Le t'a thojë kush t' dojë, po vje turku po ti bëntë gjitha të zezat, dhe pastaj ti pomban fenë e tij???Testim une kurre nuk jam marre me ty , perkundrazi me kane pelqyer shkrimet e tua ne disa tema. Po ta them te drejten nuk e ka pritur nga ju te shani popullin tuaj. Ajo thenije jo qe nuk eshte kurrefare thenie e urte as e popullit , por eshte thenije e rrugaqeve. Tani nuk dua te them ty deshtak por shpresoj se e ke pas nga mellefi.
Shendet
SHKOZA nga Prizreni
More mire je duke ma kujtu se nuk kam qene ne xhami qysh nga bajrami .
Nuk ka xhami turke , ka xhami te muslimaneve .
Xhamite gjithmone kane qene vendet ku atdhetaret shqiptare kane marre shume vendime te rendesishme per te miren e shqiptareve. Kuvendi i Lidhjes se Prizrenit , ngjarja me e rendesishme ne historine e shqiptareve ka filluar , eshte ideuar ne xhamine e Bajraklise dhe Qeveria e pare shqiptare e perkoheshme e Lidhjes se Prizrenit per rreth kater vjete ka funksionuar ne Medresen e Prizrenit, ku shume mbledhje te krekreve patriot jane mbajtur ne ate xhami .
Nuk qenek bash djal i keq sa mu duke ne fillim. Hehehe.
SHKOZA nga Prizreni
ATDHEU MBI TE GJITHA
Nuk te kuptova mire qka deshe me thane , po i perzieni gjerat shume . Kafshet ( hajvanet ) dhe druret dallojne shume. Merre me mend disa ketu i perziejne hajvanet me drunjet , se lere me lisat me fshisat . Heheheh.
Me trego drejte a te kane rrahur ty me dru shkoze ndonje here. Ne qofte se jo ruju se nuk thehet lehte.
SHKOZA nga Prizreni
ATDHEU MBI TE GJITHA
Testim feja islame nuk eshte fe e turkut , as edhe e shqiptarit . Sikurse fete e krishtera nuk jane as vetem te italianit , spanjollit, grekut e me se paku te shqiptarit. Feja islame eshte nje fe universale sikurse fete tjera . Mos i perzieni keto . Nuk eshte mire dhe aspak nuk ju nderon ne qofte se ju bini nen ndikimin e fanatikeve. Mos harro rreth 80% e shqiptareve jane muslimane dhe njeherazi jane vellezerit e tu.
Po gaboni qe po luani me keto gjera.
SHKOZA nga Prizreni
ATDHEU MBI TE GJITHA
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
lidhja e prizrenit lidhja me e pjerdhur,nuk donte pavarsi nga turku por vetem autonomi.
si the?????????????''Atdhetare Shqiptare ne xhami????jo besa,ne xhami ka vetem hoxhe, kuron,allah,dhe nje tuf qe ngrejne menderen perpjete
Shqiptari me kanun nuk e ngre menderen perpjete,nuk i perulet askujt.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Ah se harrova te shtoja,per faj te asaj lidhje te pjerdhur te prizrenit,Shqiperia e fitoi e fundit fare pavaresine nga turku,kombin e ndane copa copa...po sigurisht se nuk kishte leader sic duhet,kishte leader kllufa qe gjysmen e zemres e kishin ne stamboll.Dhe pas pavarsise kishim kllufa qelbesira si puna e haxhi qamilit and co qe donin akoma perandorine osmane.Kemi dhe sot e kesaj dite turkofile legena si puna e rexhep qoses dhe ktij turkofilit te vogel shkoza nga prizreni.
Se kur do shpetojme ne nga kto kerma qe ju vlon zemra per turkun nuk e di un!!!!!
Demi me i madh qe i bejne kombit rob si rexhep qosja eshte ky,shpallin para te gjith europes identitet islam te Shqiptareve kur ne fakt kjo nuk eshte e vertete...80 % e Shqiptareve deklarohen pa asnje lloj besimi(ne Shqiperi),ka vetem 9% besimtare muslimane ku nga kta vetem nje 5% shkon rregullisht neper xhami.Ky eshte realiteti i gjalle Shqiptar.
Pra identitetin e nje kombi nuk e percakton ky 5% i ktyre paranojakeve nostalgjikeve te perandorise otomane,situate analoge besoj se ka dhe ne Kosove,ndoshta ne Maqedoni dicka me teper.
Qartesisht identiteti Shqiptar eshte as islamik dhe as turk,eshte EUROPIAN.
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 16-07-2009 më 11:07
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Më trego çfarë ka në islam diçka "universale" dmth jashtë arabe???Testim feja islame nuk eshte fe e turkut , as edhe e shqiptarit . Sikurse fete e krishtera nuk jane as vetem te italianit , spanjollit, grekut e me se paku te shqiptarit. Feja islame eshte nje fe universale sikurse fete tjera . Mos i perzieni keto . Nuk eshte mire dhe aspak nuk ju nderon ne qofte se ju bini nen ndikimin e fanatikeve. Mos harro rreth 80% e shqiptareve jane muslimane dhe njeherazi jane vellezerit e tu.
Po gaboni qe po luani me keto gjera.
SHKOZA nga Prizreni
Krijoni Kontakt