Close

Rezultati i Sondazhit: Cili nga Anëtarët ia Vlen të bëhet Politikan?

Votues
114. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • DYDRINAS

7 6.14%
  • Astrit Kosturi

12 10.53%
  • Limbo

3 2.63%
  • Guri i Kuq

1 0.88%
  • ILMGAP

2 1.75%
  • AdemGashi

3 2.63%
  • Juanito02

1 0.88%
  • [Perla]

5 4.39%
  • Dea_07

3 2.63%
  • Egnatius

1 0.88%
  • Flory80

6 5.26%
  • iliria e para

0 0%
  • Edvin83

1 0.88%
  • drenicaku

1 0.88%
  • Shpirt Njeriu

2 1.75%
  • Anesti_55

0 0%
  • DeuS

12 10.53%
  • Apollyon

17 14.91%
  • arbereshi_niko

1 0.88%
  • Nice_Boy

1 0.88%
  • MaDaBeR

2 1.75%
  • Preng Sherri

8 7.02%
  • Dritek7

0 0%
  • Anti

0 0%
  • MUAHHH

1 0.88%
  • MIRIAM

0 0%
  • Duaje Siveten

1 0.88%
  • Brari

16 14.04%
  • albprofiler

0 0%
  • AuLoNa

7 6.14%
Faqja 3 prej 19 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 187
    Citim Postuar më parë nga shah_isti Lexo Postimin
    e paske harrue edhe hallen hasime
    hahahahahha, halla hasime, me big sisa, kryeministresh, hahahahha
    dhe shpeton kombi, bvrravo
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ka plot djem te mire ketu qe do benin per politikane..
    kur them politikan kuptoj.. atdhetare e jo rrufjane e kelish enveristesh..

un votova per dydrinasin..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Sa mire do te ishte fierake : ) ...
    per fat te keq shumica e politikaneve ne shqiperi jane injorante pa shkolle qe mendojne se politika eshte vetem nje menyre per te perfituar
    nderkoha qe eshte profesioni me human ne BOTE ... ka ne dore jeten e shume njerezve dhe nje dite vuajtjet e tyre do bien mbi kryet e ketyre politikaneve ... por do te jete teper vone per ta
    ehhhh
    Mbaj mend nje here ne klase diten e pare te asaj klase pyet profesori: "cfar kualitetesh duhet te ket nje person qe te behet politikan"? dhe thash un me seriozitet "te jet dipllomat, inteligjent, elokuent etj...dhe manipulues i mire"
    Te jesh politikan konsiderohet si profesion me prestigj...duhet te jesh i/e zgjuar te behesh politikan (gjoja) dhe shume nga politikanet ne shqipri (po jo vetem ne shqipri se gjen korrupsion sa te duash ne cdo shtet te botes) i futen ati profesioni per arsye te gabuara.

ah se desh harrova dhe dicka .. shkolla ndonjehere sben njeriun ... mund te pergatisi mendjen e tij por jo kurre Zemren .. dhe pa zemer nuk mund te besh asgje ne kete bote
    Duhet ta kesh zemren te "pregatitur" per te zgjedhur degen qe do dhe qe te pershtatet ne shkolle. Ata qe ven ne shkolle per tu bere avokater apo doktora apo politikan thjesht sepse mund te bejn shume lek me mire mos te ven fare ne univ.
    Un besoj tek thenja qe "shkolla te ben njeri" (mendim personal..skam as gje kundra atyre qe skan mundur te bejn shkolle te lart per nje arsye apo tjetren)....Jo se te ben njeri me te mire, por sepse te hap rruget per sukses dhe per te ndihmuar te tjeret dhe veten.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Mbaj mend nje here ne klase diten e pare te asaj klase pyet profesori: "cfar kualitetesh duhet te ket nje person qe te behet politikan"? dhe thash un me seriozitet "te jet dipllomat, inteligjent, elokuent etj...dhe manipulues i mire"
    Te jesh politikan konsiderohet si profesion me prestigj...duhet te jesh i/e zgjuar te behesh politikan (gjoja) dhe shume nga politikanet ne shqipri (po jo vetem ne shqipri se gjen korrupsion sa te duash ne cdo shtet te botes) i futen ati profesioni per arsye te gabuara.

Duhet ta kesh zemren te "pregatitur" per te zgjedhur degen qe do dhe qe te pershtatet ne shkolle. Ata qe ven ne shkolle per tu bere avokater apo doktora apo politikan thjesht sepse mund te bejn shume lek me mire mos te ven fare ne univ.
    Un besoj tek thenja qe "shkolla te ben njeri" (mendim personal..skam as gje kundra atyre qe skan mundur te bejn shkolle te lart per nje arsye apo tjetren)....Jo se te ben njeri me te mire, por sepse te hap rruget per sukses dhe per te ndihmuar te tjeret dhe veten.
    Shkolla vleren e vertete e ka kur del ne jeten e vertete ... dmth praktike e jo me teori ...

eshte krej ndryshe nga ce mendon ...duhet te perballesh me gjera qe si ke menduar kurre dhe te gjithe rregullat qe ke mesuar skane vlere ..
    kjo eshte cudia me e madhe ...
    keta politikanet jan te zote te manipulojne njerezit por sdo te thot qe zbatojn me perpikmeri rregullat e mesuara ..

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    btw kush eshte ky astrit kosturi qe e paskan votuar aq shume

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Politikani me i mire ketu qenka ai qe paska votuar per veten! (nga radhet e militanteve te PS'se eshte)

Meqe PD'ja eshte partia ime e preferuar, une mendoj se PD-istat e forumit kane qene me te miret dhe e meritojne te gjithe te jene te politikane

Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Me shume respekt dhe dashuri, ju falenderoj per vleresimin dhe Ju them: Nuk jam ketu mes jush per politikan, sepse në të tilla kohë, nuk e bej dot!

Kam tentuar te futem në politike, sepse nuk ke rruge tjeter per të bere per njerezit dhe komunitetin, por pashe që aty te duhej të zoteroje filozofine e putanave. Vetem ato, nuk kane dhimbesuri dhe gjithnje pa kurrefare emocioni shkojne gjithnje me fituesin, mbeshteten perhere tek me i forti, me i fuqishmi!
    Kjo tregon, se eshte berë aq shtërnguese morsa e jetës, saqë i gjori njeri, kapet tek e panjohura si mister... Të dobësuar në karakter dhe të dërrmuar nga tërheqja e karrocës së ngarkuar me aq shumë halle e probleme deri në gjunjëzim, njeriu i gjendur mes dilemash, kapet tek misteri i pritshëm, nëpërmjet asaj të panjohure, që me durim dhe shpresë pret nga e nesërmja kushedi sa e largët. Dhe… në je i hurit dhe litarit, në je dinak, i pabesë, gënjeshtar dhe i poshtër, kusar, shpifës, ziliqar dhe mosmirënjohës, në këtë fillim shekulli, je tamam për politikan. Njerëzia, çuditërisht përulet, ndaj këtij pushteti të tyre. Gjendet kështu, fare poshtë tyre, pa e ditur se cila dritëhije e çuditshme e psikikës, e bën të tillë ....

Sinqerisht, më pelqen të jem në krye të halleve dhe shqetesimeve te njerezve, por jo per pushtet dhe aq më pak si politikan.
    Me shume respekt per te gjithe Ju!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Astrit Kosturi : 09-07-2009 më 04:41

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    une mendoj se ia vlej !!! flm !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

I larguar Maska e Enkeleu
    Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Duke konsideruar faktin qe ky forum ka 43,606 anetar dhe ti ke permendur 29 besoj se ngelet nje numer i vogel qe ti se ke permendur po mos u merzit..

Antaret qe besoj se ia vlejn te behen politikan jan ata qe jo vetem kan pasion politiken, por dhe qe kan studjuar/po studjojn per te. Se kshu antar qe flasin kafeneve per politik besoj se jan 100% te atyre qe jetojn ne shqiperi dhe disa jasht asaj..por kjo sdo te thot qe kan intelektin dhe diturin e duheshme.
    Hmmmmm , po të ishe ashtu si thua ti , u dashka hequr me shumë se gjysma e ketyre politikanëve që sot drejtojne shtetin , si në Shqipëri ashtu edhe në Kosovë ! E them këtë sepse shumicës u mungon "kredia" politike , besa edhe intelekti .....
    I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-05-2009
    Postime
    42
    Votova për ILMGAP - in sepse mendoj se është i vetmi që tregon realitetin siq është dhe nuk e ndryshon siq i konvenon (siq bëjnë të tjerët) dhe është i vetmi anëtarë në këtë forum që nuk mbron ngjyrat politike , d.m.th është neutral.

King Is Back

Faqja 3 prej 19 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •