabim nje gabim , un kam nje shoqe dhe me ta kam ber nje gabim , kam mbjat diqka skeret prej saj ne lidhje me mu personale mirpo ajo kur mor vesh esht prek shum nga mos sinqeriteti im , dhe me esht prekur persetepermi , tani ndihem shum keq se ajo em nuk me beson edhe pse e din se un kam asgj me at djal s e fjala ehst per nje djal , madej vazhdon te emndon q e mes nehs ka diqka u mundohem te ja shpejgoj mirpo se kupton , ndihme shum keq dhe shum evetmuar pse smund te me beosj nuk di qfar te bej
    Nese Ai djal qe thua se ajo mendon qe ti ke dicka me te,nuk eshte i dashuri i saj,pse te hidherohet ajo?Nuk shof asgje te keqe nese dikush don me mbajt nje sekret vetem per vete!A mendon qe edhe ajo(shoqja juaj)nuk ka sekrete?Degjom,mos ja var veshin fare,nuk ta ka shpirtin ne grusht,ne kemi nevoj te mbajm sekrete!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Genjeshtra jote ishte fatale , genjehet ne shoqerine qe nuk i kushton shume rendesi , tani s'ke pse ndihesh e vetmuar po dil me shpesh me ate djalin se shoqeria me shoqe eshte me shty kohen dhe pastaj secila del me te dashurin .

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    K a plot njerez qe kane plot shoke dhe shoqe qofshin te ngushta apo te zakonshme.Nuk eshte e thene qe cdo gje qe ke apo te ndodh t'ia thuash shoqes pa arritur ne ate faze qe t'i te sigurohesh per mikun tend ne rastin konkret apo te kesh arritur ne qellimin final dhe ndoshta je pak e lekundur ,atehere mendoj une se duhet t'i marresh nje mendje shoqes se ngushte qe si te besh.Kjo ndodh kur dicka eshte serioze,pastaj sa njohje te castit te dalin ne rruge s'ke arsye pse mos ia thuash...Nuk ke asrye qe te ndihesh e vetmuar prandaj mbushi mendjen shoqes tende dhe vetes qe ke te drejte dhe dil me shoqerine qe mos kalosh ne strese nga vetmia...

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Nuk ke pse i mbush mėndjen shoqes nė kėtė rast se ti nuk ke gabuar me atė.
    Vazhdo punėn!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    154
    nuk ke pse ndihesh e vetmuar apo ne faj me shoqen tende. Madje per mendimin tim nuk eshte e domosdoshme ti thoje. Fundja nuk ke pse ti thuash cdo gje shoqerise, e para se cdokush ka nevoje ti mbaj ca gjera per veten dhe e dyta sepse dhe tek shoqeria nuk duhet patur shume besim
    te ecte mbare me cunin ...

E sheh ti edhe neve po na genjen. Pse s'thua qe ia paske marre te dashurin. Perndryshe nuk ka arsye te te hidherohet shoqja jote pse ke gjetur nje te dashur. Ndryshe mua me shkon ne mendje se mos jeni lezbike!
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-07-2009
    Postime
    25
    Citim Postuar mė parė nga karkaxholli Lexo Postimin
    E sheh ti edhe neve po na genjen. Pse s'thua qe ia paske marre te dashurin. Perndryshe nuk ka arsye te te hidherohet shoqja jote pse ke gjetur nje te dashur. Ndryshe mua me shkon ne mendje se mos jeni lezbike!
    Heheheh jo asnjera e as tjtera shoku , puna eshtė se ne mes nehs nuk ka pasur sekrte mandej as nje te vogel , koj eshte para pse ajo ndihet ashtu e dyta ajo menodn s eai dajl nuk esht per mu ket ma ka then shum her une me at djal jem sqaru perveq shoqris mes nehs nuk ka asgj , mirpo kur flas me te un ne tel. ajo dyshon s eka diqka dhe me nuk i kam tregu per arsye se te boj te madhe per diq q enuk esht mirpo e kupton neve as nje sekret te vogel ne mes vte skem pas tashi ajo thot se shqoni me snehs nuk dot te ket pasi qe asaj un nuk po i besoj mirpo me dhmeb fakti pse nuk me beosn pasi ne jemi rrit bashk qyhs nga femirija jemi shoqe prandaj ndihem keq sepse nje shoqri till sdua te humbas , dhe aq me pak pa arsye e kupton

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-07-2009
    Postime
    25
    Citim Postuar mė parė nga riduana Lexo Postimin
    mundohu qe tia shpjegosh gjerat nga fillimi dhe nuk e di mendoj se nese perseri nuk te degjon eshte sepse ajo nuk do te te kuptoj sepse mendoj qe nje shoqe e vertete qe e din se si je mund te ta fali nje gabim qe ti mund te kesh bere nuk ka arsye te merzitesh kaq shume me veten ta them sepse mua shoqja me ka bere dicka me te rende mua personalisht dhe ja kam falur
    mendon met vertet keshtu , ndigom at kam pas shoqe te zemres qysh kur kem qen 5 vjeq , dhe per ket e fajsoj vten time mednoj qe humba shkaku i nje genjehstre pa hiq gje , un nuk kam shum shoqeri tjter mbase gjat ter kohes nve dyja kem qen bashk, sebahsku jemi ehd en studime prandaj nuke di nese mund te gje hsoqe tjter e kupton ndihem shum ne siklet sepse e fajsoj vten shum per ket flm prej dhe te gjith te tjerve met vertet nagse kjo situat po me mundon shum

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •