Postuar më parë nga pranvera bica PARCELE. Dhe tani mje fjale tjeter profesor. PARTIZAN. Të faleminderit pranvera. Mbase parizanit i duhet një: tizgë
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Mirëmëngjesi. Ju dëshiroj një javë të mbarë. Po vazhdojmë me fjalën paraprake: tizgë
Postuar më parë nga Gi de Masha Mirëmëngjesi. Ju dëshiroj një javë të mbarë. Po vazhdojmë me fjalën paraprake: tizgë Mbase partzanit pervec Tizges i duhet nje ORGES.
Postuar më parë nga pranvera bica Mbase partzanit pervec Tizges i duhet nje ORGES. as na e shpjego një çikë këtë ORGESIN? ( që ta dimë për se e përdorka partizani, hahahahah)
Postuar më parë nga Gi de Masha as na e shpjego një çikë këtë ORGESIN? ( që ta dimë për se e përdorka partizani, hahahahah) Hahahaha Orgesi [emer djali] i duhet partizanit si korjer per te shperndare traktet...hahaha
Postuar më parë nga Gi de Masha Mirëmëngjesi. Ju dëshiroj një javë të mbarë. Po vazhdojmë me fjalën paraprake: tizgë Me falni per fjalen jo shume te hijshme po s'formoj dot tjeter me keto rrokje... ZGERLAQ.
GERdec.......................................
"Më e mira është armike e së mirës"
Postuar më parë nga pranvera bica Me falni per fjalen jo shume te hijshme po s'formoj dot tjeter me keto rrokje... ZGERLAQ. hahahhaha, s'bëre mirë që na e bëre partizanin zgërlaq
Postuar më parë nga Aloe GERdec....................................... perdet .
Postuar më parë nga Gi de Masha perdet . Flala me nostalgjike per mua.....DETAR...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt