Close
Faqja 33 prej 38 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 380
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    turqia deri para pak kohesh kishte nje ligj qe i ndalonte vajzat e mbuluara te hynin ne universitete. para rreth nje viti e ndryshoi kete ligji duke e lene te lire kete gje. kush deshirn te mbulohet le ta beje edhe ne universitet...
    tani per ti mbyllur gojen te gjithe atyre qe bejne si studjues e juriste te medhenj duke thene qe nje femer nuk duhet te mbulohet sepse eshte kundet ketij e atij ligj, madje edhe antikushtetuese, po ju jap atikulli II 70 te kushtetutes europjane. une e e njhja qe ne fillim te kesaj bisede, por nuk e permenda sepse isha shume kurjoz per mendimet dhe argumentet qe do jepnit per ti mbrojtur keto mendime. asnje shtet qe ka firmosur kete kushtetute nuk mund te adoptoj as edhe nje ligj qe eshte kundra saj...

Articolo II-70

Libertą di pensiero, di coscienza e di religione

1. Ogni persona ha diritto alla libertą di pensiero, di coscienza e di religione. Tale diritto include la

libertą di cambiare religione o convinzione, cosģ come la libertą di manifestare la propria religione o

la propria convinzione individualmente o collettivamente, in pubblico o in privato, mediante il culto,

l'insegnamento, le pratiche e l'osservanza dei riti.

besoj se e kupetoni te gjithe. me vjen keq qe nuk ju kane pyetur juve qe jeni kunder, para se te hartonin kete ligj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ajo se cfare kerkon sarkozy nuk eshte aspak kundra kesaj qe thote kushtetuta evropjane. Mos bej rolin e te zgjuarit e hapi syte se cfare po diskutohet.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Ajo se cfare kerkon sarkozy nuk eshte aspak kundra kesaj qe thote kushtetuta evropjane. Mos bej rolin e te zgjuarit e hapi syte se cfare po diskutohet.

Ardi
    hapi syte ti dhe meso italishten. nese nuk e kupeton po ta perkthej. kete nen e permendin edhe juristet.

i/e regjistruar Maska e Irene2060
    Anėtarėsuar
    02-07-2009
    Vendndodhja
    everywhere
    Postime
    66
    jam me sarkozine ne kete teme. feretzeja tregon qe femrat jane posht burrave. Hey wake up!!! jetojme ne vitin 2009. duhet te mos ket ferezhe. jeme njesoj djem-goza. duhet dhe njerzit qe jane te prapambetur ti sjellim na kohen tone. Mire beri Sarkozi. Vetem kshu mund te sgjohen dhe te hapin syte tere muslmanet qe besojne burrat jane me te larte se grate. Ku u degjua ne vitin 2009 burrat te godasin grate dhe ti quajne sklave? they deserve to go to jail. human rights for all. peace!
    There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Irene2060 Lexo Postimin
    jam me sarkozine ne kete teme. feretzeja tregon qe femrat jane posht burrave. Hey wake up!!! jetojme ne vitin 2009. duhet te mos ket ferezhe. jeme njesoj djem-goza. duhet dhe njerzit qe jane te prapambetur ti sjellim na kohen tone. Mire beri Sarkozi. Vetem kshu mund te sgjohen dhe te hapin syte tere muslmanet qe besojne burrat jane me te larte se grate. Ku u degjua ne vitin 2009 burrat te godasin grate dhe ti quajne sklave? they deserve to go to jail. human rights for all. peace!

ketu behet fjale per ato femra qe e perdorin ferexhene me deshiren dhe vullnetin e tyre. ato qe detyrohen (nuk e ve ne dyshim qe ndodhe edhe kjo gje), eshte nje teme tjeter. para se te na thuash neve WAKE UP, zgjohu ti dhe shiko per cfare po behet fjale...

i/e regjistruar Maska e Irene2060
    Anėtarėsuar
    02-07-2009
    Vendndodhja
    everywhere
    Postime
    66
    hmm po prape ato ashu jan rritur duke menduar qe nuk kane asnje human right. nuk besoj qe asnje duk do deshte me deshire. duke banuar ne nje vend tjeter sic eshte franca duhet degjuar the rules they are following. Pse thua ti qe Sarkozia nuk do feretzene?
    There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Irene2060 Lexo Postimin
    hmm po prape ato ashu jan rritur duke menduar qe nuk kane asnje human right. nuk besoj qe asnje duk do deshte me deshire. duke banuar ne nje vend tjeter sic eshte franca duhet degjuar the rules they are following. Pse thua ti qe Sarkozia nuk do feretzene?
    HUMAN RIGHT = TE DREJTA TE NJERIUT
    THE RULES THEY R FOLLOWING = RREGULLAT QE JANE DUKE NDJEKUR

sarkozy nuk mund te beje ate qe ka deshire ai. ka ligje nderkombetare qe duhet te respektoje. nuk mund te zgjohet nje dite te bukur dhe te beje nje ligje qe ka pare ne enderr. nuk di a e kupetove nenin II-70 te kushtetutes europjane (edhe pse franca nuk e ka firmosur akoma). nese deshiron, ta perkthej ne anglisht meqe na bere te kuptosh qe flet mire anglisht...

ps. can u please write in albanian! this place is called "forumi shqiptar" not "english forum"!!!

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Sarkozy e mban akoma te ndezur kete debat vetem per te mare vota franceze dhe per ty heqe atyre vemendjen nga hallet e perditeshme. Ua di mire mendjen francezeve ai. Popull i semure.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    uaa kush po na flet cilat libra te juridikut deshiron me ti sjelle e?

nese vet sjam jurist kam baben jurist te diplomuar e nese kam te gjitha librat e juridikut , shembujt qe jep ti nuk kalojn logjiken edhe intelektin tende edhe te thash se me kete perfundon diskutimi me ty .
    Ani pyet babin pra se nga cilat vlera kushtetutore kufizohen lirite dhe te drejtat e njeriut.

Tash me larte: Qe te drejtat e njeriut kufizohen nga vlera tjera kushtetutore tregon sasti qe une nuk guxoj te ofendoj dike me "kriminel", apo "bir qeni" dhe te them se kur kam quajtur dikend ashtu kam ushtruar lirine e shprehjes se mendimit. Ky rast tregon se dinjiteti i te ofenduarit kufizon lirine e shprehjes se mendimit. Keshtu sikurse njeh e drejta e shprehjes se mendimit kufizime, njeh edhe e drejta e religjionit kufizime. Nga te cilat vlera kushtetutore kufizohet liria e religjionit, lexo me larte. Ose pyet babin dhe me thuaj se cfare mendon ai ne lidhje me kete gje. Sepse deri tani me dijen tende, jo qe nuk ka mundur te flet babi, po asnje person me filloren e kryer mbi nivelin "mjaftueshem".

*

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    po te jap pak info persa i perket gjermanise:
    sa xhami ka ne gjermani??? e di ti???? e di nje gje???? ne gjermani numri i kishave zvogelohet cdo dite kurse ai i xhamive rritet. nuk e them une por diezeit.de
    sot ka me shume se 160 xhami dhe me shume se 100 te tjera jane ne ndretim.
    behet fjale vetem xhamite me minare e kupole. pa llogaritur ato te voglat
    Kjo nuk e thyen argumentin tim. Argumenti im ishte se ne Gjermani ndertohen xhami per emigrantet muslimane. Numri i te cileve shtohet permanent. Kurse personi te cilit i replikova tregon se gjermanet per vete po ndertojne xhami.

Postimi yt as qe e prek argumentin tim. Te them te drejten: Dal ngadal as qe me befason nje gje e tille nga nje besimtar musliman.

e po na lodhe duke thene qe ferexheja nuk eshte e krahasueshme me kete e me kete. me ke e krahason ti??? me kamikazet????
    kam degjuar studjues e juriste qe e krahasojne me kryqin ne qafe, me veshjen e murgeshave dhe me cdo cfaqje te besimit fetare. sikur te kishte qene anitkushtetuese, ligji do ta kishte ndaluar me kohe. nuk do kishin pritur vitin 2009.
    Te thash me larte me cilat raste i shoh si te krahasueshme. Pergjigju atje. Jo keshtu si pula pa koke zig-zag.

*
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 05-07-2009 mė 15:07

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga pejani34 Lexo Postimin
    www.einladungzumparadies.de gjdo bised tjeter asht e teperme. faqe gjermane. shiqoni se sa konventon ne islam, pse ja futni kot.

un personalisht kam ndegju ne lajme ne ZDF me shum se 2000 xhami jan ne krejt gjermanin , dhe 5% e perbi e popullatas jan musliman.

nuk qaq randesi, kjo pun , vete edini edhe ju qe muslimant shumohen me shumic, nuk deshironi ta pranoni,

puna shihet ,
    Une NUK THASH se ne Gjermani nuk ndertohen xhami.

Por thash se xhamite ndertohen per emigrantet arabe, turqe, afgane e tjere. Pra nuk ndertohen per gjermane.

Kete kudnerargumento ti.

Persa i perket linkut tend (www.einladunszentrum.de), shiko vet se kush eshte drejtues i kesaj faqeje:

Islamisches Bildungs- und Kulturzentrum Braunschweig e.V.
    Hamburger Str. 283
    38114 Braunschweig

Amtsgericht Braunschweig Registerblatt VR200119

1. Vorsitzender: Ciftci, Muhammed

Pra nje faqe e drejtuar nga nje turk, arab apo dicka edhe me poshte.
    Shoqata quhet "qendra per arsimim dhe kulture islame ne (qytetin) braunschweig"

Deshmia: http://www.einladungzumparadies.de/#...m&t=1246300527

*

Faqja 33 prej 38 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •