Close
Faqja 115 prej 147 FillimFillim ... 1565105113114115116117125 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,141 deri 1,150 prej 1467
    i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejë-Republika e Kosovës
    Postime
    2,363
    [QUOTE=ademgashi_dk;2407045]
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin

Prandaj ne nuk duhet të purtekemi në kundërshtime, sepse Luigj Gurakuqi na porosit:"Ndër kundërshtime s'vyen kurrë me u ligështue, mjer ai që nuk qindron"!
    Nuk pata kohe te kthej pergjigjen mbrame,
    Mirembrama te nderuar,
    Nuk ka me njerez te forte,trima,te menqur, te urte si Luigj Gurakuqi e shoket e tij te kohes, trimat e tjere para tij dhe pas tij, tani me eshte kohe e politikes se ndyer dhe nuk luftohet me per te drejtat e popullit por se pari per vete per karrige,per te afermit e kur te vije koha per popull vie ne pushtet dikush tjeter dhe vazhdon loja nga fillimi por me luftetare te rinje.
    Per te qendruar po qendrojme por deri kur nuk e di!
    Me respekt,

Valdet Shala

[QUOTE=valdetshala;2407801]
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin

Nuk pata kohe te kthej pergjigjen mbrame,
    Mirembrama te nderuar,
    Nuk ka me njerez te forte,trima,te menqur, te urte si Luigj Gurakuqi e shoket e tij te kohes, trimat e tjere para tij dhe pas tij, tani me eshte kohe e politikes se ndyer dhe nuk luftohet me per te drejtat e popullit por se pari per vete per karrige,per te afermit e kur te vije koha per popull vie ne pushtet dikush tjeter dhe vazhdon loja nga fillimi por me luftetare te rinje.
    Per te qendruar po qendrojme por deri kur nuk e di!
    dhe kurdoherë që vëmë interesat vetjake mbi interesat e atdheut, punët do t'i kemi shumë keq. Unë prej kohësh kam thënë: na duhet një vetëdijësim dhe emancipim gjithëkombëtar! ( Ishalla e kam gabim dhe nuk kemi rënë kaq poshtë!!)
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    postuar nga ademgashi.

dhe kurdoherë që vëmë interesat vetjake mbi interesat e atdheut, punët do t'i kemi shumë keq. Unë prej kohësh kam thënë: na duhet një vetëdijësim dhe emancipim gjithëkombëtar! ( Ishalla e kam gabim dhe nuk kemi rënë kaq poshtë!!)[/QUOTE]

Dini gje profesor mos ka qene ...PRANVERE...kur eshte thene kjo shprehje e bukur qe tashme s'para ka vlere?
    Ndryshuar për herë të fundit nga pranvera bica : 13-09-2009 më 17:36

I larguar Maska e Enkeleu
    Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298

Përshëndetje teta Vera

postuar nga ademgashi.

dhe kurdoherë që vëmë interesat vetjake mbi interesat e atdheut, punët do t'i kemi shumë keq. Unë prej kohësh kam thënë: na duhet një vetëdijësim dhe emancipim gjithëkombëtar! ( Ishalla e kam gabim dhe nuk kemi rënë kaq poshtë!!)
    Dini gje profesor mos ka qene ...PRANVERE...kur eshte thene kjo shprehje e bukur qe tashme s'para ka vlere?[/QUOTE]

Ka qenë një pranverë në vitin `81, të cilen Nuhi Berisha e pat quajtur "PRANVERA E LULEVE TË KUQE ". Asokohe të gjithë ishim PRANË njeri tjetrit dhe qëndronim stoik para sfidave të ndryshme ....!! Mësuesi Ynë i dashur me siguri e kujton këtë kohe....
    I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!

Citim Postuar më parë nga Enkeleu Lexo Postimin
    Dini gje profesor mos ka qene ...PRANVERE...kur eshte thene kjo shprehje e bukur qe tashme s'para ka vlere?
    Ka qenë një pranverë në vitin `81, të cilen Nuhi Berisha e pat quajtur "PRANVERA E LULEVE TË KUQE ". Asokohe të gjithë ishim PRANË njeri tjetrit dhe qëndronim stoik para sfidave të ndryshme ....!! Mësuesi Ynë i dashur me siguri e kujton këtë kohe....[/QUOTE]

I dashur Enkeleu, të paktë janë ata popuj në botë që kanë kaq ditë të shënuara gjatë vitit. Kjo është dëshmia më fortë që tregon shpirtin liridashës të shqiptarit nëpër shekuj; kjo tregon se se shqiptari mbi atdheun dhe lirinë nuk vë asgjë tjetër dhe se për lirinë e vatanit asnjëherë nuk e ligështoi vdekja.
    81-ta është vazhdimësi e aspiratave shqiptare për të realizuar amanetin e të parëve. Dhe do këndoheshin këngë. Rapsodia Fatime Sokoli do të thoshte: “Moj Kosovë kështjellë burrënie”. Dhe u deshën dy dhjetëvjeçarë të tjerë që të bëhej kjo kështjellë që sot kemi.
    Prandaj ta duam, ta mbrojmë dhe ta zbukurojmë përditë ke¨të kështjellë të shtrenjtë.

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Profesor nuk e di pse ngaterrohen postimet?Dini gje profesor ....eshte postimi im dhe jo i Enkeleut.

Profesor nuk e di pse ngaterrohen postimet?Dini gje profesor ....eshte postimi im dhe jo i Enkeleut.
    edhe unë kam dashur ta bëj këtë pyetje. vërtet duhet kontaktuar dikë nga moderatorët.

P.S. Më duket qenka rregulluar!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 13-09-2009 më 19:47

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Gi de Masha Lexo Postimin
    Ka qenë një pranverë në vitin `81, të cilen Nuhi Berisha e pat quajtur "PRANVERA E LULEVE TË KUQE ". Asokohe të gjithë ishim PRANË njeri tjetrit dhe qëndronim stoik para sfidave të ndryshme ....!! Mësuesi Ynë i dashur me siguri e kujton këtë kohe....
    I dashur Enkeleu, të paktë janë ata popuj në botë që kanë kaq ditë të shënuara gjatë vitit. Kjo është dëshmia më fortë që tregon shpirtin liridashës të shqiptarit nëpër shekuj; kjo tregon se se shqiptari mbi atdheun dhe lirinë nuk vë asgjë tjetër dhe se për lirinë e vatanit asnjëherë nuk e ligështoi vdekja.
    81-ta është vazhdimësi e aspiratave shqiptare për të realizuar amanetin e të parëve. Dhe do këndoheshin këngë. Rapsodia Fatime Sokoli do të thoshte: “Moj Kosovë kështjellë burrënie”. Dhe u deshën dy dhjetëvjeçarë të tjerë që të bëhej kjo kështjellë që sot kemi.
    Prandaj ta duam, ta mbrojmë dhe ta zbukurojmë përditë ke¨të kështjellë të shtrenjtë.[/QUOTE]

Dhe per te arritur kete qellim duhet ta...NDAJME ....mire mendjen.

I larguar Maska e Enkeleu
    Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    Prandaj ta duam, ta mbrojmë dhe ta zbukurojmë përditë ke¨të kështjellë të shtrenjtë.
    Dhe per te arritur kete qellim duhet ta...NDAJME ....mire mendjen.[/QUOTE]

.....fillimisht duhet ti eliminojme ndasite fetare, ideologjike, politike qe po na prishin punë shumë !
    I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga Enkeleu Lexo Postimin
    Dhe per te arritur kete qellim duhet ta...NDAJME ....mire mendjen.
    .....fillimisht duhet ti eliminojme ndasite fetare, ideologjike, politike qe po na prishin punë shumë ![/QUOTE]

me mire te bejme 2 site nje per burrat nje per grate ne mes te jem une

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •