Une(pak shaka)
Per mendimin tim Brari sepse eshte kryekput Sala![]()
DYDRINAS
Astrit Kosturi
Limbo
Guri i Kuq
ILMGAP
AdemGashi
Juanito02
[Perla]
Dea_07
Egnatius
Flory80
iliria e para
Edvin83
drenicaku
Shpirt Njeriu
Anesti_55
DeuS
Apollyon
arbereshi_niko
Nice_Boy
MaDaBeR
Preng Sherri
Dritek7
Anti
MUAHHH
MIRIAM
Duaje Siveten
Brari
albprofiler
AuLoNa
Une(pak shaka)
Per mendimin tim Brari sepse eshte kryekput Sala![]()
Dhe une votova per Deus .. te pakten nuk esh aq ekstremist sa keta te tjerat ...
ndersa per humor politik do votoja Xhuxhun ..
lol
Nuk mund te votoj se jam shum e pavendosur..
Po te ishte emri ime ne list çdo gje do ishte me e thjesht.![]()
Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
Xkè lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Brari![]()
Brari edhe nëse do zgjidhej do ja kishte lënë vendin Salës
Brari do e zgjidhja në krye të ndonjë të djathte ekstreme apo në krye të ndonjë kryqëzate...![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga OO7 : 08-07-2009 më 18:35
Votova per Astrit-kosturin,duke me bindur me postimet e tij plot vlera,por por nuk do te vecoja nga keto vlera gjithashtu anetare te tjere si;Aulonen, Deus,Adem-Gashi,Iliria e para,Flory80,Ilmgap,SystemA,Miriam,ETJ ETJ se ka shume kualiteta te cilet nuk jan futur ne list,si persh;Davius,Barat,Babtist,Darius,X files,white knight, Ali baba,etj etj se jan shume dhe kerkoj ndjes nese nuk i permenda te gjith ata qe kan vlera per te qen politikan te denj.
Duke konsideruar faktin qe ky forum ka 43,606 anetar dhe ti ke permendur 29 besoj se ngelet nje numer i vogel qe ti se ke permendurMë vjen keq nëse nuk kam përmendur emrin e ndonjërit prej Anëtarëve ,po mos u merzit..
Antaret qe besoj se ia vlejn te behen politikan jan ata qe jo vetem kan pasion politiken, por dhe qe kan studjuar/po studjojn per te. Se kshu antar qe flasin kafeneve per politik besoj se jan 100% te atyre qe jetojn ne shqiperi dhe disa jasht asaj..por kjo sdo te thot qe kan intelektin dhe diturin e duheshme.
Sa mire do te ishte fierake : ) ...
per fat te keq shumica e politikaneve ne shqiperi jane injorante pa shkolle qe mendojne se politika eshte vetem nje menyre per te perfituar
nderkoha qe eshte profesioni me human ne BOTE ... ka ne dore jeten e shume njerezvedhe nje dite vuajtjet e tyre do bien mbi kryet e ketyre politikaneve ... por do te jete teper vone per ta
ehhhh
ah se desh harrova dhe dicka .. shkolla ndonjehere sben njeriun ... mund te pergatisi mendjen e tij por jo kurre Zemren .. dhe pa zemer nuk mund te besh asgje ne kete bote![]()
Krijoni Kontakt