Close
Faqja 834 prej 1135 FillimFillim ... 334734784824832833834835836844884934 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 8,331 deri 8,340 prej 11341
    Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Mbasi e mban veten kaq atdhetar me thuaj qfare bere apo qfare po bene per shqiptarin ??
    xhamia, t'u pėrgjigja njėherė, unė jam ai qė mbaj kulturėn autentike, nuk mė interesojnė huazimet si Islami, Krishterimi etj, unė mbaj, ruaj, zhvilloj, dhe e ēoj mė tej kulturėn autentike shqiptare qė ka prejardhje direkte nga kultura e ilirėve.

Kjo ėshtė ajo qė bėj pėr shqiptarinė, pėr dallim nga ti dhe shokėt e tu, qė e ushqeni propagandėn arabe.

A je i knaqun me pėrgjigjen???????????????????????????????????????? ?????????????????

Edhepse nuk e meritove kėtė pėrgjigje, se nuk ėshtė tema pėr kėtė.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    xhamia, t'u pėrgjigja njėherė, unė jam ai qė mbaj kulturėn autentike, nuk mė interesojnė huazimet si Islami, Krishterimi etj, unė mbaj, ruaj, zhvilloj, dhe e ēoj mė tej kulturėn autentike shqiptare qė ka prejardhje direkte nga kultura e ilirėve.

Kjo ėshtė ajo qė bėj pėr shqiptarinė, pėr dallim nga ti dhe shokėt e tu, qė e ushqeni propagandėn arabe
    .

A je i knaqun me pėrgjigjen???????????????????????????????????????? ?????????????????

Edhepse nuk e meritove kėtė pėrgjigje, se nuk ėshtė tema pėr kėtė.
    Edhe edhe sepse kjo smjafton per te bere per shqiptarin po perseri nuk eshte asgje.

Kurse per kete qe e kam be bold .....ku me njef ti mua e? qe ke drejten me fol si dhe qfare beje une edhe shoket e mi?

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Ik more budallė, se s'kam kohė me u marr me ty, ti kokshe me tru tė viēit. Unė nuk du ni kundėrshtar tė dobėt qysh je ti, se njerėzit mė' thojnė "pse po shtyhesh me Jetonin a veē qi ja ke gjet hallin se osht budallė", e unė pėr ēata nuk shtyhna me ty. Ik oj dobsinė e qyqaft.
    po po kane te drejt shoket kur te thojne mos debato sepse e shofin injorancen tende e une nuk dua ta mbivlersoj veten sikur qe ke bere ti , sepse fundja e fundit na vlersojne te tjeret , mirepo ajo qfare mund te them une ty eshte se nuk e meriton te merresh pjes ne postime sepaku ne kete forum qe quhet Forumi Shqiptare , sepse ti je antishqiptare

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Ju qe jeni besimtar tė islamit , nuk ka dicka tė keqe, po njė gjė mbajeni nėmnd, se kjo pun nuj ju jap asnjė tė drejt speciale , bile , unėmendoj se ju humb tė drejtat e barabarta.
    Kjo vlen edhe pėr tė tjer besimtarė.

Pra besimtarėt fetar , jan mė tė mangėt se ata bashkėkohorėt!

Kurani ėshtė ligj arab , kjo nuk diskutohet.
    Pse dikush nga dėshira apo naiviteti e ka pranu si ligj tė vetin , kjo ėshtė qėshtje tjetėr.

Kili

SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!

Ju kisha lut qė tė pėrmbaheni temės e mos tė japnu kualifikime e sharje pėr njėri tjetrin. edhe ashtu nuk e njihni njėri tjetrin personalisht.
    Argumentet le tė jen arma e secilit.
    Flm pėr mirkuptim!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Ju qe jeni besimtar tė islamit , nuk ka dicka tė keqe, po njė gjė mbajeni nėmnd, se kjo pun nuj ju jap asnjė tė drejt speciale , bile , unėmendoj se ju humb tė drejtat e barabarta.
    Kjo vlen edhe pėr tė tjer besimtarė.

Pra besimtarėt fetar , jan mė tė mangėt se ata bashkėkohorėt!

Kurani ėshtė ligj arab , kjo nuk diskutohet.
    Pse dikush nga dėshira apo naiviteti e ka pranu si ligj tė vetin , kjo ėshtė qėshtje tjetėr.

Kili

Ju kisha lut qė tė pėrmbaheni temės e mos tė japnu kualifikime e sharje pėr njėri tjetrin. edhe ashtu nuk e njihni njėri tjetrin personalisht.
    Argumentet le tė jen arma e secilit.
    Flm pėr mirkuptim!

nuk eshte e vertete qe kurani eshte ligj arab e ti qe ke argumente argumentoje ama une jam ai qe te them se e ke gabim

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    akoma diskutoni me keta injorante

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    po po kane te drejt shoket kur te thojne mos debato sepse e shofin injorancen tende e une nuk dua ta mbivlersoj veten sikur qe ke bere ti ,
    Haha pse ēa do me mbivlersu veten ti, kur s'ki ēka. Veē injorancė shkretėtire hahaha. Ruju se mos po tė qillon naj fije mish derri nė hamburger e bahet kjameti tani smunesh me shkue nė xhenet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-06-2009
    Postime
    112
    Mir kili apermendet ne kuran termi gjykates njerzor,apo diqka e till dukem e mor shembull se njeriu fal dhe gjykon a?,te kuran ndalohet qe njeriu te mal mekate pra ky nuk asht ligj muslimon apo arab,po Kurani esht fjala et Madhit Allah,udhe rrefyes per te gjith njerzimin ne tok mendej edhe per ata qe jan tjetr fe
    Shqiptar me fe islame .

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga luli2009 Lexo Postimin
    Mir kili apermendet ne kuran termi gjykates njerzor,apo diqka e till dukem e mor shembull se njeriu fal dhe gjykon a?,te kuran ndalohet qe njeriu te mal mekate pra ky nuk asht ligj muslimon apo arab,po Kurani esht fjala et Madhit Allah,udhe rrefyes per te gjith njerzimin ne tok mendej edhe per ata qe jan tjetr fe
    Kurani, kapitulli 65, fjalia 2:

2. Pastaj, kur t'ju kaloje afati, ose i merrni perseri si gra te juaja ose ndahuni nga to ne te mire dhe i thirrni si deshmitare dy nga ju, te cileve u eshte dhene persiper zbatimi i drejtesise; ...

Lexo fjaline ne te kuqe. Sipas kesaj Kurani parasheh njerez te cileve u eshte dhene persiper drejtesia.

Gjermanisht:
    2. Dann, wenn ihre Frist um ist, nehmt sie in Güte zurück oder trennt euch in Güte von ihnen und rufet zwei rechtliche Leute aus eurer Mitte zu Zeugen; und laßt es ein wahrhaftiges Zeugnis vor Allah sein. Das ist eine Mahnung für den, der an Allah und an den Jüngsten Tag glaubt. Und dem, der Allah fürchtet, wird Er einen Ausweg bereiten,

Anglisht:2.
    Thus when they fulfill their term appointed, either take them back on equitable terms or part with them on equitable terms; and take for witness two persons from among you, endued with justice, and establish the evidence for the sake of Allah. Such is the admonition given to him who believes in Allah and the Last Day. And for those who fear Allah, He (ever) prepares a way out,

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    O jerėz , unė nuk thash se Kurani nuk ka ligje qė mund tė vlejn pėr tė tjerėt, por kjo nuk ėshtė dicka e vecant tek ky libėr.
    Edhe te libra tė tjer feta , po edhe te ligjet dhe kushtetutat e pothuajse tė tė gjitha shteteve janė tė formuluara rregulat qė vlejn pėr njerzit nė pėrgjithėsi.

Kurani ka dla me specifikat e vendit ku e ka prejardhjen , dhe krejt natyrshėm ka karakteristikat e vendit dhe njėrėzve nga tė cilėt ka dalė.

Tė gjith e dim ku ka dal , dhe kjo ėshtė njė argument qė nuk mund ta luan askush , se e gjithė bota e di se ka dal nė arabi.

Nėsė nuk pranohet ky argument , nuk e di sa ja vlen tė thuhet mė tepėr pėr kėtė temė.
    Cili nga u fetarėt mund tė thoni se Kurai nuk ka dal nė arabi?!

Kili

Besimtarėt shqiptarėt duhet tė kthehen nė at islamin modern qė e kemi pasur para ardhjes sė misionarėve nga shtete me islam ekstrem!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •