Close
Faqja 12 prej 30 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 293
    WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    A man can be happy with any woman, as long as he does not love her.
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    np

Une e di fare mire, e kam thene pak me larte, por si duket ky mentaliteti qe thua ti qenka me i trashe sec mendoja

hug
    Eshte pak Fare.
    Jo per gje po e di se e kam pa vete ne tirane Gjate 2 viteve nuk eshte nevoja te me thoje me njeri asgje se nuk ka mundesi te ma mbushi me mendjen

Hugss Even For You
    Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.

Oscar Wilde.

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    np

Une e di fare mire, e kam thene pak me larte, por si duket ky mentaliteti qe thua ti qenka me i trashe sec mendoja

hug
    pėr ēfarė metaliteti flet ti engjėllushe dhe zoti Anderson?

pėr ate mentalitetin qė ka njerėz qė u degjeneruan, mjerim shpritėror, bukė e lakėr 50 vjet dhe akoma i votojnė ato plehra,

apo..

mentaliteti qė ky hajduti juaj i bashkisė ju shau tė gjithė gjyshat "dėshmorė" dikur dhe sot e keni me grusht lart nė 29 nėntor e bėn gjoja sikur i dhimbseni?

cila prej kėtyre mendėsive moderne ndriēon mendjen dhe shpirtin tuaj? Pyes se sikur ish-komunistėt kam parė qė zakonisht kullojnė nga inteligjenca, dhe nuk e keni pėrgjigje tė vėshtirė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 30-06-2009 mė 18:17
    Prektora

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga darwin Lexo Postimin

pėr ate mentalitetin qė ka njerėz qė u degjeneruan, mjerim shpritėror, bukė e lakėr 50 vjet dhe akoma i votojnė ato plehra,

apo..

mentaliteti qė ky hajduti juaj i bashkisė ju shau tė gjithė gjyshat "dėshmorė" dikur dhe sot e keni me grusht lart nė 29 nėntor e bėn gjoja sikur i dhimbseni?

cila prej kėtyre mendėsive moderne ndriēon mendjen dhe shpirtin tuaj? Pyes se sikur ish-komunistėt kam parė qė zakonisht kullojnė nga inteligjenca, dhe nuk e keni pėrgjigje tė vėshtirė.
    Vetem ate Pjesen qe e kam bere me te zeze Desha te Citoj Se e ke thene shume mire qe ka Njerez qe Kane Vuajtur por ti nuk e di Voten e Atyre disave. Ciao Kalofsh nje nate te Kendshme Dhe lezo postimet qe te kuptosh se per cfare mentaliteti behet fjale

Oscar Wilde.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559

apo..

mentaliteti qė ky hajduti juaj i bashkisė ju shau tė gjithė gjyshat "dėshmorė" dhe sot e keni me grusht lart nė 29 nėntor e bėn gjoja sikur i dhimbseni?

cila prej kėtyre mendėsive moderne ndriēon mendjen dhe shpirtin tuaj?
    Te them une: Per mentalitetin fshataresk dhe malesor. Po nis te sqarohem mbrapsht. Te dalesh kunder Draculsaliut nuk do te thote te jesh me Edin&CO (se ate ke nenkuptuar). Per sa kohe luftohet per interesa vetjake dhe jo per te miren e popullit, une jam "opozita" i dashur. Nuk bashkohem me ate tufen e deleve miope aty, qe kullosin kuturu se u ka humbur vetedija. Po, sepse jemi popull pa vetedije. Popull apatik, injorant, qe ka 70 vite qe s'po sheh kokrren e hajrit e akoma nuk nxe mend. Popull qe merret neper kembe, qe hesht kur sheh padrejtesi nga frika se e heqin nga puna. Popull qe per te zgjidhur ato 100 hallet e veta detyrohet te caje me rryshfet e mik se ndryshe i perplaset cdo dere surratit. Popull qe po rrit nje brez injorantesh pa vlera morale.

Nuk e di ku jetoni ju o njerez, qe i lepiheni Sales e Edit, por Shqiperia eshte e varfer, e mjere, turpi i Evropes. Shko dil ne Kroaci apo Maqedoni, nje tra dogane na ndan. Po ndersa plazhet e Kroacise gumezhinje nga turistet, plazhet tona qelbosen cdo dite me teper, po braktisen nga vete vendasit. Jemi gjeografikisht ne Evrope, por ne realitet shume larg saj.

Nevojitet gjak i ri, njerez te rinj, me ide dhe largepames, njerez qe e duan atdheun e tyre, qe duan ti japin ate vend qe i takon. Neve na duhet nje Che Guevarra shqiptare. Kjo eshte bindja ime: Une jam nacionaliste !

As e pj..rdh fare Edin dhe Salen.

Zgjohuni miope!
    Elegance is an attitude.

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Ėshtė pak mė e gjatė qė tė shtjellohet dhe tė kuptosh gjė nė fund, (me shpalljen e zgjedhjes che guevara qė bėn ti, pak mė poshtė -nacionalistja e deklaruar-, ti shpall qė atė mostrėn ish-dentiste e njeh mė sė shumti nga bluzat) por gjithsesi, ish-emigranti po tė thotė qė do ta shpjegoj ndonjė ditė, se me kėto mendime - nė vlorė votohet e majta - (koncepti e majta dhe ed rama nuk kanė asnjė lloj lidhje, po fare fare, po nuk ke si ta marrėsh vesh) do ta kesh pak tė vėshtirė tė kuptosh ditiramben keqardhėse tė mėsipėrme.
    Prektora

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Ėshtė pak mė e gjatė qė tė shtjellohet dhe tė kuptosh gjė nė fund, (me shpalljen e zgjedhjes che guevara qė bėn ti, pak mė poshtė -nacionalistja e deklaruar-, ti shpall qė atė mostrėn ish-dentiste e njeh mė sė shumti nga bluzat) por gjithsesi, ish-emigranti po tė thotė qė do ta shpjegoj ndonjė ditė, se me kėto mendime - nė vlorė votohet e majta - (koncepti e majta dhe ed rama nuk kanė asnjė lloj lidhje, po fare fare, po nuk ke si ta marrėsh vesh) do ta kesh pak tė vėshtirė tė kuptosh ditiramben keqardhėse tė mėsipėrme.
    S'po rri te sqaroj parantezat qe bera: Kur ju referova Che-s, e perdora si sinonim te revolucionit, per te thene qe na duhet REVOLUCION per te shkule ato rrenje komuniste qe fillojne me Z.Te regjur Berisha e mbarojne me z.Buzequmesht Rama.

Qe te kuptosh duhet te shohesh. Fatkeqesisht ne jemi popull qorresh.

Dhe nje gje: Nqs do ta dish mendimin tim, e majta dhe e djathta shqiptare jane thjesht nje: e majta. Ajo qe ne perendim kuptohet me te "djathte" nuk ekziston te ne.

Me te mira!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ☆Angie☆ : 30-06-2009 mė 19:11
    Elegance is an attitude.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Befasohem pėr sė miri me Partinė Republikane (PR) tė Fatmir Mediut, e cila nė rang kombėtar ka marrė afėr 2.09% tė votave, sipas meje njė pėrqindje tepėr e lartė duke ditur kapacitetin e kėsaj partie. Po ashtu jam i befasuar pėr sė miri edhe mė PSD e Skender GJinushit, e cila nė rang kombėtar ka arritur tė grumbulloj goxha vota. Jam total i zhgėnjyer me G99 dhe LSI - tė cilat kanė dėshtuar totalisht, totalisht.
    My silence doesn't mean I am gone!

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Deri tani Shqiperine e kam barazuar me Babelin. Njeri qe s`e merrte vesh tjetrin. Krahina periferike "ruajna Zot" dhe nje kryeqytet i cuditshem sa europian aq edhe anadollak (hermafrodit). Ne nje pallat banonin biznesmene dhe pastruese, pallate perendimore me ngjyra alla-meksikane, parlament me njerez pa gjimnaz, anti-komuniste me kurrikulume "sekretaresh partie" e ku di cfare tjeter.

Por me pjesen teatrale te radhes "parlamenti 70/70" (apo 72/68 pak rendesi ka), pas kryevepra te historise 20 vjecare "Shkaterrim `92" dhe "Lufta `97" e kuptova qe megjithese skena me emrin "Shqiperi" i ngjan fort Babelit, ne fakt ky vend meriton me plot te drejte titullin:
    ROYAL ALBERT HALL!
    -

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Njė pyetje drejtuar atyre qė njohin juridiksionin e shtetit shqiptar!

PD (68) ka arritur tė fitoj 3 deputetė me tepėr se sa PS (65), dhe ato pak vota qė kanė mbetur pa numėruar, nuk mendoj se do tė bėjnė ndonjė pėrmbysje, dhe tani lind pyetja: Kush merr tė drejtė tė formoj qeveri, partia qė ka mė tepėr deputetė apo koalicioni? Apo si shpjegohet ky fenomen nė Shqipėri?
    My silence doesn't mean I am gone!

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga Davius Lexo Postimin
    Njė pyetje drejtuar atyre qė njohin juridiksionin e shtetit shqiptar!

PD (68) ka arritur tė fitoj 3 deputetė me tepėr se sa PS (65), dhe ato pak vota qė kanė mbetur pa numėruar, nuk mendoj se do tė bėjnė ndonjė pėrmbysje, dhe tani lind pyetja: Kush merr tė drejtė tė formoj qeveri, partia qė ka mė tepėr deputetė apo koalicioni? Apo si shpjegohet ky fenomen nė Shqipėri?
    Sistem i ri qe nuk e marrin vesh ata qe e kane fut jo me ne populli i thjesht Ca me bo me prit tani Se nuk merret vesh fare

Oscar Wilde.

Faqja 12 prej 30 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •