Nqs e mbani mend cfare i tha Joe the Plumber Obama "we need to distribute the wealth" a ngjan si Karl Marksi Obama?
Nqs e mbani mend cfare i tha Joe the Plumber Obama "we need to distribute the wealth" a ngjan si Karl Marksi Obama?
tvsh pse se pelqen obamen ? se do tja shperndaje pasurine e te pasurve te varferve?
mire tja beje
fene ti luj..
lol
Une se kam idene se cfare kerkon te nxjerresh me kete teme, por une po te kerkoj dicka perpara se te shkruaj gjere e gjate ne kete teme: A e njeh ti Marks-in? A ke lexuar per Marks-in? A e njeh teorine e Marks-it?
por do te lutesha mos perziesh ideologjine me teorine e sistemit qe ai shkruajti.
Mundohu te gjesh pikat e perbashketa te Marks-it me Obame-n dhe pastaj pyet nese a ngjajne.
Dito
1. e kam pare si fotografi, personalisht nuk e njoh si person
2. Kam lexuar biles kam vajtur ne Londer, Hampstead ku eshte varrosur Karl Marksi. Kam vene nje tufe trendafilash te kuq ne varrin e Karl Marksit.
3. Po e njoh teorine e tij. Das Kapital
4. Ironikisht per juve Barack Obama ka vizituar varrin e Karl Marksit por skam prove por ska rendesi. E perbashketa eshte se cfare Obama po ben sot ka ngjyra te lehta marksiste
12-07-2009, 22:39 #6
tvsh
100% komunist
Ja pse nuk e pelqen,shko meso se cfare eshte bota?
Shpirt Njeriu
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
Krijoni Kontakt