aha!!! shqipe paska ne Gjermani????
aha!!! shqipe paska ne Gjermani????
shume zhurme, shume zhurme
ēuni vogel do llokum.
es leben vetem skipetaret jo dylberat
edhe ca do me na thon ti ne me ket qe nuk jon shqiptar ato qe flasin gjys per gjysi.....une nuk edi ku jeto ti ne gjermani po hajde i her ne berlin se nuk esht ashtu sic thu ti...ok ka raste por dhe sikur cfare te keqe ka...se ca e kan nga halli kan lindur femi ketu dhe nuk din mire shqip normalisht qe do i flasin dhe gjermansiht se si do meren vesh me femin....shko ne shqiperi te flasin shqip - italisht dhe nuk thot njeri na kan prish gjuhen kulturen etj etj....
Pershendetje edhe nga une. Kisha ca pa hyre te kjo teme.
@ Skyfteri: Eshte e vertete ajo qe ke verejtur ti, edhe mua me vjen te qesh me gjuhen hibride qe eshte krijuar nga shartimi i te dyjave. Dikush thote psh: kam ne 12 Uhr Termin, po nuk jam meldur an, ndaj nuk do shkoj, do ta verschieb![]()
Por kjo nuk do te thote qe ne harrojme shqipen dhe nuk e duam ate. Per sa kohe femijet e shqiptareve rriten me kulturen edhe traditen tone ketu, flasin ne nivel te kenaqshem shqip, cdo shqiptar e ka kryer misionin e tij:
"...Mallkue qofte ai bir shqiptari, qe kete gjuhe te Perendise, trashegim si na e la i pari, trashegim s'ia le femise..."
Mbetci me shendet te gjithe e kalofshi bukur.
lg
Elegance is an attitude.
ich liebe euch alle
Pershendetje per te gjithe Shqiptaret ne Gjermani
Kalofshit nje fund jave te kendshme dhe nje jav qe vjen te bukur
Pershendetje dhe i uroj rrug te mbare te gjithve qe shkojn me pushime
L.G
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Krijoni Kontakt