Close
Faqja 845 prej 1135 FillimFillim ... 345745795835843844845846847855895945 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 8,441 deri 8,450 prej 11341
    Vetevendosje & kuq e zi Maska e ABytyqi
    Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475
    Sikur tč gjith drunjet te behen lapsa dhe i gjith Uji tč behet ngjyr Kurr nuk do t mund ta shkruni nje Liber te Persosur siq esht Kurani Lartpams !!!
    Kosova ėshtė Zemra e Shqipėrisė !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Argumentet per teorine time i gjen disa postime me vone. Ne postimin nr. 33 dhe 40.

Kurrfare gace e mlute une. Shkurt shqip, eksplicit e shprehimisht po flas. Islami ligj arab.

Teori me siguri, por teori e kundėrshtuar nga praktikat e saja an e kend botes.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga galaktika2007 Lexo Postimin
    T`pershendes
    ndoshta paksa von...por nuk ka dert.
    Kjo "TEORIA E JUAJ" eshte e juaja pa dyshim,mirpo tregom ti mua,pasi qe Kur`ani qenka ligj per arabet,ateher cili liber eshte ligj per shqiptaret?
    Pershendetje.

Per pyetjen tende lexo postimet numer 33 dhe 40. Aty kam shkruar terthorati (edhe) per ligjin shqiptar. Ai ligj ishte ne te kaluaren ligj shqiptar. Kurse sot eshte kushtetuta dhe ligjet e dalura nga to.

Keshille: Ose me thuaj "ju", ose "ti". Dyjat bashke nuk kane kuptim.

*

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga r'posa Lexo Postimin
    Teori me siguri, por teori e kundėrshtuar nga praktikat e saja an e kend botes.
    Jam ne njohuri mbi deshiren e muslimaneve per kuantitet. Por kur te them se edhe Zeusit ju kane lutur njerezit edhe me shume per nga numri i tyre edhe me gjate per nga koha sesa Allahut, atehere e di se nuk e din cfare pergjigjesh.

Ose ndoshta edhe as qe kupton.

*

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Argumentet per teorine time i gjen disa postime me vone. Ne postimin nr. 33 dhe 40.

Kurrfare gace e mlute une. Shkurt shqip, eksplicit e shprehimisht po flas. Islami ligj arab.
    O ende me kete je duke u marr .....vet ne Kur'an shkruan se eshte per tere njerzimin e ti vjen e shet mend se eshte ligj arab

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    O ende me kete je duke u marr .....vet ne Kur'an shkruan se eshte per tere njerzimin e ti vjen e shet mend se eshte ligj arab
    hahaha, e ēka qė shkruan nė Kuran? Pu dashka me besue edhe unė qė s'jam musliman a?

Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    hahaha, e ēka qė shkruan nė Kuran? Pu dashka me besue edhe unė qė s'jam musliman a?
    Ke edhe Biblen si opcion. Ik atje.
    Someone wants to be a Devils Advocate.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-06-2009
    Vendndodhja
    Ku mendoj se eshte me mire
    Postime
    5
    Ku e kam postimin aty ku e shava chinon se me erdhi ta shaj prap.

He Noooonneenn i pisit

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Kush te tha ty me i besu ??

Mjafton per neve besimtarve edhe per gjithe ata qe kan respekt edhe deshire me e lexu edhe me i besu .

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Po edhe ne Bibel shkruan keshtu. Edhe ne librin e Budisteve. Edhe ne shume libra tjere.

Eshte tejkaluar ky kunderargument i muslimaneve moti. Nese mendojme se cdo gje qe shkruan ne nje liber eshte e sakte, atehere kemi ndoshta 25 Zotera fare te ndryshem. Apo nese mendojme se cdo gje qe shkruan ne nje liber eshte e sakte, atehere qenkan edhe librat e shenjte serbe te sakte.

*

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •