Sikur tč gjith drunjet te behen lapsa dhe i gjith Uji tč behet ngjyr Kurr nuk do t mund ta shkruni nje Liber te Persosur siq esht Kurani Lartpams !!!
Sikur tč gjith drunjet te behen lapsa dhe i gjith Uji tč behet ngjyr Kurr nuk do t mund ta shkruni nje Liber te Persosur siq esht Kurani Lartpams !!!
Kosova ėshtė Zemra e Shqipėrisė !
Pershendetje.
Per pyetjen tende lexo postimet numer 33 dhe 40. Aty kam shkruar terthorati (edhe) per ligjin shqiptar. Ai ligj ishte ne te kaluaren ligj shqiptar. Kurse sot eshte kushtetuta dhe ligjet e dalura nga to.
Keshille: Ose me thuaj "ju", ose "ti". Dyjat bashke nuk kane kuptim.
*
hahaha, e ēka qė shkruan nė Kuran? Pu dashka me besue edhe unė qė s'jam musliman a?O ende me kete je duke u marr .....vet ne Kur'an shkruan se eshte per tere njerzimin e ti vjen e shet mend se eshte ligj arab
Ku e kam postimin aty ku e shava chinon se me erdhi ta shaj prap.
He Noooonneenn i pisit
Po edhe ne Bibel shkruan keshtu. Edhe ne librin e Budisteve. Edhe ne shume libra tjere.
Eshte tejkaluar ky kunderargument i muslimaneve moti. Nese mendojme se cdo gje qe shkruan ne nje liber eshte e sakte, atehere kemi ndoshta 25 Zotera fare te ndryshem. Apo nese mendojme se cdo gje qe shkruan ne nje liber eshte e sakte, atehere qenkan edhe librat e shenjte serbe te sakte.
*
Krijoni Kontakt