Close
Faqja 17 prej 24 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 238
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga SHKOZA Lexo Postimin
    ,, Thone budallain mos e pyete se te tregon vete ,,
    Merru me temen ,leje ****** tende se ta plasin te tjeret pastaj, shpreh mendimin tende ti dhe mos kujto se je ne partine komuniste te Kadares. Te gjithe kemi drejte te shprehim mendimet tona.

SHKOZA nga Prizreni
    Pse ti kujton se jemi ne xhamin turke te prizrenit a
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Per mendimin tim ai nuk eshte kurrefare figure e kombit . Ai eshte nje mi dhe komunist qe ka perfituar dhe po perfiton ne kurriz te kombit shqiptar. Megjithese eshte eshte nje mjeshter i shkrimeve nuk do te thote se ka pasr dhe ka motive te mira.
    Nga ana jone kur hajvani futet ne vendin ku si takon i nalemi shtage ( shkop ) shpines .
    Vazhdo jepe mendimin per teme e mos u kap per timin.

SHKOZA nga Prizreni
    Mendimin e dhashe per temen.
    Por me qe jemi tek nentema hajvaneve, shkozave i duken hajvene edhe punetoret qe do i i perdorin per lende druri kur shohin se nuk kane shprese te gjallojne.

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Testim une kurre nuk jam marre me ty , perkundrazi me kane pelqyer shkrimet e tua ne disa tema. Po ta them te drejten nuk e ka pritur nga ju te shani popullin tuaj. Ajo thenije jo qe nuk eshte kurrefare thenie e urte as e popullit , por eshte thenije e rrugaqeve. Tani nuk dua te them ty deshtak por shpresoj se e ke pas nga mellefi.

Shendet
    SHKOZA nga Prizreni
    Le t'a thojë kush t' dojë, po vje turku po ti bëntë gjitha të zezat, dhe pastaj ti pomban fenë e tij???

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga Buddy Lexo Postimin
    Pse ti kujton se jemi ne xhamin turke te prizrenit a

More mire je duke ma kujtu se nuk kam qene ne xhami qysh nga bajrami .
    Nuk ka xhami turke , ka xhami te muslimaneve .
    Xhamite gjithmone kane qene vendet ku atdhetaret shqiptare kane marre shume vendime te rendesishme per te miren e shqiptareve. Kuvendi i Lidhjes se Prizrenit , ngjarja me e rendesishme ne historine e shqiptareve ka filluar , eshte ideuar ne xhamine e Bajraklise dhe Qeveria e pare shqiptare e perkoheshme e Lidhjes se Prizrenit per rreth kater vjete ka funksionuar ne Medresen e Prizrenit, ku shume mbledhje te krekreve patriot jane mbajtur ne ate xhami .

Nuk qenek bash djal i keq sa mu duke ne fillim. Hehehe.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Mendimin e dhashe per temen.
    Por me qe jemi tek nentema hajvaneve, shkozave i duken hajvene edhe punetoret qe do i i perdorin per lende druri kur shohin se nuk kane shprese te gjallojne.
    Nuk te kuptova mire qka deshe me thane , po i perzieni gjerat shume . Kafshet ( hajvanet ) dhe druret dallojne shume. Merre me mend disa ketu i perziejne hajvanet me drunjet , se lere me lisat me fshisat . Heheheh.

Me trego drejte a te kane rrahur ty me dru shkoze ndonje here. Ne qofte se jo ruju se nuk thehet lehte.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Le t'a thojë kush t' dojë, po vje turku po ti bëntë gjitha të zezat, dhe pastaj ti pomban fenë e tij???
    Testim feja islame nuk eshte fe e turkut , as edhe e shqiptarit . Sikurse fete e krishtera nuk jane as vetem te italianit , spanjollit, grekut e me se paku te shqiptarit. Feja islame eshte nje fe universale sikurse fete tjera . Mos i perzieni keto . Nuk eshte mire dhe aspak nuk ju nderon ne qofte se ju bini nen ndikimin e fanatikeve. Mos harro rreth 80% e shqiptareve jane muslimane dhe njeherazi jane vellezerit e tu.
    Po gaboni qe po luani me keto gjera.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Nuk te kuptova mire qka deshe me thane , po i perzieni gjerat shume . Kafshet ( hajvanet ) dhe druret dallojne shume. Merre me mend disa ketu i perziejne hajvanet me drunjet , se lere me lisat me fshisat . Heheheh.

Me trego drejte a te kane rrahur ty me dru shkoze ndonje here. Ne qofte se jo ruju se nuk thehet lehte.

SHKOZA nga Prizreni
    Eshte e qarte qe nuk mund te kuptosh dhe mos kuptosh ne te njejten kohe. Kjo tregon se drurin e ngaterrojne shpesh me trurin. Druri i forte eshte, e truri jo. Prandaj secili ka menyre te ndryshme perdorimi.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

More mire je duke ma kujtu se nuk kam qene ne xhami qysh nga bajrami .
    Nuk ka xhami turke , ka xhami te muslimaneve .
    Xhamite gjithmone kane qene vendet ku atdhetaret shqiptare kane marre shume vendime te rendesishme per te miren e shqiptareve. Kuvendi i Lidhjes se Prizrenit , ngjarja me e rendesishme ne historine e shqiptareve ka filluar , eshte ideuar ne xhamine e Bajraklise dhe Qeveria e pare shqiptare e perkoheshme e Lidhjes se Prizrenit per rreth kater vjete ka funksionuar ne Medresen e Prizrenit, ku shume mbledhje te krekreve patriot jane mbajtur ne ate xhami .

Nuk qenek bash djal i keq sa mu duke ne fillim. Hehehe.

SHKOZA nga Prizreni
    lidhja e prizrenit lidhja me e pjerdhur,nuk donte pavarsi nga turku por vetem autonomi.

si the?????????????''Atdhetare Shqiptare ne xhami????jo besa,ne xhami ka vetem hoxhe, kuron,allah,dhe nje tuf qe ngrejne menderen perpjete

Shqiptari me kanun nuk e ngre menderen perpjete,nuk i perulet askujt.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ah se harrova te shtoja,per faj te asaj lidhje te pjerdhur te prizrenit,Shqiperia e fitoi e fundit fare pavaresine nga turku,kombin e ndane copa copa...po sigurisht se nuk kishte leader sic duhet,kishte leader kllufa qe gjysmen e zemres e kishin ne stamboll.Dhe pas pavarsise kishim kllufa qelbesira si puna e haxhi qamilit and co qe donin akoma perandorine osmane.Kemi dhe sot e kesaj dite turkofile legena si puna e rexhep qoses dhe ktij turkofilit te vogel shkoza nga prizreni.
    Se kur do shpetojme ne nga kto kerma qe ju vlon zemra per turkun nuk e di un!!!!!

Demi me i madh qe i bejne kombit rob si rexhep qosja eshte ky,shpallin para te gjith europes identitet islam te Shqiptareve kur ne fakt kjo nuk eshte e vertete...80 % e Shqiptareve deklarohen pa asnje lloj besimi(ne Shqiperi),ka vetem 9% besimtare muslimane ku nga kta vetem nje 5% shkon rregullisht neper xhami.Ky eshte realiteti i gjalle Shqiptar.
    Pra identitetin e nje kombi nuk e percakton ky 5% i ktyre paranojakeve nostalgjikeve te perandorise otomane,situate analoge besoj se ka dhe ne Kosove,ndoshta ne Maqedoni dicka me teper.

Qartesisht identiteti Shqiptar eshte as islamik dhe as turk,eshte EUROPIAN.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 16-07-2009 më 11:07
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Testim feja islame nuk eshte fe e turkut , as edhe e shqiptarit . Sikurse fete e krishtera nuk jane as vetem te italianit , spanjollit, grekut e me se paku te shqiptarit. Feja islame eshte nje fe universale sikurse fete tjera . Mos i perzieni keto . Nuk eshte mire dhe aspak nuk ju nderon ne qofte se ju bini nen ndikimin e fanatikeve. Mos harro rreth 80% e shqiptareve jane muslimane dhe njeherazi jane vellezerit e tu.
    Po gaboni qe po luani me keto gjera.

SHKOZA nga Prizreni
    Më trego çfarë ka në islam diçka "universale" dmth jashtë arabe???

Faqja 17 prej 24 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •